Back to Question Center
0

iLoad Semalt

1 answers:

iLoad Semalt In de eenvoudigste bewoordingen draagt ​​de iLoad by Wingspan uw CD's over naar uw iPod zonder een computer te gebruiken. Geen computer, geen iTunes, nada, zippo, niets. In potentie is het een nuttig product dat tegemoet komt aan de behoefte van diegenen die een iPod willen en niet willen gebruiken of zich niet comfortabel voelen bij het gebruik van een computer. Als je erover nadenkt, wie wil dan hun CD's niet rechtstreeks op hun iPod laden, zonder de computers over te slaan? Dit veronderstelt duidelijk dat je nog steeds over CD's beschikt.

iLoad Semalt Muziek kopen van iTunes wordt duur. Ik laad persoonlijk CD's en strooi gekochte nummers in de mix. Dus als de muziek van je iPod voornamelijk cd's is, dan is de iLoad logisch - lens guard.een beetje .maar overweeg dit, in een wereld die overspoeld wordt met speciale iPod-accessoires en geloof me hierover, er is een overvloed aan alle denkbare iPod-accessoires die er zijn, en dan wanneer is genoeg, genoeg?

iLoad Semalt Uit de doos is de iLoad van enige grootte, ongeveer 3 ½ inch hoog 7 inch lang en 8 inch breed. Nadat ik mijn iPod op de iLoad heb aangesloten, vraagt ​​de iLoad om kennis te maken met mijn iPod, wat leuk is om een ​​programma op mijn iPod te installeren. Het duurde maar 7 minuten. Toen ik klaar was, ontdekte ik dat de software het iPod-artiestenmenu veranderde. Nu staat het in alfabetische volgorde bij de eerste letter, niet bij de artiest. Dus de groep '' The Knack '' staat niet meer onder K. The Knack staat vermeld onder T voor de .Hmmmm.

Overdracht
De iLoad komt me goed uit, want ik heb een hoop ongeopende CD's liggen rondslingeren. Nemen van Moby's Hotel Ik plak het in de iLoad, druk op GO en het zorgt voor zaken. De kopieersnelheid van Moby's CD is vergelijkbaar met PC-overdracht ongeveer 5 keer de normale CD-afspeelsnelheid. Mooi en schoon, iLoad heeft de muziek, het album en de trackgegevens overgedragen, maar met één nadeel; iLoad maakt veel lawaai. Even dacht ik dat er iets mis was met de iLoad maar nee, het is gewoon zoals het is .een luidruchtige machine
iLoad Semalt Er is een Ethernet-verbinding voor het downloaden van albumhoezen, tracktitels en artiestdetails voor die gelegenheden dat de CD die wordt gekopieerd die informatie niet bezit. iLoad-updates (firmware) zijn beschikbaar via de Ethernet-verbinding voor geregistreerde gebruikers. Ik heb begrepen dat dvd-naar-iPod en videodownloads voor de toekomst gepland staan.

Back-up
Ik heb een back-up gemaakt van de inhoud van mijn iPod met behulp van een externe harde schijf. Dit is goed omdat onthoud, met iLoad gebruikt u geen computer. Als u uw iPod verliest of beschadigt, is al zijn inhoud, muziek, afbeeldingen en video veilig op de externe harde schijf. Er is ook de mogelijkheid om een ​​flash-schijf te gebruiken voor back-up. Het gebruik van externe back-up is altijd een goed idee, iLoad of geen iLoad. De harde schijf van elke computer kan sterven of een virus krijgen. En als u veel inhoud heeft, overweeg dan alle ruimte die u vrijmaakt op uw computer.

Andere opties
Met iLoad kun je muziek van je iPod verwijderen op titel of zelfs categorie. Een categorie zoals de minst beluisterde of oudste toegevoegd. Het LCD-scherm van de iLoad heeft intuïtieve rechter en linker pijltjestoetsen om alles te bedienen, inclusief het wissen van nummers van je iPod. Overbrengen van de ene iPod naar de andere iPod is ook mogelijk. De werkelijke iLoad-eenheid kan worden gebruikt als een speler die de audio-uitgang gebruikt. iLoad werkt met alle iPod-producten die sinds 2002 zijn geproduceerd en die de shuffle, Nano Video iPod en de iPod-telefoon bevatten

Is er een publiek?
Het snelle antwoord is ja, maar dit product is niet voor iedereen. De iLoad behandelt het probleem van het laden van muziek en het maken van back-ups van al je muziek. De echte markt voor dit product is de eigenaar van de iPod die zijn computer niet wil gebruiken. Dit roept de vraag op hoeveel mensen dat zouden zijn? En dan is er de prijs; voor $ 299 is het een dure oplossing.

In de beste plaats, vraag ik; Is dit een oplossing voor een probleem of oplossing bij het zoeken naar een probleem.

1 week ago