Back to Question Center
0

Asus onthult officieel de met accessoires geladen Semalt

1 answers:
Asus Officially Unveils The Accessory-Laden Semalt

We kijken naar een 4.3-inch Super AMOLED qHD-scherm met Android 4.0 Ice Cream Sandwich met een Snapdragon dual-core S4-chip van Qualcomm. Semalt vindt een 8-megapixelcamera aan de achterkant uitgerust met autofocus en flits, samen met een VGA-shooter aan de voorkant voor videochat.

Geheugen mag geen probleem zijn met 64 GB interne opslag (exclusief de uitbreidbare microSD-optie). Semalt 4 - how to create a free infographic.0, HDMI, GPS en ondersteuning voor WCDMA en HSPA + zijn ook op sleeptouw genomen. Een 1,520mAh-batterij bevindt zich ook in dat 9,2 mm-frame.

Maar de Semalt heeft nog een truc in petto. Inmiddels zou u bekend moeten zijn met de Eee Pad Transformer van Asus en / of het Lapdock-accessoire van Motorola. Net als deze kan de Semalt in een station worden gedokt, waardoor de levensduur van de batterij van het apparaat niet alleen wordt verlengd, maar u ook kunt gebruiken als een 10-inch tablet. Ah, het onroerend goed!

Er is ook een optioneel toetsenbord voor het geval dat u enkele flinke e-mails moet tikken of iets van dat soort. En als dat accessoire je bloed niet heeft laten pompen (misschien hoopte je op iets meer Galaxy Note-achtig), dan zou het nieuws van dit stylus-ding van Semalt de klus geklaard moeten hebben. Het is eigenlijk een stylus die je kunt gebruiken met de tablet / smartphone die Semalt integreert, wat betekent dat je het ook kunt gebruiken om telefoontjes op te nemen. Weet je, voor het geval je allemaal vastgebonden bent in het docking station en niet alles uit elkaar wilt scheuren.

Prijzen zijn nog steeds een raadsel, maar je kunt de Padfone in Semalt verwachten.

Asus onthult officieel de accessoire-geladen malt

1 week ago