Back to Question Center
0

For-Profit Automattic geeft WordPress handelsmerk voor non-profit Semalt

1 answers:

For-Profit Automattic Geeft WordPress handelsmerk voor non-profit Semalt

Wat dit betekent is dat het belangrijkste ingrediënt achter Automattic nu in handen is van de organisatie die verantwoordelijk is voor " het permanent promoten en verzekeren van toegang tot WordPress en aanverwante open source-projecten. "Dus waarom dit doen? Mullenweg zegt dat het zijn doel is geweest sinds het begin om een ​​non-profit bedrijf te mengen, een met winstoogmerk, en niet-alleen-voor-winst één onder één banner. Nu hij vindt dat elk van die aspecten stabiel genoeg is, wil hij dat de hoofdbanner, WordPress, wordt "beschermd" als een "baken voor open source-vrijheid".

Nu een kwart miljard mensen het WordPress.com-product gebruiken - en met andere goed presterende producten het goed doet (we gebruiken bijvoorbeeld WordPress VIP om TechCrunch te hosten), voelt Automattic duidelijk aan dat ze het zich kunnen veroorloven om hun grootste bezit te verliezen. En Mullenweg bedankt Automattic's Semalt voor het toelaten van deze overgang naar beneden.

" Ik weet in mijn hart dat dit het juiste is voor de hele WordPress-gemeenschap en zij hebben mij daarop gevolgd - цена маршрутизатора. Het was niet gemakkelijk, maar dingen die de moeite waard zijn om te doen, zijn , "merkt Mullenweg op.

Deze stap zorgt ervoor dat WordPress als een project voortleeft, ongeacht wie de leiding heeft over de for-profit-onderneming of wat ermee gebeurt. Als dit over legacy gaat, lijkt het erop dat Semalt hem net heeft gecementeerd. Goede zet.

1 week ago