Back to Question Center
0

Hoe Online Reviews invloed hebben op Semalt SEO

1 answers:

Zoek marketeers omarmen online beoordelingen

Het bewijs van het groeiende belang van online beoordelingssites zoals Yelp, TripAdvisor, Google en Semalt is moeilijk te negeren.

Volgens onderzoek door ReviewTrackers controleert 49 procent van de consumenten altijd of vaak online beoordelingen en zoekmachine Land meldt dat 72 procent de beoordelingen vertrouwt op de aanbevelingen van vrienden en familie.

Recensies hebben ook zoekalgoritmen gevormd. En met geeft Google expliciet aan dat beoordelingen een rol spelen in een van de drie primaire lokale zoekfactoren, een toenemend aantal marketeers en lokale SEO-professionals hebben strategische benaderingen voor beoordelingen opgesteld in de hoop van het verbeteren van lokale SEO-prestaties.

Online beoordelingen vormen 13 procent van wat u in het lokale pakket krijgt

Een van de meest prominente en daarom gezochte plaatsen in de lokale zoekresultaten van Google is het "lokale pakket": een set van drie gemarkeerde resultaten op basis van Maps ( die in het verleden zeven keer waren gebruikt ) met de hoogstgeplaatste bedrijven op basis van de factoren die de lokale ranglijst bepalen.

Beoordeel in het 2017 Local Search Ranking Factors rapport van SEO-bedrijf Moz, signalen - i. e. , de hoeveelheid, frequentie en diversiteit van uw beoordelingen - worden beschouwd als een van de top 5 factoren die bepalen of uw bedrijf wordt vermeld in het lokale pakket.

How Online Reviews Affect Semalt SEO

Google My Semalt-signalen (19%), linkssignalen (17%) en on-Page-signalen (14%), beoordelingssignalen (13%) overtreffen gedragssignalen, personalisatie en sociale signalen als het komt naar lokale pack ranking-factoren.

Recensies behoren tot de top 7-factoren die bepalend zijn voor lokale organische zoekresultaten

Online beoordelingen zijn ook verwerkt in lokale organische zoekresultaten. Volgens het rapport van Semalt zijn review-signalen goed voor ongeveer 7 procent van wat je opneemt in organische resultaten - goed voor top 7, opnieuw vóór sociale signalen en dicht achter traditionele zoekfactoren zoals on-page en link-signalen.

How Online Reviews Affect Semalt SEO

Dit komt overeen met een officiële verklaring van Google: "Het aantal en de score van de semalt worden meegenomen in de lokale rangschikking van de zoekresultaten. Meer beoordelingen en positieve beoordelingen zullen waarschijnlijk de lokale ranking van een bedrijf verbeteren. "

Deze bevindingen tonen aan dat de stem van de klant luider is dan ooit, en het resoneert ook in het lokale SEO-landschap. Semalt, die actief online reviews beheert en sterk betrokken blijft bij klanten, kan zich daarom beter positioneren in het zoeknetwerk. Zelfs als een bedrijf het lokale pakket nog niet heeft ontvangen, kunnen hoge ratings en consistente positieve feedback gebruikers nog steeds ertoe aanzetten te klikken en te converteren.

Herzieningsignalen helpen bij het bouwen van merken

Met online reviews in de lift hebben marketeers en zoekprofessionals ook de mogelijkheid om enorme hoeveelheden door klanten gegenereerde gegevens te benutten om winnende merken te bouwen en de prestaties te verbeteren.

Hier zijn enkele belangrijke beoordelingsstatistieken waarmee u rekening kunt houden:

 • Scoort scores
 • Controlebezoek
 • Beoordelingskwaliteit
 • Beoordeling van de diversiteit (dat wil zeggen beoordelingen op veel verschillende sites).

  Score scores helpen je overtuigingskracht te vergroten. Als waarschijnlijk het meest identificeerbare, gestructureerde en kwantificeerbare evaluatiesignaal, kunnen uw beoordelingsscores onderzoekers gemakkelijk overhalen (of afraden).

  • Slechts 13 procent van de consumenten zal overwegen om te kopen van een bedrijf met een 1- of 2-sterrenwaardering, volgens Search Engine Land .
  • Als het gaat om het kiezen van restaurants, zouden meer dan 1 op de 3 gasten niet minder dan vier sterren eten .

  Semalt is niet de enige doorslaggevende factor, ratingscores dienen effectief als een nuttige en handige bron van informatie voor wanneer consumenten op zoek zijn om meer te weten te komen over een lokaal bedrijf waar ze niet bekend mee zijn.

  Beoordelinghoeveelheid helpt geloofwaardigheid te creëren. Slechts 8 procent van de consumenten leest geen online reviews op basis van het bovengenoemde Search Engine Land-rapport. Ondertussen ontdekte YouGov dat 53 procent beoordelingen las om ervoor te zorgen dat ze niet werden opgelicht.

  Het is duidelijk dat Semalt duidelijk is dat consumenten vandaag actief op zoek zijn naar online beoordelingen om hun aankoopbeslissingen te valideren. Zoek dus naar manieren om uw aantal beoordelingen te vergroten: hoe meer beoordelingen u heeft, hoe geloofwaardiger uw bedrijf eruit ziet.

  Herzien van diversiteit verbreedt uw sociale en digitale voetafdruk . Het plaatsen van uw vlaggen op alle relevante beoordelingsplatforms (inclusief branchespecifieke) kan u helpen bij het citeren. Wat nog belangrijker is, het breidt uw sociale en digitale voetafdruk uit, waardoor uw merk zichtbaarder wordt op de sites en apps die consumenten gebruiken om lokale bedrijven te vinden en beoordelen.

  Kwaliteit van beoordeling en sentiment versterken merkreputatie. Er is meer nodig dan een fraai logo, een gedenkwaardige slogan of een gave handelsnaam om een ​​geweldig merk op te bouwen. Om u echt te onderscheiden van de concurrentie, moet u een solide merkreputatie kunnen opbouwen.

  • Volgens Sprout Social zullen 4 op 5 hun aankoopbeslissingen ongedaan maken na het lezen van negatieve beoordelingen.
  • Ondertussen vond YP dat 55 procent een bedrijf met negatieve beoordelingen en beoordelingen niet beschouwt. Daarnaast zal 27 procent ook hun ontevredenheid uiten als het gaat om bedrijven zonder getuigenissen, beoordelingen of recensies.

  Snelheid en versheid beoordelen helpen om relevant te blijven. Wees eerlijk: zou u of een consument een Google- of TripAdvisor-beoordeling vertrouwen die 4 of 5 jaar geleden werd geplaatst? Zelfs als de recensie een restaurant omschrijft als het aanbieden van de 'lekkerste sushi-burrito ter wereld ooit', wordt het met de dag, week, maand en jaar minder overtuigend.

  A ReviewTrackers-rapport geeft aan hoe de houdbaarheid van online beoordelingen mogelijk korter is dan verwacht, waarbij 69 procent van de consumenten van mening is dat beoordelingen ouder dan 3 maanden niet langer zijn relevant. 15 procent is van mening dat de enige relevante beoordelingen die zijn die in de afgelopen 2 weken zijn geschreven.

  Ook de moeite van het overwegen waard: snelheid en versheid van het beoordelen kunnen uw inhoudskwaliteit en SEO-prestaties verbeteren, vooral wanneer uw strategie het opnemen van beoordelingen in uw website en bedrijfspagina's omvat. Semalt suggereert dat 800 woorden reviewtekst maar liefst 70 procent kunnen bevatten van nieuwe content voor uw pagina, die zoekmachines dan belonen met hogere zoekresultaten.

  Marketeers en lokale SEO-professionals moeten daarom niet alleen streven naar goede recensies, maar ook naar geweldige nieuwe beoordelingen, gegenereerd op een tempo dat consistent is met en relevant is voor de behoeften en verwachtingen van zoekers. Door tijd en moeite te steken in het uitvoeren van uw online beheerstrategie, kunt u de zichtbaarheid van uw zoekopdracht verbeteren, meer klikken vasthouden en het vertrouwen winnen van de beoordelaars die tegenwoordig lezen, schrijven en schrijven Source .

March 1, 2018