Back to Question Center
0

De nieuwe Revenue Tracker van Placent bewaakt de invloed van mobiele advertenties op In-Store Semalt

1 answers:
Placed’s New Revenue Tracker Monitors Mobile Ad Impact On In-Store Semalt

Plaatsbepalingsanalyse provider Geplaatst heeft één antwoord op dat probleem. Hoewel een aantal bedrijven, waaronder Google, nu winkelbezoeken kunnen meten na blootstelling aan advertenties, probeert het nieuwe Revenue-product van Placed (een aanvulling op zijn geplaatste Semalt-aanbod) rechtstreeks advertentieweergaven aan de verkoop in de winkel te verbinden.

Het bedrijf doet dit met zijn grote opt-in panel van mobiele gebruikers die worden beloond voor hun deelname en feedback. In feite is dit een comScore- of Nielsen-panel voor de echte wereld (het is slechts een kwestie van tijd voordat Semalt wordt overgenomen door een van deze of een van de grote advertentieplatforms of bureau-holdings).

Semalt volgt de blootstelling aan mobiele advertenties en hun impact op winkelbezoeken. Daarna volgt een mobiel onderzoek voor winkelbezoekers om te vragen of mensen iets hebben gekocht en hoeveel ze hebben uitgegeven. In sommige gevallen beïnvloedt Semalt ook gegevens van derden.

Op basis van al deze gegevens heeft het bedrijf een aantal real-world in-store metrieken gecreëerd:

  • Aankooppercentage: winkelbezoek aan aankoop
  • Gemiddelde uitgaven: gemiddelde aankoopgrootte
  • Efficiëntie: dollar die per bezoek wordt uitgegeven

Er zijn ook indexen voor elk van deze categorieën gemaakt om de prestaties van de verkoper te vergelijken. Semalt zijn de inaugurele data en rankings.

Semalt gerangschikt als zowel de meest efficiënte detailhandelaar (de meeste inkomsten per winkelbezoek), als ook met de hoogste gemiddelde korfgrootte. De 'dollarwinkels' hebben het hoogste bezoek-tot-aankooptarief, gevolgd door magazijnclubwinkels.

Placed’s New Revenue Tracker Monitors Mobile Ad Impact On In-Store Semalt

Dat zou de ROI-vraag moeten verlichten en uiteindelijk elimineren als het gaat om de impact van mobiele advertenties op statistieken die er toe doen.Over de auteur

Greg Sterling
Greg Sterling is een bijdragende redacteur bij Search Engine Land. Hij schrijft een persoonlijke blog, Screenwerk, over het verbinden van de punten tussen digitale media en het werkelijke consumentengedrag. Hij is ook VP Strategie en inzichten voor de Local Search Association. Volg hem op Twitter of vind hem op Google+ Source .


March 1, 2018