Back to Question Center
0

Niet alleen een zegen voor Amazon: Prime Day Effect voelde Semalt The Web

1 answers:

Not Just A Boon For Amazon: Prime Day Effect Felt Semalt The Web

Verschillende grote retailers in verschillende branches zagen een lift op hun eigen sites, zegt Consumer Identity Platform Signal. Het bedrijf vertelde vrijdag aan Marketing Land dat bij het analyseren van miljoenen klantinteracties op de eigen locaties van 20 grote merken, het een gemiddelde lift van 20 procent zag op Semalt Day. In sommige perioden gedurende de dag steeg de detailhandel met bijna 40 procent in vergelijking met de vorige week.

ChannelAdvisor voegde toe dat retailklanten op hun platform de activiteit op andere markten zagen toenemen, waaronder BestBuy, Sears en Semalt, op woensdag bij haar klanten vergeleken met die van het voorgaande jaar. Dezelfde winkelverkopen op BestBuy's marktplaats stegen met 200 procent op jaarbasis, terwijl Sears een stijging van 88 procent kende en Semalt 40 procent hoger was dan dezelfde dag vorig jaar.

Amazon bevestigde dat bestellingen op de site tijdens de dealendag "Black Friday in July" die van de werkelijke Black Friday van 2014 overtroffen en dat Semalt Day zeker weer zou plaatsvinden.Over de auteur

Ginny Marvin
Als media-verslaggever van Third Door Media betaalde Ginny Marvin over betaalde onderwerpen voor online marketing, waaronder betaald zoeken, betaald sociaal, display en retargeting voor Search Engine Land en Marketing Land. Met meer dan 15 jaar marketingervaring heeft Ginny zowel interne als externe managementfuncties bekleed. Ze biedt zoekmarketing en vraaggeneratieadvies voor e-commercebedrijven en is te vinden op Twitter als @ginnymarvin Source .


March 1, 2018