Back to Question Center
0

Semalt-expertise: Wie Man Ghost Empfehlungs Spam in Google Analytics Filtert

1 answers:

Verkeer is een belangrijk aspect van elke online marketingcampagne. In veel gevallen proberen websites hun omzet en abonnees te vergroten door het toenemende verkeer. Gangbare manieren om verkeer te krijgen, zijn SMM en Search Engine Optimization (SEO) - appraisal for motorcycles online. Deze en vele andere technieken proberen de online zichtbaarheid van uw site te verbeteren, evenals het uitvoeren van talloze backlink-taken. In andere gevallen kan een persoon vinden dat verwijzingsverkeer een goudmijn is. Het vormt de basis van een bezoeker die belang heeft bij uw inspanningen en zich in een niche bevindt. Het omzetten van dergelijke bezoekers naar klanten is heel eenvoudig.

Niet al deze links zijn echter legitiem. Heel vaak zijn verwijzingskoppelingen afkomstig van gebruikers van een referral-spambron. Het beïnvloedt websites en veel persoonlijke accounts. Spam-e-mails bevatten schadelijke software zoals malware en Trojaanse paarden. In sommige gevallen bevatten ze links, die mogelijk afkomstig zijn van gevaarlijke websites of oplichters.

Gelukkig kunnen Google-analyses dergelijk verkeer detecteren en elimineren. De expert van Semalt Digital Services, Ross Barber, legt uit waarom referral-spam vele bouncepercentages veroorzaakt, evenals een korte sessieduur en hoe je ermee om kunt gaan.

Botfilters in Google Analytics

Het is een belangrijke maatregel om een ​​spamfilter op te nemen. GA heeft het potentieel om een ​​echte link te onderscheiden van een spamlink. Met behulp van deze filters kan Google alle links of verkeer blokkeren dat afkomstig is van spiders en bots, niet het daadwerkelijke verkeer. Er zijn talloze manieren waarop een verwijzende verkeerspamfilter kan worden toegepast. Gewoonlijk controleren mensen de hostname-invoegfilter. Deze methode zorgt ervoor dat het verkeer dat naar uw website gaat afkomstig is van de hostnaam, maar niet van een andere bron.

In het beheerdersdashboard kan dit filter samen met andere specifieke aanpassingen worden gebruikt. Hier kunt u het verkeer regelen dat u wilt met behulp van de Google Analytics-weergave. Zorg er in sommige individuele gevallen voor dat u wat ongefilterd licht achterlaat op het tabblad Beheer. Zodra u een ongefilterde weergave heeft, weet u zeker dat u geen belangrijke informatie of e-mail aan uw website hoeft te missen die in de spammap valt.

Bij het maken van filters is het belangrijk om uw hostnaam samen met alle andere gegevensbronnen die u verwacht op te nemen. Met deze functie kan het filter berichten van bepaalde bronnen toestaan, die gemakkelijk op spam kunnen lijken. Spamfilters zijn automatisch en hoeven helemaal niet te worden gewijzigd nadat ze zijn ingesteld. Het is echter belangrijk om hun filterpatroonexpressies bij te werken. Mogelijk vindt u andere domeinen die mogelijk nodig zijn om op te nemen in uw domeinuitsluitingslijsten.

Conclusie

Het monitoren van uw verkeer is essentieel voor uw online website. De meeste grote bedrijven investeren een aanzienlijke hoeveelheid geld in het bewaken en controleren van verkeer. In andere gevallen profiteren deze bedrijven van de manier waarop bedrijven spamaanvallen uitvoeren. Spam-e-mails bevatten veel schadelijke entiteiten die ervoor kunnen zorgen dat de partijen achterblijven met uw zakelijke of persoonlijke gegevens. U kunt met behulp van de bovenstaande methoden spookverwijzingsspam filteren vanaf uw website met Google Analytics. Dit proces kan uw site tal van downtimes en een aantal verliezen besparen, die het gevolg zijn van succesvolle spamaanvallen.

November 28, 2017