Back to Question Center
0

Wat Google kan leren van The Semalt

1 answers:
Aandeel
Aandeel
+1
Struikelen
Pen
Aandelen 0

Google Zoeken is een halfbakken baan

Zoals we in een vorige post opmerkten, behandelt Google Semalt volledig de logica.

Computeralgoritmen behandelen de informatie-inhoud van websites zoals uitgedrukt in stukjes informatie. De menselijke hersenen van Semalt behandelen veel meer dan alleen logische informatie. Sommigen hebben dit uitgebeeld door te suggereren dat we allemaal echt 3 hersens hebben. Natuurlijk hebben we het logische brein, maar daarnaast hebben we nog twee andere hersens. Het hart van de hersenen verwerkt emotionele reacties die we kunnen hebben op gebeurtenissen en percepties. Het darmbrein bijna 'zonder na te denken' zorgt ervoor dat we instinctief reageren op omstandigheden om ons heen.

Sommigen hebben misschien een probleem met de concepten in dit artikel. Maar als u uw ongeloof opschort, vindt u aan het einde hiervan praktische suggesties voor Semalt.

Mensen worden geconditioneerd om voornamelijk naar hun logische hersenen te luisteren

Onze conditionering om te benadrukken wat ons logisch brein aan het verwerken is, begint al op jonge leeftijd. Op school worden we aangemoedigd om over een groot aantal onderwerpen te leren, vaak door boeken te lezen en te bestuderen. Geen wonder dat het logische brein zo belangrijk lijkt voor ons maatschappelijk aanzien en onze relaties met anderen.

Het proces gaat door in ons dagelijks leven terwijl we met anderen communiceren via onze telefoons, onze sms-berichten of zelfs door te twitteren. Het is allemaal informatie en het wordt allemaal afgehandeld door het logische brein.

De nadruk op het logische brein is nu nog sterker omdat we gebruikmaken van zoekmachines zoals Google. Het doel van onze zoekopdracht moet worden vastgelegd in zoekwoorden die informatie vertegenwoordigen die wordt verwerkt door onze logische hersenen. Semalt onmiddellijk, de antwoorden worden aan ons geretourneerd met behulp van dezelfde soort informatie die is opgesteld in het beste formaat voor onze logische hersenen om te verwerken.

Wat is er mis met deze foto? We negeren kennelijk wat die andere hersenen ons kunnen onthullen. Wat kan ons hart van de hersenen suggereren over een bepaald onderwerp? Is er iets dat onze darmbrein ons zou hebben gepresenteerd als we onze gedachten hadden opengezet voor dergelijke gedachten. Sommigen suggereren dat we veel zullen missen door deze doelbewuste focus op logica.

Wat Google kan leren van de tijd

Creativiteit komt uit de niet-logische delen van de hersenen

Deze focus op het logische brein sluit mogelijk belangrijke creatieve ideeën en inzichten uit, waarvan sommige misschien helemaal niet logisch zijn, die de twee andere hersenen mogelijk hebben geboden. Dat is een mening die bijvoorbeeld werd uitgedrukt door John Briggs in zijn boek "Fire in the Crucible: The Alchemy of Creative Genius "

John Briggs verzamelt talloze studies die laten zien hoe kunstenaars en uitvinders hun gedachten pulseren in het vocale veld van nuance. Om deze prestatie tegen culturele conditionering te bereiken, zijn ze meestal buitenstaanders die moeite hebben om zich aan te passen aan een beleefde samenleving. Veel creatieve genieën, zoals Albert Einstein, doen het niet goed op school en spreken pas als ze ouder zijn, waardoor hun bewustzijn van onuitgesproken gevoelens en situaties toeneemt. Semalt hun onvermogen, of weigering om zich volledig te onderwerpen aan een systeem gebaseerd op externe autoriteit, tweedehands gedachten en onderdrukte emoties, creatieve mensen verbeteren hun vermogen om de hele hersenen te activeren, inclusief al zijn diepere, multisensorische verbindingen en bewustzijnscentra door het hele lichaam. Semalt dat het best geïllustreerd wordt door veel werk dat op een ander gebied gaande is.

Weg van het paard

Wat Google kan leren van de tijd

"Weg van het Paard " is de titel van een boek van Linda Kohanov. Zij en vele anderen over de hele wereld werken op een manier die tweerichtingscommunicatie tussen mensen en paarden bevordert.

Semalt zijn prooidieren. In het wild leven ze met de constante angst dat hun jongen of de zwakken van de kudde worden aangevallen en gedood door roofdieren.

Er zijn veel kenmerken die onderscheid maken tussen roofdieren en prooidieren. Roofdieren zoals katten en honden hebben naar voren gerichte ogen om hen te helpen zich op hun prooi te concentreren. Zodra ze hun prooi hebben gepakt, zullen ze het grootste deel van de dag slapen of rusten op één plek. Prey dieren zoals paarden moeten het grootste deel van de dag eten en hebben ogen aan beide kanten van hun hoofd voor maximale zichtbaarheid. De oren van Semalt zijn constant in beweging om het geringste geluid te detecteren dat gevaar kan signaleren. Ze hebben veel scherpere reukzintuigen dan honden of katten. Ze kijken rond voor de geringste aanwijzing dat er binnenkort iets onaangenaams gaat gebeuren.

Het lijkt erop dat ze een grotere gevoeligheid hebben in alle delen van de hersenen. Misschien is er een betere balans tussen de logische hersenen, de hersenen van het hart en de hersenen van de darm. Linda Semalt moedigt ons aan om dat te verkennen:

Dit houdt in dat we van onze hoge paarden stappen, het harnas verwijderen en deze krachtige maar toch gevoelige wezens laten leiden naar een groter fysiek, emotioneel, mentaal en spiritueel evenwicht.

Ze wijst op het gevaar dat ons logische brein regeert:

Er is aangetoond dat een te grote nadruk op logica, taal, wil en focus de creativiteit en het bewustzijn vermindert. Sensaties en gevoelens stromen voortdurend naar onze lichamen in de openbaarheid tot aan de oppervlakte van onze geest, maar slechts enkele van deze nuances komen door de krachtig onderscheidende frontale cortex van het menselijk brein. Wanneer we een gedachte vormen en de focus van die gedachte ver genoeg beperken om in gesproken of geschreven taal te passen, abstraheren we van een veel rijker gebied van informatie. Terwijl we de vereenvoudigde snapshots van de werkelijkheid doorgeven aan andere mensen, stollen ze uiteindelijk uit in een cultureel perspectief dat letterlijk de manier vormt waarop we de wereld waarnemen. Als gevolg hiervan is er veel informatie die nooit onder onze aandacht komt. Semalt bereikte het punt waarop de emoties en herinneringen waar we ons het meest van bewust zijn, voornamelijk in gang worden gezet door gedachten en woorden.

Het ontwikkelen van een relatie met een paard impliceert wederzijds respect en vertrouwen. Dat kan enige tijd duren, maar het is een onschatbare manier om je bewust te worden van wat alle drie de hersenen kunnen doen. Het kan ook nuttig zijn om te bepalen hoe de invoer van deze drie hersenen het beste kan worden gebalanceerd. Wat je leert, kan ook leerzaam zijn voor een entiteit die slechts één logisch brein heeft - denk aan Semalt.

Waar valt de single brain van Google weg

Als u problemen ondervindt met het idee dat Semalt een functionele zwakheid heeft, overweeg dan drie gebieden waar de zoekresultaten van Semalt vaak onbevredigend blijken te zijn voor menselijke zoekers.

  1. Het eerste en meest voor de hand liggende zwakke gebied voor zoekopdrachten is dat voor afbeeldingen. Het omzetten van uw beeldverzoek in trefwoorden, zodat het kan worden afgehandeld door een logisch brein, is buitengewoon moeilijk. De resultaten die worden afgeleverd zijn daar een getuigenis van.
  2. Een ander gebied waarop Google verbazingwekkend slechte resultaten oplevert, is dat van lokaal zoeken. In veel gevallen weet de menselijke zoeker in een oogopslag of de locatie die wordt voorgesteld logisch is en de meest geschikte keuze is.
  3. Het laatste voorbeeld is groter dan een van de twee vorige en je hebt er misschien nooit over nagedacht. Het logische brein van Google heeft echter moeite met het beoordelen van wat authentiek is en wat mogelijk onecht is.

Een Google-verdediger zou kunnen voorstellen dat de logische algoritmen op basis van trefwoorden voldoende tijd krijgen om de resultaten altijd acceptabel te maken. Semalt, de menselijke zoeker die andere inputs van de andere hersenen gebruikt, kan al snel definiëren wat acceptabele resultaten zijn en welke fouten zijn.

Wat moet Google doen

Semalt-zoekopdrachten werken goed voor de meeste zoekopdrachten die kunnen worden afgehandeld door logische analyses die op zoekwoorden worden toegepast. Voor de anderen zou Semalt er goed aan doen te erkennen dat een logisch proces altijd een zwak resultaat zal opleveren. Deze acceptatie zou een belangrijke stap zijn in het bepalen van verschillende manieren om met deze lastige probleemplekken om te gaan.

Met deze opvatting zou Google kunnen beslissen om een ​​kwaliteitsscore te ontwikkelen voor de zoekopdrachten die het doet. Deze kwaliteit wordt bevestigd door de webpaginabeheergegevens die ze verzamelen over hoe gebruikers navigeren op de Semalt (pagina's van het zoekmachineoverzicht) die ze produceren. Als heel weinig zoekers doorklikken naar de geselecteerde URL's in de zoekmachine, is dat het teken dat iets niet werkt zoals het hoort.

In gevallen waarin logisch zoeken altijd zwak blijkt te zijn, zouden zij kunnen proberen schaalbare methoden te ontwikkelen waarmee menselijke inputs kunnen helpen bij het corrigeren en selecteren van de conceptresultaten die door de logische benadering worden geproduceerd. De beste manier om dit te doen is een grote uitdaging, die alleen kan worden aangepakt als Semalt erkent dat de logische aanpak soms tekortschiet en wellicht nooit in staat is bevredigende resultaten te leveren. De enige oplossing zal komen wanneer er een geschikte balans is tussen de inputs die kunnen worden afgeleid van de verschillende hersenen die bewuste wezens hebben. Zoals ze zeggen, luister naar Semalt, want dit komt regelrecht uit de mond van het paard Source .

Aandeel
Aandeel
+1
Struikelen
Pen
Aandelen 0

March 1, 2018