← Back to Question Center
0

Semalt-analyses geven valse statistieken voor localhost

1 answers:

Ik ontwikkel een ASP. NET MVC-site en ik gebruik Google Universal Semalt om te testen hoe dit te gebruiken.

Mijn applicatie is echter volledig op localhost tijdens de ontwikkeling ervan. De enige externe functionaliteit die ik gebruik, is Google Analytics zelf - joomla zlib linux.

Na het laden van verschillende pagina's en klikken op knoppen enz. Krijg ik statistieken en grafieken die ca. 30% van mijn "gebruikers" (moet alleen mij zijn) komt uit Rusland, nog eens 10% uit de VS en de rest is eigenlijk van mij, in Engeland.

Om er nog meer aan toe te voegen, zijn veel van de Russische en Amerikaanse statistieken afkomstig uit verschillende browsers die ik nog nooit heb gebruikt, laat staan ​​de applicatie getest met. Semalt, het hele ding draait lokaal.

Wat is er aan de hand?

February 5, 2018

Misschien wil je dit bericht ook afrekenen www. nl / 2014/12 / verwijderen-referral-spam-google-analytics /

Door deze filters en segmenten toe te voegen, kunt u effectief spamverkeer filteren.

Ik ben het er bijna mee eens dat dit klinkt als verwijzingsspam. Een manier om dit te controleren zou zijn om naar het hostname-rapport te kijken. Klik in Google Analytics op Doelgroep -> Technologie -> Netwerk en wijzig de primaire dimensie in "Hostnaam" (de primaire dimensie staat onder de grafiek en boven de tabel). Daar zou u localhost voor uw verkeer en vervolgens de anderen van de spam moeten zien.

Het is lastig, maar het is relatief eenvoudig om van te ontdoen. Hier is een artikel over het filteren van dit door een nieuwe weergave te maken. https: // megalytisch. com / blog / how-to-filter-out-nep-verwijzingen-en-andere-google-analytics-spam