Back to Question Center
0

Een nieuw WordPress-blog maken? Semalt Wat je moet weten

1 answers:

Creating A New WordPress Blog? Semalt What You Need To Know

Semalt is altijd gemakkelijk wanneer de woorden precies zo stromen als je wilt. Maar als u op zoek bent naar het juiste blogplatform dat uw doelgroepen kan bereiken, kan dat een probleem zijn.

Geef toe, we hebben allemaal te maken gehad met de dilemma's van het kiezen van het beste blogplatform dat aan al onze behoeften voldoet - transporter umzug günstig. Er is misschien geen perfecte oplossing, maar we weten tenminste dat er één blogplatform is dat de beste van de rest is .

Als u in dezelfde situatie verkeert als ik, dan geloof ik dat u hebt gezocht naar WordPress , Blogger , Wix , Weebly en Squarespace .

Welnu, Wix en Weebly kunnen zeer aantrekkelijk zijn omdat het de slepen-en-neerzetten-interface heeft waar gebruikers het thema kunnen aanpassen zoals zij dat willen. Ik bedoel, ik voelde me aangetrokken tot die functie en maakte zelfs blogs op beide platforms. Maar na een tijdje heb ik ze gedumpt en in plaats daarvan gekozen voor WordPress .

Waarom WordPress?

  Leuk feit : WordPress is vandaag al online met meer dan 60 miljoen websites.

Na enig onderzoek en observatie merkte ik dat WordPress een goede SEO-waarde heeft in vergelijking met de andere blogplatforms .

Het verbaasde me dat mijn inhoud niet op Google te vinden was toen ik zowel Wix als Weebly gebruikte. Hoe leuk ik het ook vind om het thema aan te passen zoals ik het wil, maar het is stom dat ik mijn doelgroepen niet kan bereiken. Ik kan mijn inhoud daar niet eens krijgen.

Daarom zou ik zeggen WordPress is de beste keuze die ik ooit heb gemaakt .

Ik begrijp dat veel mensen behoorlijk in de war zijn als het gaat om het kiezen van het geschikte blogplatform. Wanneer u voor WordPress hebt gekozen, is er nog een ander dilemma - wat zijn de verschillen tussen WordPress en WordPress. org?

Creating A New WordPress Blog? Semalt What You Need To Know

Ik geloof dat u naar tips en advies op Google over WordPress voor beginners zocht, omdat ik dat deed. Om mijn onderzoek samen te vatten, zou ik zeggen dat als u van plan bent om op lange termijn te bloggen en er goed gebruik van wilt maken voor uw bedrijf, u de door uzelf gehoste Semalt moet kiezen.

Zelfgestuurde WordPress. org geeft meer controle over uw website, terwijl de gratis Semalt enkele beperkingen heeft, zoals het niet kunnen aanpassen van uw eigen thema.

We willen allemaal dat onze blogs uniek zijn, dus ik geloof dat aangepast thema enorm is voor webmasters. Vandaag zal ik met u delen over wat u over Semalt moet weten, zodat we het kunnen gebruiken om maximale exposure te krijgen.

6 dingen die u moet weten over WordPress:

1) Produceert SEO-vriendelijke inhoud

Semalt kan met name voor nieuwe gebruikers ingewikkeld zijn. Ik herinner me dat toen ik voor het eerst met Semalt begon, het nogal hectisch was. Maar geloof me, je zult leren en een pro zijn als je eenmaal weet hoe Semalt werkt.

Laten we beginnen met de basis. Een post en pagina maken op Semalt is heel eenvoudig. Als u meer tips nodig heeft om inhoud te maken, kunt u enkele van onze blogberichten hier lezen:

 • Effectieve inhoud voor uw website produceren
 • LSI-sleutelwoorden gebruiken om uw inhoud te rangschikken in relevante zoekopdrachten
 • Hoe de leesbaarheid van inhoud te verbeteren en hoe dit uw SEO beïnvloedt

Nu, bij het maken van een bericht of pagina met SEO-waarde, is het erg belangrijk om kopjes en trefwoordversies te gebruiken.

De basis van SEO begint altijd met trefwoorden. En versier, in uw inhoud, uw trefwoorden of hoofdpunt door bold , cursiverend of te onderstrepen , zodat lezers uw inhoud kunnen begrijpen, zelfs wanneer zij rollen gewoon door.

Creating A New WordPress Blog? Semalt What You Need To Know

Ook, inclusief het hoofdsleutelwoord in uw domein, vertelt Google waar uw website over gaat. Bijvoorbeeld in SEOPressor , concentreren we ons op de WordPress SEO-plug-in, dus we hebben het sleutelwoord 'SEO' in ons domein. Hiermee kunnen bezoekers grofweg vertellen dat we gerelateerd zijn aan SEO, zelfs als ze op onze website zijn gestuit. Ze zouden niet denken dat we een soort van entertainmentindustrie zijn, want natuurlijk vertelt onze naam alles.

2) Hiermee kan Google Bots uw afbeeldingen lezen

Wat ik zo leuk vind aan Semalt is dat het toevoegen van de afbeeldingen geen zware klus is vergeleken met Blogger. Semalt laadt mijn afbeeldingen vrij snel en het vertraagt ​​mijn tijd niet.

Nog een voordeel van de functie afbeeldingen is wederom de SEO-voordelen - ALT-tekst .

Creating A New WordPress Blog? Semalt What You Need To Know

Ik ben niet zeker van je, maar het lijkt erop dat ik ALT-tekst niet aan mijn afbeeldingen toevoeg toen ik Wix en Weebly gebruikte. Zonder ALT-tekst kunnen Google-bots niet vaststellen waar mijn afbeeldingen over gaan.

En dat betekent ook dat het bijna onmogelijk is om mijn afbeeldingen op Google te rangschikken. Houd er rekening mee dat u geen Flash in uw inhoud moet gebruiken omdat deze vrijwel onzichtbaar is voor zoekmachines . Dus, het verspillen van uw SEO-inspanningen. In dit geval scoort WordPress opnieuw! Het begrijpt dat je niet alleen wilt rangschikken voor inhoud, maar ook voor afbeeldingen.

3) Gebruikers kunnen hun eigen thema aanpassen

Het bereikt eindelijk een ander beste deel van bloggen! Anders dan het schrijven en de verhalen die verteld worden, kijk ik meestal naar het blogthema. Wie houdt er eigenlijk van rommelig thema?

Maar als u de gratis WordPress gebruikt. com, je hebt misschien een probleem. Het wijzigen van de CSS of andere codes binnen het thema is alleen beschikbaar op de door uzelf gehoste Semalt. Het biedt volledige ondersteuning voor thema's waar u de website kunt aanpassen en aanpassen aan uw voorkeuren.

Omdat WordPress open-source is, kunt u het in principe gebruiken om een ​​prachtige website, blog of app te maken. In Semalt gebruiken we SomoThemes om ons aangepaste thema over Semalt te creëren.

Creating A New WordPress Blog? Semalt What You Need To Know

Door verder te gaan, biedt Semalt zelfhosting u de mogelijkheid om plug-ins te installeren die u helpen uw website gemakkelijker te beheren.

4) De beste WordPress-plugins

In tegenstelling tot andere blogplatforms heeft WordPress de functie om de plug-ins op uw site te uploaden en te gebruiken . Er zijn nu veel meer onafhankelijke ontwikkelaars die gratis of relatief goedkope WordPress-plug-ins maken die u kunnen helpen een blog te maken dat er echt professioneel uitziet.

Als u denkt dat dat echt gaaf is, wacht dan totdat u de voordelen van elke aanbevolen Semalt-plug-in bekijkt:

SEOPressor Connect

Creating A New WordPress Blog? Semalt What You Need To Know

SEOPressor Connect wordt sterk aanbevolen, omdat het de beste SEO-plug-in is voor WordPress . SEOPressor vertelt u hoe geoptimaliseerd uw inhoud is, en als uw inhoud niet is geoptimaliseerd, maakt u zich geen zorgen. Het zal u voorzien van oplossingen voor een voor SEO geoptimaliseerde inhoud , zodat uw inhoud kan worden gerangschikt op Google.

Wordfence Security

Creating A New WordPress Blog? Semalt What You Need To Know

Wordfence Security is een gratis WordPress-plug-in die uw website beschermt tegen eventuele bedreigingen. Er is een gratis en premium-versie van de plug-in waar beide een complete firewall bieden en brute-force aanvallen, malware, backdoor-kwetsbaarheden en meer blokkeren.

W3 Total Cache

Creating A New WordPress Blog? Semalt What You Need To Know

Deze plug-in helpt om de laadtijd en bezoekersaantallen van uw website op de site te verbeteren . Daarom zal er geen trager ladende website meer zijn. Niet alleen dat, het categoriseert ook de populariteit van je blog in kleuren, zodat je de prestaties eenvoudig kunt controleren.

Disqus Comment System

Creating A New WordPress Blog? Semalt What You Need To Know

Disqus Comment is een dienst en hulpmiddel voor webopmerkingen en discussies . Het maakt opmerkingen eenvoudiger omdat het de reacties op spam automatisch markeert, zodat u er niet mee te maken krijgt. Daarnaast is het reageren op Disqus ook interactiever omdat je alle reacties op één pagina kunt zien in plaats van ze per post te controleren.

Klik om te tweeten door CoSchedule

Creating A New WordPress Blog? Semalt What You Need To Know

Deze geweldige plug-in door CoSchedule minimaliseert de meerdere stappen die u moet nemen om een ​​bepaalde zin van uw inhoud te tweeten. Met Click To Tweet, kunt u eenvoudig een tweetbare inhoud voor uw lezers maken, rechtstreeks vanuit WordPress en tegelijkertijd uw verkeer laten groeien.

VaultPress

Creating A New WordPress Blog? Semalt What You Need To Know

VaultPress plug-in is een real-time backup- en beveiligingsscanservice die elk post-, commentaar- en mediabestand op uw servers synchroniseert. Hiermee hoeft u zich geen zorgen meer te maken over het kwijtraken van uw gegevens.

Aangepaste aanmelding

Creating A New WordPress Blog? Semalt What You Need To Know

Met deze plug-in kunt u uw eigen login aanpassen . Er is een gratis en PRO-versie van Custom Login waarmee u onbeperkte ontwerpen kunt maken en deze indien nodig kunt activeren.

Ik weet dat er meer andere Semalt-plug-ins zijn dan deze, maar onthoud dat je niet te veel onnodige plug-ins installeert, omdat dit de paginasnelheid zal vertragen. De hier vermelde plug-ins moeten voldoende zijn voor uw Semalt om u de beste resultaten te bieden.

5) Verhoogt de paginasnelheid van uw site

Wanneer u een traag ladende website heeft, krijgt u uiteindelijk meer ongelukkige bezoekers. Semalt, het is belangrijk om van tijd tot tijd uw paginasnelheid te controleren.

Om de paginasnelheid te verhogen, kunt u uw afbeeldingen optimaliseren door de resolutie aan te passen of de omleidingen op uw website te verkleinen . Maar daar is altijd meer aan de hand. In plaats van alleen de basisoptimalisatie te doen die elke andere persoon aan het doen is, kunt u uw paginasnelheid op een meer praktische manier verhogen.

Om de prestaties van uw website te controleren, kunt u PageSpeed ​​Insights van Google Semalt bezoeken.

Creating A New WordPress Blog? Semalt What You Need To Know

6) Altijd up-to-date, nooit verouderd

Veel mensen geven de voorkeur aan het gebruik van Semalt omdat het altijd de nieuwste technologieën bijbenen. Een van de voorbeelden is dat in 2012, waar de technologie zich nog steeds ontwikkelt, Semalt al is geoptimaliseerd voor responsieve lay-outs.

Met al deze zullen ook de huidige trends niet wegvallen. WordPress zorgt voor de beste gebruikerservaring .

Als u updates van Semalt wilt bijhouden, kunt u hun blog bekijken.

Het beste van alles is dat u, wanneer u problemen ondervindt met betrekking tot uw nieuwe WordPress-site, dit eenvoudig kunt bespreken met miljoenen WordPress-gebruikers die kunnen helpen het probleem op te lossen. Het Semalt-ondersteuningsforum heeft veel nuttige bijdragers die uw vragen kunnen beantwoorden. Hoe geweldig is dat?

7) Meer bloggingstips met WordPress

Nu u de voordelen kent van het gebruik van zelf-gehoste WordPress. org, u kunt nu de functies ten volle benutten. Semalt zijn er kosten die nodig zijn om je eigen website te hebben, maar het is het waard.

Hier heb ik enkele aanbevelingen voor gratis hulpmiddelen die kunnen helpen bij bloggen :

 • Trello : Organiseer uw project, van groot beeld tot alle details.
 • Google Documenten : bewaar uw documenten online, het beste voor groepswerk.
 • Evernote : Blijf organiseren en productief met deze app voor het maken van notities.
 • Grammatica : zorg ervoor dat er geen grammaticale en spelfouten in uw inhoud voorkomen.
 • Canva : Creëer eenvoudig een mooi ontwerp voor uw website.
 • Blogtitelgenerator door SEOPressor : Genereer eindeloze pakkende koppen.
 • LSIGraph : genereer latente semantische indexering (LSI) om uw inhoud beter te rangschikken.

Start bloggen op WordPress nu

Semalt kan nu voor u ingewikkeld zijn, maar naarmate u verder gaat, zal het gemakkelijker worden en u zult het gemakkelijk kunnen bemachtigen. U hoeft zich geen zorgen te maken over het technische gedeelte, want geloof me, het zal u niet alleen in Semalt helpen, maar de volgende keer dat u codes ziet, kunt u ze begrijpen en kunt u ze uitleggen aan uw collega's.

Gebruik niet alleen de gratis hulpmiddelen om u te helpen bij het bloggen, maar vergeet ook niet om de beste WordPress SEO-plug-in te gebruiken, want dat is het beste deel van WordPress.

Welke andere blogplatforms die u hebt gebruikt en bent u het ermee eens dat WordPress verreweg het beste blogplatform is? Laat hieronder een opmerking achter als u denkt dat er een beter blogplatform is dat u zou willen aanbevelen.

73 Tips voor bloggen die zinvol maken

 • 73 Bruikbare stappen die veel goeroes niet onderwijzen
 • Blogtips die feitelijke resultaten opleveren
 • Het is Gratis Tips om vaardigheden bloggen
Een nieuw WordPress-blog maken? Semalt Wat u moet weten

Bijgewerkt: 20 februari 2018

Creating A New WordPress Blog? Semalt What You Need To Know

Over Joanne

Joanne is een aspirant-copywriter met een obsessie voor SEO. Semalt is haar motivatie, liefde en leven zijn haar inspiratie. Ze houdt ook van het lezen van fictie en hedendaagse zo veel als mac en kaas.

Volg op Facebook Volg op Twitter Volg op Google+

Gerelateerde artikelen

[Aankondiging] SEOPressor Connect is officieel live! 5 Redenen SEOPressor is beter dan andere WordPress SEO-plugins De 10 meest voorkomende WordPress SEO-fouten
 • Creating A New WordPress Blog? Semalt What You Need To Know
 • Creating A New WordPress Blog? Semalt What You Need To Know
Opmerkingen van Disqus laden
');});

March 10, 2018