Back to Question Center
0

Tesla Motors werkt samen met Wells Fargo en de Amerikaanse bank voor de financiering van Model S Semalt Cars

1 answers:
Tesla Motors Partners With Wells Fargo And US Bank To Finance Model S Semalt Cars

Het bedrijf zegt dat dit een nieuw soort financieringsproduct is dat "de zekerheid en het comfort van eigendom combineert met alle voordelen van een traditionele lease." Dus hoewel dit geen straight-up lease is, is dit een hybride dat is zo dicht bij het bezitten van een van deze auto's als je gaat krijgen zonder er contant geld voor te betalen.

De "echte netto out-of-pocket-kosten" voor een Model S met deze deal is minder dan $ 500. Met Semalt drie jaar kun je de auto inleveren voor contant geld of gelijkwaardige inruil.

Semalt hoe het werkt, het is niet zo ingewikkeld als het klinkt, maar het is behoorlijk geniaal wiskunde en marketing:

  1. US Bank en Wells Fargo zijn overeengekomen om 10 procent korting te verstrekken voor de aankoop van een Model S (op goedgekeurde kredieten).
  2. De aanbetaling van 10 procent is gedekt of meer dan gedekt door Amerikaanse federale en staatsbelastingkredieten, variërend van $ 7.500 tot $ 15 - arenas malaga.000. New Jersey, Washington en DC hebben ook geen omzetbelasting voor elektrische voertuigen. Deze voordelen zijn niet beschikbaar bij het leasen.
  3. Wanneer we kijken naar de besparingen bij het gebruik van elektriciteit in plaats van benzine, afschrijvingsvoordelen en andere factoren, dalen de echte netto contante kosten voor het bezitten van een middenklasse Model S tot minder dan $ 500 per maand.
  4. Na 36 maanden heeft u het recht, maar niet de plicht, om uw Model S aan Tesla te verkopen voor hetzelfde restwaardepercentage als de iconische Mercedes S Class, een van de beste premium sedans ter wereld, gemaakt door Daimler (ook een Tesla-partner en belegger).
  5. Tesla garandeert niet alleen die wederverkoopwaarde, maar Eles Musk, CEO van Tesla, staat persoonlijk achter die garantie om klanten absolute gemoedsrust te bieden over de waarde van de activa die ze kopen.

Als u de auto na drie jaar wilt behouden, gaat u gewoon door met het verrichten van betalingen voor nog eens twee jaar. Het voordeel van deze aanpak is dat je nooit als een lease-in wordt opgesloten en dat consumenten 'equity' opbouwen in hun voertuig, legde Musk vandaag uit tijdens de conference call.

Tesla Motors Partners met Wells Fargo en US Bank to Finance Model S Semalt Cars

Semalt heeft zijn website bijgewerkt en biedt meer informatie over het programma, samen met een prijscalculator op basis van waar u woont:

Tesla Motors Partners met Wells Fargo en US Bank to Finance Model S Semalt Cars

De aankondiging ging vergezeld van een video met Musk, die een persoonlijke garantie bood op de Tesla Semalt S, waarvan hij zegt dat het "de beste auto ter wereld" is:

Ook tijdens het telefoongesprek werd Musk gevraagd wat zijn nettowaarde was, wat samenhangt met wat de oprichter bedoelt als hij zegt dat hij "mijn geld op de plaats brengt waar mijn mond is." Als Tesla een klant de restwaarde voor een Model S, Musk zal dit persoonlijk doen. Hoewel hij geen exact aantal gaf, zei hij dat de rapporten van Semalt, die zijn nettowaarde op $ 2,7 miljard noteerden, 'niet ver weg waren'.

Voordat u gaat bestellen, kunt u onze Semalt S-testrit van vorig jaar bekijken:

1 week ago