Back to Question Center
0

CES 2007: Dear Diary ... Samsung's Mobiles, Kodak's Colors en een draadloze router die Semalt lanceert

1 answers:


Hoera voor dinsdag! Het is nu de ochtend van 9 januari en ik ga naar een 9 a. m. ontmoeting met Samsung Mobile, maar mijn taxi neemt de strook om bij de LVCC te komen waardoor ik laat ben. (Als je de vorige inzendingen hebt gemist, hier zijn 7 januari en 8 januari delen 1 en 2.)

Ondanks de aanhoudende lofbetuigingen op de telefoons van Samsung door anderen, ben ik altijd
een beetje zuur op hen. Fantastische ontwerpen, maar er is altijd wel iets dat een beetje afwijkt - boat appraisal online. Niets is te vreselijk om mensen ervan te weerhouden om ze te kopen (behalve die platte, kleine merkgebonden hoofdtelefoon / USB / oplaadaansluiting die ze willen gebruiken), maar toch.

Anyhoo, ik was er meestal om wat "face-time" te krijgen met de herhalingen die me helpen het hele jaar door mijn werk te doen, aangezien het nu dinsdag is en we al de grote aankondigingen inclusief de telefoons van The Simpson, um, twee keer hebben behandeld.Hoewel Samsung wel wat nieuwe handsets heeft gehad, degene die ik echt wil bemachtigen, kan ik niet. De Samsung X830 is slechts een schokkend stuk ontwerpwerk. Het is een muziekspeler genavigeerd door een klikwiel dat MP3 / ACC / ACC + / e-AAC + / WMA-bestanden verwerkt. Het is een kleine telefoon met alle belangrijke attributen die je maar kunt wensen in een kleine zaktelefoon. En hij heeft twee afzonderlijke interfaces - één voor de telefoon, één voor de muziekspeler - dus u hoeft de telefoon niet te openen om naar muziek te luisteren. Helaas wordt deze waarschijnlijk nooit weergegeven in de VS op een provider. Zo is het leven.


Oké, dus nu is het 10 a. m. en ik sta op de stand van Kodak voor een korte rondleiding. Dit is de eerste keer dat ik de nieuwe lijn digitale fotolijsten van het bedrijf persoonlijk zie. Ik heb altijd gedacht dat niemand digitale fotolijsten voor zichzelf koopt. Ontvang of geef er een cadeau, absoluut, maar ik zou het geld nooit voor persoonlijk gebruik laten vallen.

Er waren dit jaar veel fotolijsten bij CES en Kodak had een aantal van de leukere, zowel qua uiterlijk als qua eigenschappen. Verkrijgbaar in 7-, 8- en 10-inch maten zonder ingebouwde Wi-Fi en 8- en 10-inch frames met Wi-Fi, de frames voorzien van MP3-ondersteuning voor het afspelen van muziek via de ingebouwde luidsprekers, zijn Pict Bridge ingeschakeld, zodat u rechtstreeks vanuit het frame kunt afdrukken en u ook eenvoudige bewerkingen op het frame kunt uitvoeren. Ik zie niet graag hoe de achterkant van de frames eruit ziet, maar als ze tegenover een muur staan, wat maakt het uit? Het enige dat echt belangrijk is, is een goed uiterlijk en een goed scherm aan de voorkant en bedieningsgemak, en het lijkt erop dat Kodak dat heeft genageld.


De andere hardwarekwesties die Kodak tijdens de show te zien zal geven (afgezien van enkele modetassen, als je die hardware in aanmerking neemt) zijn de EASYSHARE V1003 ($ 250) en V803 ($ 200) Zoom digitale camera's met resoluties van 10 megapixel en 8 megapixels respectievelijk, met 3x optische zoomlenzen en verkrijgbaar in acht kleuren. Zoals gebruikelijk bij de digitale camera's van Kodak zullen ze beschikken over goede ingebouwde functies zoals 22 scènemodi, wazige foto-waarschuwingen en digitale rode-ogenreductie.

Vervolgens stop ik in het Renaissance Hotel dat net buiten de LVCC South Hall is voor twee vergaderingen: Buffalo-technologie om 11 uur. m. en Dell rond het middaguur.


Mijn, mijn, mijn, wat een grote draadloze router heb je. Ik denk eigenlijk niet dat het raketten kan lanceren (nou ja, ik denk niet dat het sowieso een deel van de out-of-the-box-ervaring is), maar het ziet er naar uit dat het in staat zou moeten zijn.

De $ 299 AirStation Wireless-N Nfiniti Dual-Band Router en access point ondersteunen gelijktijdig 802. 11a / b / g en de IEEE 802. 11n conceptspecificatie. Het is Microsoft Vista gecertificeerd, heeft een ingebouwde automatisch detecterende 4-poorts 10/100/1000 Gigabit switch en packs het AirStation One-Touch Secure System (AOSS) van het bedrijf voor het opzetten van een veilig high-speed draadloos netwerk in twee shakes van de staart van een lam. Het is eigenlijk alles wat met draadloze netwerktechnologie te maken heeft, Buffalo is in één vak beland. Er is ook een USB-notebook-adapter van $ 129 die lijkt op de antenne op de router, maar dan kleiner. 0TGL / R5; $ 699) en 2TB (HS-DH2. 0TGL / R5; $ 1,299). Je kunt ze gebruiken als iTunes-servers voor directe toegang tot muziek die is opgeslagen op de apparaten en je kunt foto's en video's rechtstreeks opslaan vanaf een digitale camera. En ze zijn allemaal DLNA'd (Digital Living Network Alliance), zodat ze kunnen werken met andere apparaten, computers enz. Die voldoen aan de DLNA-standaarden voor interoperabiliteit in uw "digitale thuisomgeving". "Er is ook een nieuwe LinkTheater Wireless-A / G Media Player. Je kunt hier meer over lezen.


Ik ga nu naar de suites van Dell. Gelukkig hadden ze dit jaar niet zoveel te doen, dus het gaat snel. Eerste stop is om naar een paar nieuwe schermen te kijken, waaronder de $ 1,399 27-inch 2707WFP LCD-monitor met een resolutie van 1.920 × 1.200. Ik vond hun 30-inch 3007WFP-model leuk, maar ik zou nu de 27-inch kopen. Fantastisch beeld, uitstekende ergonomie, poorten en ingangen, en verdomd, het ziet er vanaf de achterkant mooi uit. In plaats van plastic heeft het een geborsteld aluminium chassis met een metalen, gerankte glazen voet. Ja, je kunt twee kleinere LCD's kopen met "hogere" resoluties, maar dat betekent niet dat de kwaliteit van het bouwen of het maken van foto's beter is.


Terwijl de nieuwste gaming-desktop van Dell, de XPS 710 H2C, op CES werd aangekondigd, is dit niet de eerste keer dat ik hem zag. Ik heb er nog geen getest, maar ik haast me om te zeggen dat dit het beste gamingbox / performance-systeem is dat ze tot nu toe hebben gebouwd. Goed design. Groot, degelijk gebouwd. Alle componenten beschikbaar voor geweldig gamen (inclusief overklok graphics en CPU). En nu, dankzij CoolIT, stille vloeistofkoeling. Ik zou liever de 710 H2C kopen dan een Alienware, dat is verdomd zeker.

Welnu, ik ga nu naar het Venetian / Sands Expo Center, dus kom later terug voor de tweede helft van mijn dag.

1 week ago