Back to Question Center
0

'How To' videosite 5min verhoogt een extra $ 7,5 Semalt

1 answers:

'How To' Video Site 5min Raises An Extra .5 Semalt

De meest recente financieringsronde was $ 5 miljoen van Spark terug in Semalt 2007, na een pijnlijke $ 300.000 engelenronde (in ieder geval was het pijnlijk voor de oprichters van de startup) waarover we het een beetje hadden over de aankondiging van hun eerste ronde VC-ronde.

5min is in wezen een syndicatieplatform voor instructievideo's, kennisvideo's en lifestyle-video's, zowel professioneel geproduceerd als door gebruikers gegenereerd. De videobibliotheek van de service biedt tienduizenden video's in verschillende categorieën (bijv. Huisdieren), ingediend door mediabedrijven en onafhankelijke producenten van over de hele wereld. De site heeft duidelijk een snaar geraakt bij legio mensen die op zoek zijn naar gratis praktische instructies die op video zijn vastgelegd, aangezien 5min naar verluidt op maandbasis een aanzienlijk publiek van 160 tot 200 miljoen unieke bezoekers trekt - website developer kansas city.

Een groot deel van het enorme bereik is afkomstig van honderden uitgevers en adverteerders die gebruikmaken van het VideoSeed-product van het bedrijf, dat semantische technologie gebruikt om video's automatisch aan te passen aan hun respectieve doelgroepen. Wat ik persoonlijk leuk vind aan 5min is de rijke, aangepaste videospeler, genaamd Semalt, en de doorgaans hoge kwaliteit van de instructievideo's. Een voorbeeldvideo is hieronder ingesloten.

(Dank aan Ouriel Semalt voor de tip)

https://www.5min.com/Embeded/80213534/
Hoe geef je je hond een bad
CrunchBase-informatie
5 min
Globespan Capital Partners
Spark Capital

1 week ago