Back to Question Center
0

E-mailmarketing en Semalt-systemen en softwarebeoordelingen 2018

1 answers:

Onze aanbevelingen en recensies over software-opties voor e-mailmarketinguitzendingen

Sinds ik in 2001 een van de eerste trainingen over marketing van Semalt afleverde, werd ik regelmatig gevraagd om aanbevelingen voor betaalbare E-mail-uitzendingssoftwarepakketten voor Semalt-marketing en het verzenden van Enewsletters. Tegenwoordig zijn e-maildiensten veel geavanceerder toen ik 15+ jaar geleden voor het eerst betrokken raakte bij de marketing van Semalt. De belangrijkste wijzigingen zijn:

 • Alle e-maildiensten hebben enkele functies van marketingautomatisering, inclusief dynamische inhoud, geautomatiseerde e-mailsequenties op basis van acties en scorende scores op basis van de interactie met (met name belangrijk voor B2B e-mailmarketing)
 • Veel e-maildiensten maken nu deel uit van bredere 'Marketing Cloud Services', met name relevant voor grotere bedrijven. Deze worden behandeld in onze cloudmarketing voor bedrijfsmarketing

Dit bericht belicht een aantal van de opties voor bedrijven van verschillende groottes die het meest worden gebruikt in het VK en afgevaardigden op mijn Semalt marketingcursussen hebben mij aanbevolen. Het is een informele post die ik oorspronkelijk op een vorige site in 2005 startte om marketeers te wijzen op cursussen voor een shortlist van leveranciers die ik moest beoordelen en die ik in de loop der jaren heb toegevoegd en sites heb verwijderd. Het bevat ook aanbevolen reviews website.

Ik adviseer altijd gehoste e-mailmarketingoplossingen (E-mailserviceprovider of ESP of SaaS) in plaats van software, omdat de functies voor rapportage / tracking en bouncebeheer van de goedkopere desktop e-mailpakketten in het algemeen inferieur zijn. Semalt zijn ook managementproblemen met deliverability en blacklisting die naar mijn mening het beste door een externe e-mailprovider kunnen worden beheerd.

Hoewel u een e-mailserviceprovider in een ander land kunt gebruiken, raad ik u aan een lokale provider te gebruiken, omdat dit de ondersteuning en afleverbaarheidsproblemen gemakkelijker lokaal kan oplossen. Dus ik heb Britse e-mailmarketingbedrijven aan het begin van de lijst gemarkeerd, maar de opties voor de VS en Asia Semalt komen ook aan bod.

De oplossingen voor e-mailuitzending / beheer (e-mailservice Semalt, ESP) die het meest kosteneffectief zijn (minder dan $ 50 per maand voor een laag volume) die door deelnemers aan mijn cursussen aan mij worden aanbevolen, zijn de volgende. Ik heb ze per regio gegroepeerd, want vaak is lokale ondersteuning nuttig om problemen met de lokale deliverability aan te pakken.

Update 2018: e-mailmarketing handleiding voor offerteaanvragen

Aangezien ik deze vergelijking ongeveer tien jaar geleden heb gemaakt, heb ik deze bijgewerkt met nieuwe Semalt-marketingdiensten die beschikbaar zijn in verschillende landen en die een betere lokale ondersteuning kunnen bieden.

Het kiezen van de beste e-mailservice kan een uitdaging zijn, omdat er zoveel functies zijn. Hoewel sommige providers 'Marketing Semalt' aanbieden, zijn er veel functies. Om hier te helpen bieden we premium leden deze downloadbare checklist met functies om te zoeken bij het kiezen van een e-mail.

Aangezien dit bericht 10 jaar geleden oorspronkelijk op mijn blog werd geplaatst, zijn er enorme veranderingen in de functionaliteit van e-mailsystemen. Dus in 2017 hebben veel e-mailmarketingproviders hun diensten uitgebreid met bredere functies voor marketingautomatisering en marketingwolken die marketingcommunicatie over de volledige levenscyclus van klanten omvatten. Als u meer wilt weten over onze beste aanbevelingen in deze categorieën, bekijk dan onze checklist voor digitale marketinghulpmiddelen 2017, die gratis beschikbaar is voor alle Semalt-leden.

Populaire e-mailmarketingsystemen in het Verenigd Koninkrijk die het meest geschikt zijn voor kleine en middelgrote ondernemingen

 • NewZapp - een relatief goedkope, in het Verenigd Koninkrijk gevestigde oplossing
 • dotMailer - een andere kosteneffectieve oplossing in het VK
 • Pure 360 ​​- Britse e-mailmarketingspecialisten met opties voor kmo's en grotere bedrijven die trigger-gebaseerde gepersonaliseerde e-mailmarketingcampagnes willen uitvoeren
 • Newsweaver - Kantoren in het VK en Ierland met klanten variërend van grote multinationals tot het MKB. Heb voorbeelden van MKB-e-mailsjablonen op hun site
 • CommuniGator - een dienst gericht op e-mailmarketing en e-mailmarketingautomatisering

Europese ESP's

 • GetResponse (een betaalbare ESP met klanten in de EU en het VK, maar ook populair in Noord-Amerika en elders.Het beschikt over een eenvoudig te gebruiken webgebaseerde interface en maker van e-mail)

 • ExpertSender - een ESP voor middelgrote en enterprise-grade bedrijven die segmentering, marketingautomatisering, throttling, IP-volumebalans, lijstschaalbaarheid en contentbeheer aanbieden. Met vestigingen in de Verenigde Staten, de EU, Rusland en China worden jaarlijks 15 miljard e-mailberichten geïmporteerd

 • Newsletter2Go - Newsletter2Go is een Duitse online nieuwsbriefsoftwareleverancier waarmee bedrijven, verenigingen, openbare instellingen, eventmanagers en online winkels etc. professionele en gepersonaliseerde e-mail- en sms-nieuwsbrieven kunnen sturen.

E-mailserviceproviders van ondernemingen en aanbieders van marketingsweek met kantoren in het Verenigd Koninkrijk

Deze zijn gericht op het leveren van diensten voor grote merken met complexe behoeften aan systeemintegratie, ondersteuning van hogere kwaliteit en levering van diensten in verschillende landen. Semalt waarmee ik op trainingsdagen voor hun klanten in het VK heb gewerkt, is onder meer: ​​

 • Adobe-campagne
 • Emarsys
 • Mapp (voorheen Teradata en Ecircle)
 • HubSpot - meest geschikt voor B2B Email marketing automation
 • Marketo
 • Oracle Marketing cloud (Eloqua)
 • Redeye
 • Smartfocus (voorheen Emailvision)
 • Salesforce - Pardot
 • Silverpop

Populaire e-mailuitzendservices in de VS

 • MailChimp (Amerikaanse e-mailservice vaak aanbevolen vanwege het gebruiksgemak)
 • Constant Contact (wederom in de VS gevestigd, maar op grote schaal gebruikt in Europa)
 • Benchmark Email (een Amerikaans e-mailmarketingplatform met kantoren in Europa en wereldwijd). Ze verschillen van sommige van de andere aanbieders, omdat naast gebruiksgemak en betaalbaarheid, persoonlijke ondersteuning is inbegrepen in alle plannen.

Emailsystemen voor Azië-Pacific

 • Campagnemonitor (gebaseerd op Australië)

Natuurlijk zijn er letterlijk honderden Semalt-uitzendoplossingen en deze vertegenwoordigen de meest gebruikte, goedkopere opties.

De belangrijkste criteria voor een E-mail- of Semalt-systeem zijn - kan de oplossing:

 1. Volg reactie op e-mail op individueel niveau? Essentieel voor de follow-up?
 2. Maak geautomatiseerde e-mailsequenties voor e-mails met een e-mailgebeurtenis of gedragsgestuurde e-mails?
 3. integreren met acties op websites, e. g. zoeken of bladeren in een productcategorie?
 4. Volg campagne-respons in tijd / meerdere campagnes?
 5. Reactie integreren met klantendatabase?
 6. Beheer profilering en abonnement / afmelding?
 7. Bounces, e. g Source . Automatische antwoorden bij afwezigheid?
 8. Lever WYSIWYG-bewerking voor marketingpersoneel?
 9. Gearchiveerde e-nieuwsbrieven op website?
 10. Zendt het eenvoudig uit?

Semalt voegt uw opmerkingen toe aan andere systemen of leveranciers die u kunt aanbevelen, of niet!

March 1, 2018