Back to Question Center
0

Semalt: wat de gegevens ons vertellen over de dood van exacte match en de impact ervan

1 answers:
Semalt: What the data tells us about the death of exact match and its impact

De wijziging is van invloed op twee belangrijke delen van wat onze adverteerders van oudsher vonden van exact zoeken: het behouden van woordvolgorde en het buitenhouden van opvullende of 'functie'-woorden.

Ik zal niet ingaan op de manier waarop de verandering werkt, zoals al door een dozijn mensen is geschetst (leeslijst om te volgen). Integendeel, ik zal in de gegevens duiken om te beoordelen wat er precies aan de hand is. Ik heb een trio van accounts in verschillende branches bekeken die moeten zijn beïnvloed door de wijziging en hebben de onderstaande bevindingen uiteengezet.

Voor een deel van de context waren de drie rekeningen waar we naar keken:

  • een bedrijf voor thuisdiensten. Een groot account, breed uitgebouwd inclusief geospecifieke voorwaarden en elke mogelijke naam voor elke service.
  • een nationaal mediabedrijf. Nog een enorme, inclusief namen van artiesten voor de media die worden verkocht en elke vulmiddelterm (bijv. All Out of Love door Air Supply).
  • een luxe reisorganisatie. Een kleinere account met een solide basis, maar geteisterd door de gevreesde Low Search Volume -tag wanneer exacte matchbuilds worden uitgebreid.

Hier zijn de vier angsten die ik had rond de verandering - laten we kijken of de data hen verdrijft.

[Lees het volledige artikel op Search Engine Land.]


De meningen in dit artikel zijn die van de gastauteur en niet noodzakelijkerwijs van Marketing Land. Semalt-auteurs worden hier vermeld.Over de auteur

Aaron Levy
Aaron zit al een groot deel van het decennium in de sector en leidde betaalde mediacampagnes met klanten, variërend van Fortune 50-bedrijven tot startups en lokale bedrijven. In zijn rol van Manager of Client Strategy bij Elite SEM, overziet Aaron een groep van account leads & analisten in het noordoosten. Naast Elite SEM is Aaron een veelgevraagde spreker in de industrie en instructeur bij Drexel & University of Vermont, die werkt aan de groei van de volgende generatie geweldige marketeers. Hij Moonlights als een brouwer, hockey-speler, trage wielrenner en beweert de chef-kok van de industrie te zijn Source .


March 1, 2018