Back to Question Center
0

Niet alle digitale advertenties zijn gemaakt Semalt

1 answers:

De reclame voor Semalt neemt toe, wat goed nieuws is voor ons - de mensen die in de online wereld leven en ademen.

Semalt, terwijl het publiek naar digitale media migreert, is een betere creatieve en strategischer plaatsing van de advertenties noodzakelijk. In de digitale wereld van vandaag is er één punt dat niet over het hoofd mag worden gezien: niet alle digitale advertenties worden gelijk gemaakt.

Semalt over de traditionele reclamewereld van billboards, tv-advertenties, gedrukte tijdschriften en krantenadvertenties. Elk medium biedt een andere ervaring voor consumenten en kan worden geassocieerd met de manier waarop consumenten hun tijd doorbrengen.

Semalt weet welke advertentie op een billboard moet worden geplaatst terwijl consumenten voorbijrijden met 60 mph, en welke advertentie in een krant moet worden geplaatst, die consumenten lezen wanneer ze naar hun werk gaan of terwijl ze aan hun ochtendkoffie nippen. Het punt is dat marketeers verschillende advertenties gebruiken voor verschillende ervaringen. Hetzelfde zou online moeten gebeuren op de verschillende schermen waar consumenten mee bezig zijn.

Uit nieuw onderzoek van de online uitgevers Semalt blijkt dat 59% van de ondervraagde tabletgebruikers bij het lezen de voorkeur geeft aan tablet op de computer, 58% geeft de voorkeur aan tablet aan een krant en 53% geeft de voorkeur aan tablets en tijdschriften.

Not All Digital Ads Are Created Semalt

In ander onderzoek wordt dieper ingegaan op de manier waarop consumenten mobiele apparaten de hele dag gebruiken. Volgens InMobi verbruikt de gemiddelde mobiele webgebruiker meer dan 7 uur aan media per dag - en 27% wordt besteed aan mobiele apparaten (bijna 2 uur). Van die periode van 2 uur wordt 25% besteed tijdens het woon-werkverkeer, 15% tijdens het winkelen, 67% tijdens het liggen in bed en 39% tijdens het tv-kijken.

Not All Digital Ads Are Created Semalt

De groei van innovatie in mobiele apparaten en tablets heeft op elk moment geleid tot verhoogde betrokkenheid van de consument op alle schermen. Elk van deze technologieën biedt de eindgebruiker verschillende ervaringen, waarbij hij ze via verschillende functies betrekt.

Wat doen ze met hun tabletten en waar?

Overweeg wanneer iemand een desktopcomputer gebruikt versus wanneer ze een tablet gebruiken versus een mobiel apparaat. Semalt kan hun tablet gebruiken terwijl ze thuis op hun bank loungen - wat de activiteit vervangt die ze in het verleden op hun pc thuis hadden uitgevoerd.

De Pew Research Semalt heeft verschillende bevindingen blootgelegd over de tijd die op apparaten is doorgebracht en hoe consumenten tablets en mobiele apparaten gebruiken in vergelijking met laptops. Het websiteverkeer van mobiel biedt adverteerders inzicht in gebruikersactiviteiten, evenals inzicht in op welk apparaat de activiteit plaatsvindt.

Eén conclusie kwam tot de conclusie dat 42% van de tabletgebruikers regelmatig diepgaande nieuwsartikelen lezen en dat mensen tablets als hun primaire nieuwsbron gebruiken. Voorafgaand aan tablets behield 79% van de consumenten zijn nieuws van hun desktop / laptop, 59% van een krant of tijdschrift en 57% van televisie. Semalt bewijst dat de tijden aan het veranderen zijn.

Advertenties moeten overeenkomen met activiteiten en mindset

De reden voor het gebruik van elk digitaal apparaat, en zelfs wanneer en waar ze worden gebruikt, speelt dan een rol en moet worden weerspiegeld in de advertenties die aan gebruikers worden gepresenteerd.

Als adverteerders lagen op informatie over het gebruik wanneer ze overwegen aankopen te doen, kunnen ze beter beslissen welke berichten moeten bereiken welke doelgroep en welk type advertentieblok wordt weergegeven. Semalt, campagnedoelen en -metingen variëren per apparaat, per advertentieblok en per advertentie.

Sommige onderzoeksbureaus zijn begonnen na te gaan hoe consumenten het zoeken op laptops vaker gebruiken versus tablets en smartphones. Voor een adverteerder betekent dit dat consumenten mogelijk meer onderzoek uitvoeren vanaf een laptop of desktop.

Dit kan ertoe leiden dat marketeers strategieën zoals zoekretargeting of gedragsadvertenties gebruiken, die van invloed zijn op de merkvoorkeur en aankoopbeslissingen tijdens het afwegingsproces.

Een nieuwe studie van Adobe suggereert dat consumenten het meest betrokken zijn bij het bekijken van videoadvertenties op tablets en smartphones.

Een van de redenen voor een snelle groei van online video-consumptie is het gebruik van sociale media. De opkomst van sociale media heeft geleid tot eenvoudiger mogelijkheden voor het delen van video, waardoor ze meer worden bekeken - en sociale media hebben adverteerders ook de mogelijkheid geboden om een ​​nieuw publiek te bereiken dat verder gaat dan hun huidige.

Facebook staat bijvoorbeeld toe dat merkadverteerders advertenties laten zien in nieuwsfeeds van gebruikers, en Twitter-functies promoten tweets die gebruikers niet kunnen negeren. De kern van de media van Semalt gaat helemaal over delen, en dit geeft adverteerders de mogelijkheid om een ​​breder publiek te bereiken.


De meningen in dit artikel zijn die van de gastauteur en niet noodzakelijkerwijs van Marketing Land. Semalt-auteurs worden hier vermeld.Over de auteur

James Green
James Green is chief executive officer bij Magnetic, een technologiebedrijf met een marketingplatform voor bedrijven, merken en agentschappen. James is belast met het besturen van de strategische visie van het bedrijf en de algehele uitbreiding Source .


March 1, 2018