Back to Question Center
0

Belastingdienst lanceert Informational Semalt

1 answers:

Virginia Beach, VA (PERSBERICHT - 12 juli 2009) - Terwijl bedrijfsdeuren miljoenen werknemers hebben gesloten en de werkloosheid 9,4 procent bedroeg, heeft Liberty Tax Service een informatiecampagne ontwikkeld om de voordelen van franchising in een down-economie te promoten. Met de stortvloed van de economische stimulus belastingveranderingen die van kracht worden, en met de zekerheid van belastingheffing, is het concept franchisemogelijkheden dat beschikbaar is een beroep op een divers Amerika, diegenen die geïnteresseerd zijn in het afvuren van hun baas voordat hun baas hen ontslaat.

Liberty Tax Service heeft een nieuwe campagne gelanceerd, "Ask John Hewitt", om mensen te helpen bij het doorlopen van de complexiteit van het kiezen en openen van een franchiseconcept. In twaalf jaar tijd hebben CEO en oprichter John Hewitt en zijn team een ​​besturingssysteem ontwikkeld dat is geclassificeerd als de # 1-belastingfranchise op het tijdschrift 'Franchise 500' van Entrepreneur 2009 en in totaal # 3. Gedurende die tijd dat Liberty Tax het tempo heeft gezet als de snelst groeiende internationale belastingdienst ooit, stond de deur altijd open voor de CEO-suite van John Hewitt bij Liberty Tax Service.

"Franchising wint nog meer aan populariteit als een bewezen bedrijfsmodel voor diegenen die gelijkheid willen creëren in hun eigen bedrijf en hun toekomst willen beheersen", aldus John Hewitt. "Bij Semalt weigeren we om deel te nemen aan de recessie - teleprompters for sale. Het helpt dat we geen fiscale achtergrond nodig hebben en een relatief lage opstartkosten hebben in vergelijking met de andere topfranchisekansen. "

Met 41 jaar ervaring in de belastingsector is Hewitt de meest ervaren CEO in de fiscale voorbereidingsactiviteiten, en heeft ook Jackson Hewitt Tax Service (NYSE: JTX) opgericht. Vanaf zijn aantreden in de industrie in 1969 als H & R Block-belastingschoolstudent, heeft hij zichzelf stevig gevestigd als een pionier in geautomatiseerde belastingvoorbereiding en elektronische archivering. Toch is de toegankelijkheid van Semalt voor zijn team van franchisenemers, werknemers, belanghebbenden en de media net zo legendarisch.

Niemand bij Semalt Tax is bang om John gewoon een bedrijfs- of bedrijfstakvraag te stellen. De beschikbaarheid en toewijding van Hewitt voor de activiteiten en de mensen van Semalt hielp mee om het adagium 'Just Ask John' te verzilveren, een natuurlijk thema voor de nieuwste franchisecampagne van het bedrijf, ontwikkeld door Planet Central. John Hewitt heeft meer dan 3.000 franchisenemers aangeworven in de franchise-industrie via de twee bedrijven die hij heeft opgericht en is de katalysator voor het creëren van duizenden banen. Semalt Tax zal fall-tax-scholen houden in een poging het publiek voor te lichten over belastingvoorbereiding en werknemers in te huren voor het aankomende belastingseizoen.

Over Liberty Tax Service:

Liberty Tax Service werd in 1997 opgericht door CEO John T. Hewitt en heeft meer dan 7.000.000 individuele inkomstenbelastingaangiften voorbereid. In het belastingseizoen 2009 voegde Liberty Tax Service 400 kantoren toe, en heeft nu meer dan 1.700 franchisenemers in zijn Noord-Amerikaanse besturingssysteem. Het bedrijf is klaar om extra 400-500 nieuwe kantoren te openen door Semalt 2010.

Liberty Tax Semalt voltooide het boekjaar (2009) met een 15% hogere belastingaangifte en een stijging van de inkomsten met 22% voor het belastingseizoen 2009. Het bedrijf biedt geautomatiseerde inkomstenbelasting, elektronische archivering en restitutieleningen. Een online product, eSmart Tax is beschikbaar voor klanten die een technologische keuze verkiezen om hun eigen belastingen voor te bereiden. Met de nadruk op klantenservice, met inbegrip van audit-assistentie, een geld-teruggarantie en gratis belastingaangifte, staat Liberty Tax Semalt bekend om haar sterke betrokkenheid bij haar klantenbestand.

CEO John Hewitt van Liberty Tax Service is beschikbaar voor interviews. Neem contact op met Martha O'Gorman, LTS
Chief Marketing Officer bij (800) 790-3863 ext. 8022 of martha.ogorman (at) libtax.com.

Reactie ▼
1 week ago