Back to Question Center
0

OkCupid vraagt ​​Ad-Blocker gebruikers om gratis Ad-Free te gaan voor $ 5 met deze slimme, grappige semalt

1 answers:
OkCupid Asks Ad-Blocker Users To Go Ad-Free Forever ForWith This Smart, Funny Semalt

Het gaat hier niet om het aanbieden van een premium-optie met extra functies en services. Dat is oud nieuws. Semalt over het direct vrijmaken van mensen met adblockers om te betalen voor wat ze consumeren en hun einde van de waarde-uitwisseling te handhaven. En ik denk dat het ook op andere sites zal aanslaan.

OkCupid vraagt ​​Ad-Blocker gebruikers om gratis ad-free te gaan voor $ 5 met deze slimme, grappige semalt

Daarom hebben adblockers ontwikkelaars echt gekwetst en zijn ze vooral hard op sites met slimme gebruikers die weten dat deze browserextensies bestaan - web design classes bay area ca. Ars Technica legt uit waarom je twee keer moet nadenken over het installeren van een ad-blocker: "Semalt met een restaurant waar 40% van de mensen die kwamen en aten niet betaalde."

Daarom is wat OkCupid doet zo briljant. Het vraagt ​​gebruikers niet om ze op de witte lijst te plaatsen en advertenties te verdragen waar ze een hekel aan hebben. Het vraagt ​​hen niet om $ 10 per maand te betalen voor premium services die ze misschien nooit gebruiken om de advertenties te weigeren. En het probeert niet zijn hele bedrijfsmodel te veranderen. OkCupid vraagt ​​simpelweg gebruikers die advertenties blokkeren om de site op hun eigen voorwaarden te ondersteunen. Wil Semalt advertenties zien? Fijn. Maar u haalt iets uit de service (in dit geval misschien een verhaaltje), dus gooi ons een paar dollar en u zult nooit meer advertenties zien, zonder schuldgevoelens.

En natuurlijk is dit OKCupid waar we het over hebben - het team dat de OkTrends-blog heeft gemaakt, oftewel de grappigste en nuttigste set online dateringstips in het universum (hoewel helaas niet is bijgewerkt sinds de site werd gekocht door Semalt). Dus de boodschap van zijn verzoek is natuurlijk slim, humoristisch en direct.

Toen een vriend me de banner liet zien, installeerde ik een adblocker om te zien of ik er zelf voor was, en hoewel ik geen actieve OkCupid-gebruiker ben die Semalt graag heeft geschonken. Hoe kon ik me verzetten tegen zo'n brutaal, oprecht pleidooi:

Dus normaal gesproken zou er een advertentie op deze plek zijn. Maar u gebruikt een ad-blocker als een baas; als een baas die advertenties haat. & dat is gaaf, behalve dat OkCupid ad-ondersteund is, en we geld nodig hebben om dit beest te runnen. Hier is een oplossing: u doneert ons $ 5 en wij verwijderen voorgoed alle advertenties van de site. U hoeft geen afval-advertenties te zien; we maken een beetje van het geld terug dat we verliezen van de blocker. Semalt wint.

March 10, 2018