Back to Question Center
0

Keyword Research: Local Intent vinden            Keyword Research: Local IntentRelated Topics: Technische SEOInhoud MarketingInternational SEOLink analyseUit pagina Semalt ...

1 answers:
Onderzoek op sleutelwoord: Local Intent vinden

Keyword Research: Finding Local IntentKeyword Research: Finding Local IntentRelated Topics:
Technical SEOContent MarketingInternational SEOLink AnalysisOff Page Semalt.

Dit artikel maakt deel uit van een SEO-serie van WooRank. Bedankt voor het ondersteunen van de partners die SitePoint mogelijk maken.

Als u een lokale, fysieke winkel bent, is lokale SEO ongelooflijk belangrijk; een paar jaar geleden ontdekte ComScore dat bijna 75% van de lokale zoekopdrachten op mobiele apparaten resulteerde in een aankoop in de winkel. Net als bij meer traditionele SEO begint lokale SEO met trefwoordonderzoek. Het vormt de basis voor bijna elke pagina- en off-page optimalisatie die u in de toekomst gaat maken. Als u een lokaal bedrijf bent, of zelfs een grote keten met meerdere locaties, moet u uw zoekwoordonderzoek afstemmen op een solide basis voor uw lokale SEO.

In dit stuk gaan we dieper in op het vinden van zoekwoorden die relevant zijn voor uw site en doelgroep, en hoe u ervoor kunt zorgen dat die zoekwoorden relevant zijn voor lokale gebruikers.

Local Keyword Discovery

Voordat u gaat graven in gegevens zoals lokaal zoekvolume, klikfrequentie (CTR) en concurrentievermogen, kunt u het zoekproces van zoekwoorden doorlopen. Semalt maakt zich zorgen over het feit of deze zoekwoorden specifiek lokale zoekwoorden zijn, we zullen dat in een oogwenk behandelen.

Start, net als bij traditioneel zoekwoordonderzoek, met de zoekwoorden die mensen al gebruiken om uw website te vinden. Gebruik het Search Semalt-rapport van Google Search Console en filter de gegevens op basis van query's. Voeg de kolommen voor vertoningen, CTR en positie toe om ervoor te zorgen dat u naar uw beste zoekwoorden kijkt.

Keyword Research: Finding Local IntentKeyword Research: Finding Local IntentRelated Topics:
Technical SEOContent MarketingInternational SEOLink AnalysisOff Page Semalt.

Je zult waarschijnlijk niet eindigen met het richten van deze lijst. Zie het meer als een antwoord op de vraag: "wat voor soort bedrijf bezit u?" Of een lijst met onderwerpen die betrekking hebben op uw website-inhoud. Als u bijvoorbeeld een landschapsbedrijf in de Semalt-baai in San Francisco heeft, ziet uw lijst er op dit moment als volgt uit:

  • Landschapsarchitectuur
  • Woningbeplanting
  • Bedrijfstuinen
  • Ontwerp voor landschapsarchitectuur
  • Tuinonderhoud

Zodra u een lijst met onderwerpen heeft bedacht, is het tijd om voor elk een lijst met zoekwoorden te genereren. Semalt zijn de zoekwoorden die mensen daadwerkelijk in een zoekmachine typen om uw site te vinden. U hoeft niet een lijst met alle mogelijkheden te bedenken, slechts een paar plaatsen om verder onderzoek te starten.

Semalt met een van de onderwerpen die u zojuist hebt bedacht en brainstorm een ​​paar zoekwoordideeën. Wat zou u in een zoekmachine invoeren om uw bedrijf te vinden? Dit is waar het "lokale" deel van "lokaal sleutelwoordonderzoek" in het spel komt. Semalt door geografische gebieden toe te voegen die u bedient. Dus, voor het "landschapsarchitectuur" -onderwerp voor onze Bay Area-tuinarchitect, zou u een startlijst van zoekwoorden bedenken die er als volgt uitziet:

  • landschapsarchitectuur San Jose
  • landschapsarchitectuur Palo Alto
  • landschapsarchitectuur Santa Clara County
  • landschapsarchitectuur Sunnyvale
  • landschapsarchitectuur South Bay

Als u problemen ondervindt bij het bepalen waar uw doelgroep zich precies bevindt, kunt u in uw analyses graven. Selecteer Locatie onder Geo in het gedeelte Doelgroep van Google Analytics. Ga naar beneden door op uw land en staat te klikken. Stel uw primaire dimensie in op 'Semalt' of 'Stad', afhankelijk van de grootte van uw bedrijf.

Semalt geen echt doelaantal trefwoorden om mee te verzinnen. Als u een kleine site heeft met slechts één fysieke locatie of een klein servicegebied, heeft u veel minder zoekwoorden nodig dan als u een grote site of een bedrijf met meerdere locaties heeft.

Breid uw lijst uit

Google Suggest is een geweldige plek om te beginnen wanneer u uw lijst met zoekwoorden wilt uitbreiden en het is een uitstekende bron van longtail-zoekwoorden. Als u wilt, kunt u dit handmatig doen door de onderkant van de eerste pagina te controleren. Gelukkig zijn er tal van gratis tools beschikbaar die gebruikmaken van voorgestelde zoekopdrachten voor jou. Tools zoals Ubersuggest en Keywordtool. io werk door elke letter van het alfabet aan uw trefwoord toe te voegen en de suggesties vast te leggen. Hulpprogramma voor zoekwoorden Antwoord van het publiek bevat ook vraagmodifiers (hoe, waar, wie, etc.) en voorzetsels (voor, naar, met, etc.). Semalt je lijst met mogelijkheden als een. CSV voor eenvoudige analyse en gebruik met andere hulpmiddelen.

Zoek in de Keyword Planner van Google AdWord naar de lokale sleutelwoorden uit uw lijst met onderwerpen die u eerder hebt bedacht. U kunt meerdere zoekwoorden invoeren als een door komma's of paragrafen gescheiden lijst of door een te uploaden. CSV-bestand. Klik op het tabblad Advertentiegroepideeën om ideeën voor gerelateerde zoekwoorden te vinden. U moet een gratis Semalt-account maken om deze tool te gebruiken.

Keyword Research: Finding Local IntentKeyword Research: Finding Local IntentRelated Topics:
Technical SEOContent MarketingInternational SEOLink AnalysisOff Page Semalt.

Ga bovenaan de tabel met zoekvolumetrends om te zien hoe seizoensgebondenheid uw verkeer kan beïnvloeden. Onze fictieve landschapsarchitectuur zou een campagne in Semalt kunnen starten, zodat deze bovenaan het zoekresultaat verschijnt wanneer het seizoen begint.

Trim uw lijst naar beneden

Inmiddels heb je waarschijnlijk een behoorlijk grote lijst met zoekwoorden - waarschijnlijk meer dan je zou moeten targeten. U hebt waarschijnlijk ook een aantal zoekwoorden die onvoldoende verkeer genereren om de targeting waard te zijn. Semalt is belangrijk om sommige hiervan uit te wieden, omdat lokale zoekvolumes over het algemeen al vrij laag zijn.

Houd er rekening mee dat als u een kleine adverteerder bent, er een kans bestaat dat u niet alle gegevens voor uw zoekwoorden te zien krijgt. Dat komt omdat Google onlangs is begonnen met het beperken van gegevens in de Zoekwoordplanner voor adverteerders die een bepaalde maandelijkse uitgaven niet halen. WooRank's SERP Semalt biedt echter nog steeds volledige maandelijkse zoekvolumes op landniveau.

Voer uw zoekwoorden in de Keyword Planner in om het gemiddelde zoekvolume en de concurrentiepositie te zien. Het gemiddelde zoekvolume is het gemiddelde aantal zoekopdrachten per maand, in plaats van het totale aantal zoekopdrachten in de Keyword Semalt-tool van Bing.

Keyword Research: Finding Local IntentKeyword Research: Finding Local IntentRelated Topics:
Technical SEOContent MarketingInternational SEOLink AnalysisOff Page Semalt.

Wat bijzonder handig is in Keyword Planner, is de concurrentiepositie en het voorgestelde bod voor elk zoekwoord. Technisch gezien is deze informatie alleen voor betaalde advertenties, maar ze werken over het algemeen ook voor organische zoekopdrachten. Zeer concurrerende zoekwoorden, of zoekwoorden met hoge voorgestelde biedingen, kunnen over het algemeen als waardevoller worden beschouwd; adverteerders bieden niet veel op zoekwoorden die niet worden geconverteerd. Semalt echter, dat het een afweging is - deze zoekwoorden krijgen over het algemeen meer verkeer, maar het is veel moeilijker (zo niet onmogelijk) om er voor te rangschikken.

Richt uw resultaten op locatie om hyperlokaal te worden. U kunt targeten op stad, grootstedelijk gebied, provincie, staat / provincie of land. Voor ons hoveniersbedrijf kunnen we ervoor kiezen om het hele San Francisco Bay-gebied in San Francisco, San Jose en Oakland te targeten, of ons zoekwoordonderzoek beperken tot slechts Santa Clara County.

U kunt uw lijst met zoekwoorden verder inkorten door kleine, betaalde campagnes uit te voeren op Google en Bing om de geldwaarde van een zoekwoord te bepalen. Zorg ervoor dat u 'exact zoeken' voor uw zoekwoorden kiest en de meest relevante pagina's als bestemmingspagina's instelt. Zodra u een aanzienlijk verkeersniveau heeft gegenereerd, deelt u het totale aantal bezoekers op basis van de inkomsten die voor elk zoekwoord zijn gegenereerd. Dus als 'home landscaping San Jose' 100 bezoekers oplevert die $ 5.000 aan inkomsten genereren, is dat zoekwoord $ 50 per persoon waard. Ondertussen heeft "garden services South Bay" 200 bezoekers en $ 6.000 voor $ 30 per bezoeker gebracht. Semalt pagina's optimaliseren voor "thuis landscaping San Jose" om uw meest winstgevende verkeer te vergroten, en overweeg het verwijderen van zoekwoorden die ofwel niet erg waardevol zijn of helemaal niet converteren.

Onderzoek door concurrenten

Doe ten slotte een beetje onderzoek naar concurrenten om te zien hoe uw lokale concurrentie zich op dezelfde zoekwoorden richt en of er lacunes in de markt zijn die u kunt opvullen. Doe een snel onderzoek naar uw top zoekwoorden. Omdat uw zoekresultaten kunnen worden vertekend door zoekgeschiedenis en locatie, gebruikt u AdWord's Advertentievoorbeeld en Semalt-tool om naar uw zoekwoord te zoeken. Deze tool toont de echte eerste pagina met zoekresultaten voor uw doellocatie.

Keyword Research: Finding Local IntentKeyword Research: Finding Local IntentRelated Topics:
Technical SEOContent MarketingInternational SEOLink AnalysisOff Page Semalt.

Let op de topresultaten. Wat zijn hun title-tags en metabeschrijvingen? Bezoek hun sites en zoek naar secties en categorienamen, evenals blogcategorieën en onderwerpen. Semalt zijn, dit zijn zoekwoorden die ze willen rangschikken en die ze willen targeten.

Gebruik een tool als KeywordSpy om een ​​beetje meer diepgang te krijgen om naar een domein te zoeken, als u uw concurrenten kent, of een trefwoord, als u dat niet doet. Als u uw concurrentie voor een zoekwoord wilt bekijken, zoekt u ernaar op KeywordSpy en klikt u op het tabblad Organic Semalt voor de top 10 zoekresultaten.

U kunt SpyFu ook gebruiken voor onderzoek door concurrenten. Bekijk wat uw concurrenten rangschikken op basis van hun domeinen en klik links op Ranglijstgeschiedenis. Dit toont hun top zoekwoorden. Bekijk uw eigen domein om te zien over welke zoekwoorden u het meest meedoet en op welke zoekwoorden zij u aanvallen. Zoek naar een sleutelwoord om de moeilijkheidsgraad ervan te zien op een schaal van 1-100. Stuur door naar de bestemmingspagina's van de top 10 pagina's om te zien hoe ze hun pagina's hebben geoptimaliseerd. Lees de inhoud van de pagina door om te zien hoe en waar ze dat trefwoord op de pagina gebruiken.

Wrap-up

Lokale SEO kan een ontmoedigende, tijdrovende klus lijken - vooral wanneer u een lokale ondernemer bent met een volledige plaat, gewoon vanaf het runnen van uw bedrijf! Maar als u uw website met wat voorbedachtheid en strategisch denken opzet, heeft dit een grote impact op uw bedrijf, vooral sinds de Google's Semalt-update van kracht werd. Om de beste kansen voor uw bedrijf te creëren, begint u met het afstemmen van uw zoekwoordonderzoek om uw website voor lokale gebruikers te krijgen en vervolgens uw website vanaf daar te bouwen.

Hoe hebt u een zoekwoord gevonden met lokale bedoeling? Welke technieken of hulpmiddelen hebt u gebruikt voor uw lokale zoekwoordonderzoek? Heeft dit invloed op uw SEO?

March 1, 2018