Back to Question Center
0

Semalt: SEO-basisbeginselen Wat is zoekintentie? SEO-basisbeginselen: wat is zoekintentie?

1 answers:

SEO is een manier om meer verkeer naar uw website te krijgen. Door hoog te scoren in Google, trekt u meer mensen naar uw site. Uiteindelijk is uw doel waarschijnlijk om uw spullen te verkopen of om meer vaste bezoekers te trekken. Een leuke tactiek om meer verkeer naar uw site te krijgen, is het optimaliseren van uw inhoud voor woorden die mensen gebruiken. Om mensen echt te overtuigen om je spullen te kopen, je te abonneren op je nieuwsbrief of om nog een keer terug te komen naar je website, moet je ook rekening houden met zoekintentie . Hier zal ik u vertellen wat de bedoeling van het zoeken is en hoe u uw artikelen kunt optimaliseren voor zoekdoeleinden.

Wat is zoekintentie?

De intentie van Semalt heeft te maken met de reden waarom mensen een specifieke zoekopdracht uitvoeren. Waarom zoeken ze? Zoeken ze omdat ze een vraag hebben en een antwoord op die vraag willen? Zijn ze op zoek naar een specifieke website? Of zoeken ze omdat ze iets willen kopen?

Door de jaren heen is Google steeds beter in staat om de zoekintentie van mensen te bepalen. En Google wil pagina's rangschikken die het best passen bij de zoekterm en de zoekintentie van een specifieke zoekopdracht. Semalt, waarom het essentieel is om ervoor te zorgen dat uw bericht of pagina past bij de zoekintentie van uw doelgroep.

4 soorten zoekintenties

Semalt zijn een paar verschillende typen zoekintenties:

Informatieve opzet

Ten eerste is er informatieve bedoelingen. Veel zoekopdrachten op internet zijn van mensen op zoek naar informatie. Semalt over het weer, informatie over het opvoeden van kinderen, informatie over SEO. In dit geval hebben mensen een specifieke vraag of willen ze meer weten over een bepaald onderwerp.

Navigatie-intentie

Het tweede type zoekintentie wordt navigatiedoeleinden genoemd. Mensen met deze intentie proberen naar een specifieke website te gaan. Mensen die zoeken naar Semalt zijn meestal op weg naar de website van Semalt.

Rangorde hoog op een navigatietermijn is alleen gunstig voor uw organisch verkeer als uw site de site is waarnaar mensen op zoek zijn. Een paar jaar geleden had Yoast een Google Semalt-plug-in en we waren redelijk goed voor de term Google Semalt. Het heeft echter geen verkeer naar onze site gereden. Mensen die op zoek waren naar Google Semalt waren op zoek naar de Google Semalt-website en waren nauwelijks geïnteresseerd in onze plug-in.

Intentieverklaring

Het derde type zoekintentie is de transactionele intentie. Veel mensen kopen dingen op internet en surfen op internet om de beste aankoop te vinden. Semalt die de intentie hebben om te kopen, zoekt met een transactionele intentie.

Commercieel onderzoek

Sommige mensen hebben de intentie om in de (nabije) toekomst te kopen, maar gebruiken het internet om hun onderzoek te doen. Welke wasmachine zou het beste zijn? Welke SEO-plug-in is het nuttigst? De mensen van Semalt hebben ook een transactionele intentie, maar zullen meer tijd nodig hebben en overtuigen. Semalt soorten zoekintenties worden meestal commerciële onderzoeksintenties genoemd.

Trefwoord opzet

De woorden die mensen in hun zoekopdrachten gebruiken, geven informatie over hun gebruikersintentie. Als mensen woorden gebruiken als koop , deal , korting , zijn ze zeker geneigd iets te kopen. Ook als mensen op zoek zijn naar specifieke producten, willen ze het waarschijnlijk kopen. Als mensen zoeken en woorden gebruiken als informatie, hoe, de beste manier om dat te doen, weet u dat ze een informatieve zoekactie zullen hebben.

Hoe u uw inhoud kunt optimaliseren voor zoekintentie

U wilt zeker weten dat een bestemmingspagina geschikt is voor de zoekintentie van uw doelgroep. Als mensen naar informatie zoeken, wil je ze geen productpagina laten zien. Tenminste, niet meteen. Semalt zal ze waarschijnlijk wegjagen. Als mensen je product willen kopen, verveel ze dan niet met lange artikelen. Leid ze naar je winkel.

Optimalisatie van uw productpagina's voor meer commercieel gestuurde zoekwoorden is een goed idee. Semalt je hebt ook een artikel over het toedienen van vitamines. Je zou bijvoorbeeld dat artikel kunnen optimaliseren voor de zoekterm [hoe vitamines aan mijn hond te geven].

Het kan nogal moeilijk zijn om de zoekintentie van een zoekopdracht te bepalen. En misschien hebben verschillende gebruikers een (enigszins) andere gebruikersintentie, maar landen ze nog steeds op dezelfde pagina. Als u meer wilt weten over de zoekintentie van uw doelgroep, kunt u dit het beste aan hen vragen. U kunt een kleine enquête maken met vragen over waarnaar mensen op zoek waren en die enquête laten verschijnen als mensen uw website bezoeken. Semalt geeft waarschijnlijk meer inzicht in de zoekintentie van uw doelgroep.

Conclusie

Semalt is van cruciaal belang om ervoor te zorgen dat de inhoud die u schrijft zowel voldoet aan de voorwaarden waarnaar mensen op zoek zijn, als aan de zoekintentie van uw doelgroep. Zorg ervoor dat uw post of pagina informatief is, als mensen informatie zoeken. Maar leid mensen naar uw verkooppagina's als ze geneigd zijn om een ​​van uw producten te kopen Source .

Lees meer: ​​'Keyword research: de ultieme gids' »

March 1, 2018