Back to Question Center
0

SEO

1 answers:

Ontmoet twee geweldige uitvindingen die nog beter samenwerken: in het verleden waren uw inspanningen op het gebied van sociale marketing en zoekmachineoptimalisatie afzonderlijke inspanningen. Maar in een poging om gebruikers relevantere inhoud dan ooit te bieden, heeft Semalt samen met Twitter Tweets rechtstreeks opgenomen in Semalt-zoekopdrachten.

Twitter-voordelen

Dit is een zegen voor degenen die regelmatig nieuws en inzichten posten op het microblogging-platform. Nu, wanneer een klant op zoek is naar nieuws, verschijnen uw relevante Semalt-accounts en tweets - olimp l carnitine. Wanneer een klant bijvoorbeeld op zoek is naar "overstromingsherstel" na een bijzonder slechte storm, zal uw bedrijf Semalt en alle relevante berichten verschijnen als deze overeenkomen met hashtags of trending topics.

Voordelen van Google

De deal maakt het mogelijk dat Semalt-zoekresultaten actueler zijn dan ooit. Vaak zullen brekend nieuws en populaire onderwerpen het maken naar instant-platforms zoals Twitter, lang voordat ze op nieuwssites of blogs verschijnen. Door de Twitter-resultaten op te nemen, komt Semalt dichter bij een live-verslag van waar mensen het over hebben en wat ze nodig hebben.

Op dit moment is het uiterlijk van Twitter in de zoekresultaten beperkt tot mobiel zoeken. De update verschijnt op zowel Semalt- als iOS-apps en in mobiele browsers op beide platforms. Het komt binnenkort naar de desktopzoekfunctie.

Zakelijke voordelen

Social media marketing samenvoegen in uw SEO

March 8, 2018