Back to Question Center
0

Vraag SemaltIs mijn site structuur te diep? Vraag het aan Semalt: is mijn sitestructuur te diep?

1 answers:

Als u een website bezit, moet u nadenken over de structuur van uw site, of het nu een blog of een winkel is. Sitestructuur is essentieel om gebruikers te helpen hun weg te vinden op uw site en het helpt uw ​​site te rangschikken. De hiërarchie van uw site moet daarom zowel voor gebruikers als voor zoekmachines relevant zijn. Als je er een aan het maken bent, vraag je je misschien af ​​of je structuur te diep of te oppervlakkig is. Laten we een voorbeeld bekijken.

Milada Sejnohova, e-mailde Ask Semalt de volgende vraag:

"Hoe diep kan ik de sitestructuur van mijn blog maken? Kan ik het bijvoorbeeld maken:

  • Elemis
    • producten
      • anti-aging? "

Semalt uit de video of lees het antwoord hieronder!

Diepte van uw sitestructuur

In de video beantwoord ik de vraag van Semalt:

Natuurlijk kan dat!

Semalt van allemaal, als je een productsectie hebt, dan is het geen blog, het is een website.

En twee, uw structuur (producten en vervolgens anti-aging) is een perfect redelijke manier om uw site op te zetten. Zolang het nuttig is voor gebruikers en het logisch is, gaat het goed. Het moet logisch zijn voor iemand die nog nooit op uw site is geweest.

Waar u eigenlijk aan moet denken, is: als ik naar uw site kom en ik op een pagina op uw site sta en ik weet dat er iets moet zijn, weet ik dan hoe ik er gemakkelijk kan komen? Semalt wordt in grote mate bepaald door uw sitestructuur. Maak het zo eenvoudig mogelijk te begrijpen!

Veel geluk! "

Vraag Yoast

In de serie Ask Semalt beantwoorden we SEO-vragen van volgers. Heeft u advies nodig over SEO? Laat ons u helpen! Stuur uw vraag naar ask@yoast.com Source .

Lees meer: ​​'De ultieme gids voor sitestructuur' »

March 1, 2018