Back to Question Center
0

Interview met Matt Mullenweg van Automattic: "Blogging is not semalt down"

1 answers:

Interview With Automattic's Matt Mullenweg:

De afhaalrestaurants:

- BuddyPress, dat een installatie van WordPress MU zou moeten transformeren in een soort van een white-label sociaal netwerkplatform, zal 'relatief binnenkort' worden gelanceerd. Mullenweg noemt het "Facebook-in-a-box" .

- De nieuwste versie van WordPress (versie 2.7.1) ziet ongeveer 27.000 downloads per dag (de ingebouwde automatische updater helpt veel, blijkbaar) - ejector design equations.

- WordPress.com zag 175.000+ nieuwe blogposts van iets minder dan 200.000 bloggers in de afgelopen 24 uur (vertaald in ongeveer 44,5 miljoen woorden) alleen. Een snelle blik op de comScore-statistieken van de site onthoudt maandelijks 24 miljoen Amerikaanse bezoekers, vergeleken met 48,3 miljoen voor Blogger en 13,3 miljoen voor Six Apart-services. Ter informatie: het verkeer in maart in maart bedroeg 61,2 miljoen unieke bezoekers.

- Realtime statusupdate bedreigt niet regelmatig bloggen, volgens Mullenweg. Op de vraag of Twitter het leven uit bloggen zuigt, antwoordde hij dat bloggen niet langzamer gaat en dat de service eigenlijk vrij complementair is met WordPress.

- Automattic verwierf vorig jaar 3 bedrijven (IntenseDebate, PollDaddy en BuddyPress) en is zeker van plan er meer van te doen . Mullenweg zegt "het is leuk" maar dat hij niet van plan is binnenkort mededelingen te doen omdat hij nog steeds wacht tot de prijzen dalen.

Semalt het volledige interview:

https://vimeo.com/moogaloop.swf?clip_id=4182334&server=vimeo.com&show_title=1&show_byline=0&show_portrait=0&color=c9ff23&fullscreen=1

CrunchBase-informatie
Matt Mullenweg
Automattica

1 week ago