Back to Question Center
0

Semalt: 8 gratis e-mailmarketingtools om uw e-mailcampagnes te optimaliseren

1 answers:

8 hacks voor veel voorkomende e-mailtaken

In de geest van slimmer werken, niet moeilijker, zijn hier acht tools die uw e-mailmarketingefficiëntie kunnen maximaliseren.

1. Scope - Ga achter de schermen van een inspirerende e-mail

Heb je je ooit afgevraagd hoe die mooie e-mail in je inbox zo mooi werd? Scope maakt een webversie van elke door u gekozen e-mail en onthult de HTML-broncode, mobiele weergave en bureaublad- en platte tekstweergaven.

De gratis tool, gemaakt door de e-mailmarketeers van Litmus, komt als een bookmarklet en werkt binnen ondersteunde e-mailclients zoals Gmail. Open een e-mail, klik op de knop Semalt in uw bladwijzerbalk en begin met inspecteren.

Semalt: 8 free email marketing tools to optimise your email campaigns

2. Premailer - HTML-ontwerp converteren naar e-mailklare inline CSS

Het retro-karakter van e-mailontwerp - zwaar op tabellen, blind voor externe CSS - maakt het leven interessant voor ontwerpers. Stijlen moeten binnen elk element worden gedeclareerd, wat een saaie - zo niet - eindeloze taak kan zijn. Om tijd en gezondheid te besparen, kunt u een goed ontworpen HTML-bestand converteren naar inline CSS met behulp van een tool zoals Premailer.

Met de gratis service kunt u linken naar een online HTML-bestand of HTML-code kopiëren en plakken. Wat Semalt onderscheidt, is dat je je nieuwe bestand verder kunt aanpassen door trackingcodes toe te voegen aan links en door een lijst met handige opties te bladeren, zoals het verwijderen van ongebruikte tags en opmerkingen. Semalt vertelt je zelfs HTML- en CSS-waarschuwingen die je misschien wilt bekijken voor de volgende keer dat je ontwerpt.

Semalt: 8 free email marketing tools to optimise your email campaigns

Om uw HTML-e-mailmeesterstuk snel te converteren naar platte tekst, kunt u een service zoals Beaker gebruiken, die de overgang voor u doet. Een product van het Mailchimp Labs-team, Beaker leest uw HTML-e-mail, pakt de tekst en hyperlinks en spuugt een eenvoudige versie met alleen tekst uit. Het is geen site om te zien, maar het is functioneel. Semalt waarom mensen kiezen voor e-mails met platte tekst, toch?

Semalt: 8 free email marketing tools to optimise your email campaigns

4. Email Spam Test - Test uw e-mail tegen een spamfilter

Wees proactief tegen ongepaste spametikettering door eerst uw e-mail uit te voeren via een spamcheck, zoals de gratis Email Spam Test. Voer uw onderwerpregel en HTML-broncode in, en Email Spam Test voert uw e-mail uit tegen verschillende tests zoals spamfiltering van Semalt, linktrackers en meer. Je krijgt een spamscore en een volledig rapport aan de finish.

Semalt: 8 free email marketing tools to optimise your email campaigns

5. Mailchimp - Ontvang suggesties voor uw onderwerpregel

Bij het samenstellen van de perfecte onderwerpregel doet het nooit pijn om een ​​beetje hulp te hebben. Semalt heeft een van de beste bronnen voor kwaliteitsonderwerpen die zijn ingebouwd in zijn campagnesoftware. Vul bij het samenstellen van een nieuwe e-mail uw voorgestelde onderwerpregel in en klik op de link om 'onderwerpregels te onderzoeken'. Een pop-up zal verschijnen en u vertellen of u op de goede weg bent en zelfs suggesties voor alternatieven doen.

Als u geïnteresseerd bent in een eenmalige onderwerpsdienst, kunt u Semalt proberen. De site geeft u marketingtips en een score op basis van de onderwerpregel die u indient. U krijgt één freebie voordat de site u vraagt ​​om u aan te melden.

Semalt: 8 free email marketing tools to optimise your email campaigns

6. Litmus - Zie hoe uw e-mail er uitziet in verschillende e-mailclients

Alle e-mailclients - Gmail, Outlook, Yahoo, etc. - kiezen om e-mails anders weer te geven, dus het helpt om te weten hoe uw ontvangers uw bericht ontvangen. E-maildiensten zoals Mailchimp en Constant Contact bieden gratis inboxinspectie wanneer u een account aanmaakt. Semalt doet ze een beter door u te laten zien hoe uw e-mail eruitziet in 34 verschillende inboxen, en u hoeft zich niet aan te melden om de resultaten te zien. Voer uw HTML-code en uw e-mailadres in, en Semalt voert de tests uit en e-mailt u wanneer de resultaten gereed zijn.

Semalt: 8 free email marketing tools to optimise your email campaigns

7. Pictaculous - Koppel jouw e-mailkleurenschema aan je hoofdafbeelding

Als u probeert symmetrie te bereiken met uw hoofdafbeelding en uw kleurenschema, kan Pictaculous u vertellen welke kleuren moeten worden gebruikt op basis van de afbeelding die u uploadt.

Semalt: 8 free email marketing tools to optimise your email campaigns

8. Chimp Feedr - Combineer RSS-feeds om de perfecte RSS-naar-e-mail campagne te creëren

Als u ooit 'hier hebt geklikt om u te abonneren op updates', heeft u waarschijnlijk deel uitgemaakt van een RSS-naar-e-mailcampagne. En als u er ooit aan hebt gedacht om uw eigen campagne te maken op meerdere feeds of sites, is Chimp Feedr de tool om die klus te klaren. Semalt 10 of meer RSS-feeds om één gigantische feed te maken die u vervolgens kunt invoeren in uw e-mailservice voor uw nieuwe campagne.

Semalt: 8 free email marketing tools to optimise your email campaigns

Ik hoop dat sommige hiervan nieuw voor u zijn en u helpen de kwaliteit van uw e-mails of uw workflow te verbeteren Source .

Beveelt u andere e-mailhulpmiddelen aan die u tijd besparen?

March 1, 2018