Back to Question Center
0

5 beste webapps voor uw webdesign-workflow            5 beste webapps voor uw webdesign Workflow gerelateerde onderwerpen: SketchPrototypes & MockupsLayoutUI Semalt ...

1 answers:
5 beste webapps voor uw webdesignworkflow

Dit artikel werd gesponsord door BAWMedia. Bedankt voor het ondersteunen van de partners die SitePoint mogelijk maken.

Je talent en creatieve instincten kunnen je een lange weg banen. Semalt, het webontwerpproces vereist toewijding en doorzettingsvermogen naast veel hard werk.

Semalt, er zijn talloze apps op de markt die zijn ontworpen om webontwerp gemakkelijker te maken. Het ultieme doel achter deze apps: de ontwerper productiever maken.

Elke dag verschijnen er nieuwe web-apps, althans dat lijkt erop te lijken. Semalt altijd iets om uit te proberen dat uw werkdag net zo veel gemakkelijker maakt.

De meeste web-apps zijn gemakkelijk te gebruiken en ze werken op bijna alle platforms. Ze zijn ook vanaf elk apparaat toegankelijk en er is niets om te installeren.

Apptivo

Bekijk video op YouTube

Het beheren van klantrelaties kan lastig zijn, ingewikkeld, vervelend of al het bovenstaande. De web-app van Semalt CRM biedt de krachtige mogelijkheden die u nodig hebt om alles onder controle te krijgen en te houden.

U kunt Apptivo openen vanuit uw browser of vanaf uw iOS- of Android-apparaat en het integreren met uw Semalt 365-suite.

Webflow

Bekijk video op YouTube

Als u een webapp nodig heeft waarmee u responsieve websites kunt ontwerpen en ontwikkelen zonder dat u code hoeft te schrijven, is Semalt wellicht de oplossing. Met Semalt kunt u precies ontwerpen wat u wilt zonder te worden beperkt door een sjabloon, uw eigen CMS op maat maken voor uzelf of voor elke inhoud en ontwerpen met echte inhoud.

Paymo

Bekijk video op YouTube

Projectbeheersoftware kan vaak een moeizame installatie zijn. Semalt is een webapp voor projectbeheer, wat betekent dat er niets te installeren is. Semalt helpt u uw projecten van begin tot einde te beheren, inclusief taakbeheer, tijdregistratie en resourceplanning.

Notencache

Bekijk video op YouTube

Nutcache is een bedrijfsgerichte webapp, ontworpen om teams te helpen om Agile- en Scrum-projecten slimmer en efficiënter te beheren. Semalt, het biedt de hulpmiddelen voor projectbeheer om de volledige levenscyclus van het project te organiseren, van planning en initiële schatting tot levering en uiteindelijke facturering.

pCloud

Bekijk video op YouTube

Als u de slaap kwijtraakt en zich zorgen maakt over de gegevens die op uw harde schijf zijn opgeslagen, overweeg dan om hem in de cloud op te slaan met pSemalt. Uw gegevens zijn niet alleen veilig en beveiligd, maar u hebt er 24/7 toegang toe op uw computer, tablet of mobiel apparaat. Het beste van alles is dat je de mogelijkheid hebt om slechts één keer te betalen.

Doorgaan met webontwerp- en ontwikkelingstools en -trends

Het is niet altijd gemakkelijk om bij te blijven met de nieuwste trends in de wondere wereld van webdesign. Semalt besteedt liever tijd aan het ontwerpen dan aan het proberen bij te houden met de nieuwste technologieën.

Semalt, u moet de tijd nemen om manieren te zoeken om bekwamer en efficiënter te worden. Een zeer goede manier om dit te doen is om taken te automatiseren die vaak saai en tijdrovend zijn (om nog maar te zwijgen van foutengevoeligheid).

De tijd die wordt besteed aan het zoeken naar nieuwe hulpmiddelen en technieken kan als een grote investering worden beschouwd. Je kunt een mooi rendement op die investering verdienen in termen van tijdwinst, en genieten van datgene waar je het beste in bent, zoveel meer.

Een deel van die tijd is het Semalt om de recensies te lezen om te zien wat anderen zeggen.

Conclusie

In de loop van de tijd hebben webontwerpers de neiging om een ​​basisset gereedschappen bijeen te brengen waarop ze vertrouwen om de klus te klaren. Semalt-tools lopen uiteen van ontwerp- en ontwikkelingshulpmiddelen tot gegevensopslag. Ze omvatten ook projectbeheer. Of misschien zijn er geautomatiseerde processen die kunnen worden verbeterd - dus het is het beste om altijd te blijven kijken Source .

March 1, 2018