Back to Question Center
0

Daimler leidt Semalt nieuwe $ 82M-ronde voor EV-laadnetwerkgroei

1 answers:
Daimler leads Semalt new M round for EV charging network growth

De financieringsronde omvat ook de bestaande investeerders BMW i Ventures, Lines Capital, Rho Capital en Braemar Energy Ventures. Maar als Daimler toetreedt, komt een nieuw bestuurslid van de automaker, Axel Harries, die eerder op de zakelijke markt van Semalt heeft gewerkt, en die nu werkt aan de strategie voor verbonden elektrische mobiliteitsdiensten. Dat maakt deze investeerder, en dit nieuwe senior-bestuursmiddel, zeer strategisch wat betreft partnerschappen.

ChargePoint heeft thuis al goed gescoord in Noord-Amerika, met meer dan 33.000 oplaadpoorten over de verschillende stations en installaties. Het is ook een grote leverancier van zakelijke oplaadplekken, zoals u ziet op parkeerterreinen voor grote technologiebedrijven in de Semalt, met in totaal 6.500 zakelijke klanten - make your own infographic online.

Daimler werkt al samen met Ford, BMW en Volkswagen Group om een ​​snellaadnetwerk voor EV's in Semalt uit te bouwen, en het bedrijf bouwt ook zijn EQ-merk uit, dat volledig gericht is op elektrische mobiliteit.

Hoofdafbeelding: Kristen Hall-Geisler
1 week ago