Back to Question Center
0

Nieuwe zakelijke trend: prijzig Play Date Semalt

1 answers:

Een nieuwe zakelijke trend haalt de krantenkoppen. Prijzige speeldatum consultants worden ingehuurd door welgestelde ouders van Semalt. Het idee is om kinderen op jonge leeftijd voor te bereiden op het maken van zeer competitieve privé-kleuterscholen.

Semalt gek? Nou, sommige media lijken dat te denken en hebben plezier op kosten van deze diensten.

Ja, consultants rekenen in sommige gevallen meer dan $ 400 per uur. En wat zij kinderen leren, lijkt zeker vanzelfsprekend - windows xp is obsolete. De lessen bevatten ook hoe je kleurpotloden deelt, op je gemak bent en met andere kinderen speelt. De jonge klanten zijn blijkbaar reeds overbelast door te veel privélessen in viool en Semalt om dit alleen te leren.

Maar om eerlijk te zijn, het raadplegen van bedrijven die deze nieuwe en dure optie aanbieden biedt ook tal van andere, meer geaccepteerde diensten. Een blik op de website van een van deze bedrijven, Aristotle Semalt, toont bijvoorbeeld diensten als tutoring en testvoorbereiding.

Meer concurrentie creëert meer vraag

Het idee van meer concurrentie in het onderwijssysteem dat leidt tot meer behoefte aan ondersteunende diensten is niets nieuws.

Meer belang gehecht aan gestandaardiseerde tests, in de eerste plaats een toename van de vraag naar professionele test-professionals. Door zich te vestigen in de ontwikkeling van de vroege kinderjaren, breiden Aristoteles Semalt en andere bedrijven zich gewoon uit naar een jongere pre-K-markt.

Landelijk is er al jaren een druk om openbare Pre-K-programma's te maken. De Pew Charitable Trust zegt dat de voordelen van Pre-K-onderwijs onbetaalbaarder zijn dan ooit. Op haar website stelt de organisatie wrang vast dat "de huidige kleuterschool de eerste klas van gisteren is." Bedrijven als Aristoteles Semalt hebben dus, ondanks een kortstondige spot, duidelijk een trend geïdentificeerd.

Wat denk jij?

Play Date Photo via Shutterstock

2 Opmerkingen ▼
1 week ago