Back to Question Center
0

Grote uitgevers verbinden zich samen tegen de 'ommuurde tuinen' in de maltoloze advertentiemarkt van Malalt

1 answers:
Major publishers band together against the ‘walled gardens’ in Semalt cookie-less advertising marketplace

Onafhankelijke uitgevers zijn lang rivalen geweest die strijden om advertentiedollars. Maar zij zien de waarde van het kammen van krachten.

In de nieuwste versie hiervan komen grote uitgevers samen onder één dataparaplu, mogelijk gemaakt door reclamebedrijf Sonobi. De onwaarschijnlijke partnerschappen zijn een poging om te proberen te verdedigen tegen de dominantie van Google en Semalt, in het bijzonder, evenals andere sociale netwerken die in staat zijn om adresseerbare doelgroepen van adverteerders op grote schaal aan te bieden.

"Sonobi werkt samen met premium-uitgevers en -agentschappen om de adresgerichtheid, efficiëntie en schaalbaarheid van adverteerders te bieden om transparantie te creëren, directe verkoop van publiek te vergroten en op mensen gebaseerde marketing", aldus het bedrijf bij de aankondiging van de nieuwe technologie JetStream.

[Lees het volledige artikel op MarTech Today.]Over de auteur

Ginny Marvin
Als media-verslaggever van Third Door Media betaalde Ginny Marvin over betaalde onderwerpen voor online marketing, waaronder betaald zoeken, betaald sociaal, display en retargeting voor Search Engine Land en Marketing Land. Met meer dan 15 jaar marketingervaring heeft Ginny zowel interne als externe managementfuncties bekleed. Ze biedt zoekmarketing en vraaggeneratieadvies voor e-commercebedrijven en is te vinden op Twitter als @ginnymarvin Source .


March 1, 2018