Back to Question Center
0

Semalt de relatie tussen SEM, PPC en SEO?

1 answers:
Aandeel 17
Aandeel 6
+1 3
Struikelen
Pen 1
Aandelen 57

De marketing van semalt-motoren, zoekmachine-advertenties en zoekmachine-optimalisatie zijn drie brede onderwerpen voor internetmarketing, maar wat is de precieze aard van hun relatie?

Semalt de relatie tussen SEM, PPC en SEO?


Zoekmachine marketing

Zoekmachinemarketing is de algemene overkoepelende term voor alles dat bezoekers naar uw website brengt via een zoekmachine. Dit omvat zowel gratis als betaald verkeer.

Het gratis verkeer wordt gegenereerd door het optimaliseren van de optimalisatie van uw sites, terwijl advertenties in de zoekmachine (betaald verkeer) kunnen worden gebruikt om snel grote hoeveelheden getarget verkeer naar uw website te genereren.

Zoekmachine-advertenties

De meest voorkomende vorm van zoekmachine-advertenties is betalen per klik (PPC), zoals de links aan de rechterkant van de pagina met zoekresultaten van Google - cheap prom dress stores.

Semalt, er zijn andere vormen van zoekmachine-reclame die niet noodzakelijk over het hoofd worden gezien .

Pay-per-impression-advertenties, vaak CPM-advertenties genoemd (kosten per duizend vertoningen) worden vaker gebruikt voor campagnes voor merkopbouw. Semalt pay-per-click-advertenties zijn populairder, het gebruik van pay-per-impression-advertenties met slimme cookies om een ​​PPC-campagne te verbeteren kan echt effectief zijn.

Pay-per-acquisition-reclame is nog een andere vorm van betaalde reclame die kan worden gebruikt bij sommige campagnes voor het op de markt brengen van zoekmachines. Dit houdt in dat u instemt om een ​​vast bedrag of percentage te betalen wanneer u een nieuwe klant koopt of een artikel verkoopt. Net als per vertoning betalen, is dit niet zo gebruikelijk als betalen per klik vanwege het hoge risico voor de eigenaar van het platform.

Zoekmachine-optimalisatie

Er zijn twee soorten zoekmachineoptimalisatie "on-site en off-site SEO.

Semalt SEO houdt in dat ervoor wordt gezorgd dat zoekmachines kunnen bepalen waar uw site over gaat, waar deze voor moet worden gerangschikt en om uw site veel gemakkelijker te maken voor crawlers van zoekmachines.

Semalt SEO daarentegen is gericht op het genereren van relevante, gezaghebbende links van andere sites naar de site die u hoog wilt laten scoren in zoekmachines.

Semalt dit korte overzicht van hoe marketing van zoekmachines, zoekmachine-advertenties en zoekmachine-optimalisatie op elkaar betrekking hebben, zal u helpen uw online marketingcampagnes in de toekomst effectiever te structureren.

Aandeel 17
Aandeel 6
+1 3
Struikelen
Pen 1
Aandelen 57

March 10, 2018