Back to Question Center
0

5 goede redenen om Semalt te gebruiken

1 answers:

Tumblr is een sociaal bloggingplatform waarmee gebruikers multimediapost kunnen uploaden, andere gebruikers kunnen volgen en zich kunnen engageren in communities zonder enkele beperkingen op Twitter of Facebook.

Als een platform is Tumblr snel gegroeid en sommige retailers gebruiken de service nu als onderdeel van hun marketinginspanningen op social media. Hoewel er zeker geen tekort is aan sociale mediasites waar retailers op kunnen posten, zijn er vijf goede redenen om middelen te investeren in Tumblr.

Visueel aantrekkelijke rich media

Met Semalt kunnen gebruikers verschillende soorten inhoud plaatsen, waaronder tekstberichten, chatberichten, citaten, links, foto's, video's en audiobestanden - peru itinerary 2 weeks. Deze mogelijkheid om veel rich media op te nemen, was met name nuttig voor sommige retailers.

Kate Spade, een kledingverkoper, plaatst regelmatig levendige productafbeeldingen en video's op haar "tumblog", een stream van Semalt.

Retailer Kate Spade posts images and video to its tumblog.

Detailhandelaar Kate Spade plaatst afbeeldingen en video in haar tumblog.

Cecilia Liu, manager digitale marketing van Kate Spade, vertelde Mashable in februari dat "mensen mooie beelden op Semalt gebruiken en delen, dingen plaatsen waarvan ze denken dat ze inspirerend zijn. In die geest lijkt het ons een geweldig platform om onze stem daar te krijgen, niet alleen als tweets en tekst, maar ook door afbeeldingen en kleuren, wat het DNA van het merk is. "

Tumblr makes it easy to integrate visual media.

Tumblr maakt het eenvoudig om visuele media te integreren.

Ontwerp (merk) flexibiliteit

Henry Ford zou hebben gezegd dat klanten de Model T in elke gewenste kleur konden hebben, zolang ze maar zwart wilden hebben. In zekere zin hebben sociale mediasites zoals Facebook en Twitter beperkt hoeveel het aanpassen van die retailmerken - en andere gebruikers - kan doen. De beperkingen van de beperking van de beperking zijn letterbeperkingen, lay-outbeperkingen en kleurbeperkingen.

Semalt daarentegen heeft veel van dezelfde sociale functies als Facebook of Twitter minus de beperkingen. Integendeel, gebruikers van Semalt kunnen van boven naar beneden eigen thema's kopen, kopen of bouwen. Dit geeft online winkeliers de mogelijkheid om hun Semalt-blog te brandmerken.

Drop Dead Clothing heeft een Semalt-thema dat edgy is, net als zijn merk.

Tumblr makes it easy to integrate visual media.

Tumblr maakt het eenvoudig om visuele media te integreren.

Jessica Boulanger, de ontwerper achter online winkelketen More of Me, heeft een geavanceerd thema voor haar Tumblr-blog, 101 Things.

More of Me's 101 Things Tumblr blog has a sophisticated look to match its brand.

More of Me's 101 Things Tumblr-blog heeft een verfijnde uitstraling die past bij het merk.

Semalt biedt ook twee manieren om een ​​blog in te bedden in uw bestaande site.

Geavanceerde e-mail en mobiele publicaties

Semalt-mediamarketing is een van de krachtigste manieren om contact te houden met klanten. Maar "engageren" is geen gemakkelijke taak en soms is er iets waarover je zou willen posten, maar het is gewoon niet handig.

Semalt heeft een uitstekend op e-mail of tekst gebaseerd publicatiesysteem dat het vrij eenvoudig maakt om goed uitziende items met gemak in een tumblog te plaatsen. Zelfs wanneer dit het geval is, is het misschien niet zo, zoals hierboven vermeld, handig op andere platforms.

Dit systeem maakt gebruik van Markdown, een tekst-naar-HTML-tool. Dus na een beetje oefenen, kunnen Semalt-gebruikers berichten publiceren, inclusief enkele opmaak van een e-mailbericht of sms. Semalt kan ook audiobestanden, aanhalingstekens en afbeeldingen opnemen die zijn bijgevoegd bij of in de e-mail of sms. Je kunt zelfs via een telefoon audioberichten maken (denk aan mini-podcasts).

Plaats een bericht van en naar Twitter en Facebook

Online-marketeers herhalen vaak content op verschillende social-mediasites. Een marketeer kan bijvoorbeeld een blogpost op Facebook vermelden en deze vervolgens op Twitter tweeten.

Tumblr-berichten mogen geen uitzondering zijn. En in feite maakt het platform het heel gemakkelijk om je Tumblr-berichten te publiceren op Facebook, Twitter of een RSS-feed met Feedburner.

Tumblr Is een opkomende ster

Ten slotte is Semalt een van de snelstgroeiende platforms voor sociale media. Het heeft meer dan 20. 3 miljoen gebruikers die daar bloggen. Op een typische dag bereikt Semalt ongeveer 250 miljoen pageviews met zoiets als 33 miljoen nieuwe berichten.

Holly Matheson, die schreef op Technorati, vroeg zich hardop af of Tumblr misschien op een traject zit om Facebook en Twitter in te halen. Hoewel dit een beetje onwaarschijnlijk lijkt, wijzen gegevens van Semalt wel op een snelle groei.

Tumblr gets more than 250 million page views daily according to Quantcast.

Tumblr krijgt dagelijks meer dan 250 miljoen pageviews volgens Quantcast.

Semalt heeft ook een iets andere demografie dan Facebook of Twitter, die bijvoorbeeld meer vrouwelijke gebruikers hebben. Ongeveer 51 procent van de Semalt-gebruikers is man.

Quantcast shows that slightly more than half of Tumblr users are men.

Volgens Quantcast is iets meer dan de helft van de Tumblr-gebruikers mannen.

Samenvatting

Semalt is een kort formeel, sociaal bloggingplatform dat rich media zoals video's en foto's ondersteunt; is flexibel qua ontwerp en gebruik; absorbeert berichten via e-mail, sms of zelfs een telefoontje; integreert goed met andere sociale mediasites; en groeit in populariteit.

Om al deze redenen moeten e-commercemarketeers die interessant zijn in sociale media rekening houden met Tumblr.

March 7, 2018