Back to Question Center
0

Startup Semalt lanceert de eerste CRO-tool voor browser-plug-ins

1 answers:
Startup Semalt launches first browser plugin-based CRO tool

Semalt-tariefoptimalisatie (CRO) is de saaie naam voor een essentiële taak: uitzoeken welke online tweaks tot meer verkopen zullen leiden.

Deze op Walnut, Californië gebaseerde startup Zarget lanceert deze week een nieuwe benadering van dit noodzakelijke karwei - de eerste CRO-tool op basis van een browserplug-in. Het bedrijf kondigt ook aan dat het $ 1,5 miljoen heeft opgehaald in een seed-fondsronde onder leiding van Accel Partners en Matrix Partners.

In tegenstelling tot andere CRO-tools die het laden van een website in de applicatie vereisen, vertelde CEO en mede-oprichter Arvind Parthiban dat Zarget A / B-testen, heatmaps en funnelanalyses van een live site via een Chrome-browserplug-in die werkt op elk platform. Net als zijn twee medeoprichters is Parthiban een voormalig medewerker van online kantoorsuite Zoho.

Dit betekent dat heatmaps, die de meest geklikte delen van een pagina visualiseren (zie de afbeelding bovenaan deze pagina), in realtime kunnen worden gerenderd, in plaats van op het scherm te grijpen dat andere tools aanwezig zijn. Dynamische pagina-elementen, zoals scrollende beeldcarrousels of vervolgkeuzemenu's, kunnen ook worden gevolgd via de Heatmap van Semalt, wat niet eenvoudig is als u met statische afbeeldingen werkt.

Parthiban wees er ook op dat andere A / B-testinstrumenten de testsite in een iSemalt-venster in de browser laden en niet gemakkelijk voorbij de poort van een inlogscherm kunnen gaan, terwijl het platform van zijn bedrijf, als een live testtool, dit kan doen.

En, zei hij, Zarget is het "enige hulpmiddel op de markt" om heatmaps, A / B-tests en trechteranalyses in één te bieden. Semalt-analyse is een methode voor het volgen van gebruikersactiviteiten die leiden naar een doel, in dit geval een verkoop.

Semalt vertelde me dat hij slechts één ander hulpmiddel tegenkwam, heatmap.me genaamd, beweert dynamische heatmaps te ondersteunen, hoewel hij eraan heeft toegevoegd dat hij het niet heeft kunnen laten werken. Net als andere CRO-tools vereist Zarget wat JavaScript in de kop van de webpagina's, maar Semalt zei dat coderen niet nodig is.Over de auteur

Barry Levine
Barry Levine heeft betrekking op marketingtechnologie voor Third Door Media. Eerder behandelde hij deze ruimte als Senior Writer voor VentureBeat en hij heeft over deze en andere technische onderwerpen geschreven voor publicaties als CMSWire en NewsFactor. Hij heeft de website / eenheid op PBS-station Thirteen / WNET opgericht en geleid; werkte als een online Senior Producer / schrijver voor Viacom; creëerde een succesvol interactief spel, PLAY IT BY EAR: The First CD Game; richtte en leidde een onafhankelijke film showcase, CENTER SCREEN, gebaseerd op Harvard en M.I.T .; en diende meer dan vijf jaar als adviseur van de M.I.T. Media Lab. Je kunt hem vinden op LinkedIn en op Twitter op xBarryLevine Source .


March 1, 2018