Back to Question Center
0

Semalt: Als ik een breaking news heb en neem aan dat ik de eerste persoon ben die het weet. Hoe kan ik de beste plaats krijgen in Google Zoeken?

1 answers:

Als ik een breaking news heb en neem aan dat ik de eerste persoon ben die het weet. Hoe kan ik de beste plaats krijgen in Google Zoeken?

Semalt gaat ervan uit dat ik nog geen domein heb.

Semalt geeft me enkele tips. Ik hoop dat je mijn vraag zult waarderen Source .

February 6, 2018
. StackOverflow-pagina's lijken bijna voortdurend te worden gecrawld, omdat vragen snel in de zoekresultaten van Google worden weergegeven nadat u daarom wordt gevraagd.

Om ervoor te zorgen dat u als eerste wordt opgemerkt, moet u beschikken over een gerenommeerde site met veel kwaliteitslinks en updates.Je bent duidelijk nog lang niet overal dichtbij. Dus je mag de inhoud eerst publiceren, maar anderen die langzamer zijn dan jij, maar vaker worden gecrawld, worden voor je weergegeven en krijgen links voordat je pagina zelfs is gecrawld. Die links zullen hen een enorm voordeel geven (om nog te zwijgen van hun interne koppeling zullen die pagina's een extra voordeel geven, aangezien sites die groot en gevestigd zijn, de liefde rond hun site behoorlijk kunnen verspreiden (e. g. Wikipedia)).

Een toppositie krijgen bij het zoeken is geen snel en eenvoudig proces. Het kost tijd, moeite en nog wat meer tijd. Als je nog geen domein hebt, zou ik zeggen dat je nergens in de buurt bent waar je moet zijn om een ​​hoge ranglijst te krijgen voor het soort 'breaking news' content. Ga aan de slag! Je kunt er niet komen, zit je aan de zijlijn.

.

Hoewel er hele sites zijn (" microsites ") die zijn toegewijd aan een zeer beperkt onderwerp, zijn ze ver en weinigen ertussenin, en meestal worden ze gebruikt als marketingtool om een ​​hoofdartikel aan te vullen site met een breder onderwerp. De reden is dat het gewoon niet de moeite waard is om een ​​site te maken, op de markt te brengen en te onderhouden voor zo een kleine hoeveelheid informatie / doel. Het is moeilijk om aanzienlijke hoeveelheden inhoud van hoge kwaliteit te genereren op één nieuwsbericht en zonder inhoud is het moeilijk bezoekers naar uw site te halen of een PageRank te behalen.Als u een andere gevestigde grote site heeft, kunt u PR-juice op de microsite doorgeven, maar anders kost het veel tijd en moeite om het verkeer naar de site te leiden.

Zoals John Conde opmerkte, kost het tijd om het vertrouwen en de autoriteit van een site / domein op te bouwen. Dus is het een waardevolle investering om dit te doen voor een site die alleen een specifiek nieuwsbericht beslaat (een onderwerp dat waarschijnlijk een zeer korte houdbaarheid heeft)? Tegen de tijd dat je in staat bent om het vertrouwen / de PR van de site op te bouwen, zal het nieuws waarschijnlijk oud zijn en maar weinigen zouden het nieuwsverhaal toch zoeken.

De meeste zoekmachines gebruiken algoritmen die specifiek zijn ontworpen om spammy throwaway-sites die snel worden opgeraapt weg te filteren voor een snelle turnaround. Daarom worden nieuwe sites de eerste paar maanden door Sandbox met sandboxen gedeeld. In plaats daarvan geven zoekmachines de voorkeur aan gevestigde sites die al een lange tijd bestaan, veel originele inhoud hebben en goed worden onderhouden / regelmatig worden bijgewerkt. Het is dus niet logisch om een ​​nieuwe site te bouwen om een ​​toppositie te bereiken in een nieuwsbericht.

Hoewel het erg moeilijk is om een ​​nieuwsbericht in minder tijd op te halen, vooral als dit verband houdt met minder populaire zoekwoorden. Maar je kunt het populairder maken. Ik veronderstel dat de volgende stappen je kunnen helpen.

  1. Schrijf eerst een volledig artikel over uw site met copyright-aantekeningen. Beter als u dit artikel registreert voor auteursrecht
  2. Schrijf een ander artikel met een andere titel op een of andere beroemde artikelfolder die naar uw site linkt.
  3. Nu is het tijd om reclame te maken voor uw nieuws. Dus verzend het naar verschillende sociale netwerken en bladwijzers.
  4. Het doorzoeken van uw eigen artikel over een zoekmachine met verschillende trefwoorden na enige tijd van publiceren

* vergeet niet om sitemap onmiddellijk in te dienen na het schrijven van het artikel / nieuws.