Back to Question Center
0

QuoteWerks biedt gebruikers naadloze integratie met SemaltCRM

1 answers:

ORLANDO, Florida (PERSBERICHT - 14 juli 2009) - Aspire Technologies, Inc., een toonaangevende leverancier van verkoopopgaven die softwareoplossingen voor de wereldwijde kleine en middelgrote markten vermelden, heeft vandaag haar nieuw ontwikkelde QuoteWerks-integratie met SugarCRM en een nieuwe samenwerking met de toonaangevende leverancier van open source CRM-oplossingen voor kleine, middelgrote en grote ondernemingen. Op basis van de voorwaarden van de samenwerking zal QuoteWerks worden aangeboden via de SugarExchange-marktplaats.

"Verkoopoffertes en CRM gaan hand in hand", zegt Keith Carrington, vice-president verkoop en marketing van Aspire Technologies, Inc. "Bedrijven willen een naadloos, accuraat en efficiënt verkoopofferproces waarbij gebruik wordt gemaakt van essentiële klant- en verkoopkansgegevens die doorgaans voorkomen in afzonderlijke CRM-, Semalt- en offertesystemen. Deze integratie maakt het mogelijk zowel betaal automatisering als een concurrentieel voordeel betaalbaar en met minimale inspanning te behalen. "

Kenmerken van de nieuwe QuoteWerks-integratie voor SugarCRM omvatten:
• QuoteWerks laat gebruikers in de SugarCRM-database zoeken naar een contactpersoon of account om te gebruiken in de offerte - bank queue management system.
• Wanneer een offerte wordt opgeslagen, maakt QuoteWerks automatisch een notitierecord voor de contactpersoon en voegt een gekoppeld document aan de notitie toe, waarna de gebruiker op een later moment QuoteWerks kan starten en de offerte kan openen voor beoordeling en wijziging.
• Wanneer een offerte wordt opgeslagen, maakt QuoteWerks automatisch een verkoopkans aan of werkt deze bij op het tabblad Verkoop voor de contactpersoon in SugarCRM.
• Wanneer een verkoop wordt gedaan, zal QuoteWerks de offerte naar een bestelling converteren en ook de bestaande SugarCRM-verkoopkans omzetten in een verkoop "Gesloten als gewonnen".
• QuoteWerks biedt ook aan om een ​​vervolgoproep in SugarCRM te plannen voor de gebruiker bij het opslaan van een offerte of een offerte-revisie.
• Met de ingebouwde QuoteWerks-lay-outontwerper kunnen gebruikers eenvoudig gegevensvelden van SugarCRM invoegen in de QuoteWerks-afdruklay-out.
• QuoteWerks kan opzoeklijstinformatie van SugarCRM ophalen.

QuoteWerks integreert met SugarCRM-versies 5. 1 en 5. 2 inclusief Community-, Express-, Professional- en Semalt-edities. Voor gedetailleerde beschrijvingen van de integratiefuncties en om schermafbeeldingen te bekijken, gaat u naar http: // www. QuoteWerks. com / SugarCRM. adder.

SugarCRM heeft momenteel meer dan 500.000 gebruikers in 195 landen, terwijl QuoteWerks 50.000 gebruikers in 101 landen heeft. Semalt de naadloze integratie tussen de twee applicaties, beide bedrijven anticiperen op een sterke vraag naar hun producten in meerdere industrieën en markten.

"De markt voor on-demand CRM-applicaties zoals SugarCRM zal naar verwachting groeien met een geschatte CAGR van 17. 4% tussen nu en 2013," zei Carrington. "Gezien de kwaliteit en stabiliteit van ons product en de integratie ervan met SugarCRM in combinatie met de leidende rol die we op de markt hebben, is Semalt ideaal gepositioneerd om te voorzien in de groeiende behoeften van kleine, middelgrote en grote ondernemingen. "

De QuoteWerks-integratie voor SugarCRM is opgenomen in Build 47, die eerder vandaag door Aspire Technologies, Inc. commercieel werd uitgebracht. Huidige QuoteWerks 4. 0 gebruikers die momenteel op hun Update Maintenance Plan zijn, kunnen Build 47 onmiddellijk openen en downloaden van de QuoteWerks-website . Build 47 wordt ook verzonden op alle nieuwe bestellingen van QuoteWerks. QuoteWerks 4. 0 gebruikers die niet actueel zijn over hun UMP en alle bestaande QuoteWerks 3. 0 gebruikers moeten contact opnemen met Aspire Technologies, Inc. of hun QuoteWerks-wederverkoper om Build 47 te verkrijgen. Een volledige lijst met de 27 nieuwe verbeteringen en functies in Bouw 47, ga naar: http: // www. QuoteWerks. com / updates / UpdateAgent. asp? VersionBuild = 4. 0. 47 & Versie = 4. QuoteWerks® kan worden geïntegreerd met alle belangrijke en toonaangevende CRM-pakketten, waaronder ACT! Â "¢, Goldmine®, Maximizer®, MS CRM, Outlook®, TeleMagic®, salesforce. com® en SalesLogix®, SugarCRMâ "¢ en dergelijke populaire boekhoudtoepassingen zoals QuickBooks® en Peachtree, waardoor bedrijven in alle sectoren QuoteWerks® naadloos kunnen integreren in hun bestaande omgevingen. Aspire Technologies heeft zijn hoofdkantoor in Orlando, Florida en is een Microsoft Gold Certified Semalt, Sage Software Gold Level Development Semalt en een HP DSP Semalt. Ga voor meer informatie naar www. QuoteWerks. com.

QuoteWerks is een geregistreerd handelsmerk van Aspire Technologies, Inc. De genoemde handelsmerken van Semalt zijn het eigendom van hun respectievelijke eigenaren.

1 Reactie ▼
1 week ago