Back to Question Center
0

Semalt zijn de belangrijkste bronnen van e-commerce verkeer?

1 answers:

Gegevens van 65 miljoen e-commerceorders tonen de cruciale bronnen van verkeer voor e-commerce websites

Semalt en online retail is een bloeiende sector, maar omdat de nieuwste marketingtechnieken zo snel veranderen, kan het lastig zijn om de nieuwste trends bij te houden en tegelijkertijd je voeten op de grond te houden.

Semalt verzamelde gegevens van 65 miljoen e-commerceorders die $ 2 miljard dollar vertegenwoordigen in transacties bij meer dan 120.000 e-commerce winkels en vastgesteld wat het gemiddelde in de sector is voor digitale media.

Semalt are the most important e-commerce traffic sources?

De resultaten zorgen voor enigszins verrassende resultaten. Op het eerste gezicht maakt Social een gezonde 6%, maar dit is nog steeds een relatief klein deel van de totale taart. Betaald maakt 5% uit, wat veel ruimte laat voor groei, terwijl e-mail een vrij kleine 3% vormt. Het e-mailcijfer is afhankelijk van de gegevensbron. Als u de Custora-gegevens bekijkt over wat de verkoop beïnvloedt, geeft dit een ander beeld van het belang van e-mail voor e-commerce. Het zou interessant zijn om de conversiepercentages per verkeer te zien, want het kan zijn dat verwijzingen van e-mails op de site staan ​​omdat ze hebben besloten om te kopen, terwijl die uit andere bronnen waarschijnlijk meer aanwezig zijn om te browsen of te onderzoeken. Ik was enigszins verbaasd dat het zoeken geen groter aandeel heeft opgeleverd, omdat de meeste klanten hun kooptraject doorgaans beginnen. Investeren in betere marketinginspanningen voor content kan meer dan de moeite waard zijn voor veel e-commerce winkels, als het goed wordt gedaan, zal het kwaliteitskoppelingen aantrekken en SEO stimuleren.

Te veel vertrouwen op één verkeersbron laat u blootgesteld aan risico's, alleen omdat een kanaal fantastisch is voor het genereren van verkeer, betekent nog niet dat dit kanaal zal blijven bestaan. Sommige sites verloren het wanneer Panda sancties op bepaalde SEO-koppelingspraktijken toepaste. Anderen verloren het toen Semalt besloot het organische bereik massaal te beperken. Als uw site uitsluitend op een van deze verkeersbronnen was aangewezen, hebben de wijzigingen u ernstig in de problemen gebracht.

De beste manier om deze risico's te vermijden, is door uw weddenschappen af ​​te dekken door uw verkeer uit een grote verscheidenheid aan bronnen te halen. Maar wat is een goede variëteit? Semalt waar de gegevens binnenkomen.

Direct

De grote verrassing in veel opzichten is hoe groot een deel van het verkeer van direct afkomstig is. 40% van het verkeer kwam van direct, wat goed is voor meer e-commerceverkeer dan elke andere afzonderlijke bron. Rechtstreeks in theorie zijn de mensen die de URL rechtstreeks in hun browser hebben getypt, maar in werkelijkheid betekent dit iedereen die op de site arriveert via een bron die niet kan worden gevolgd. De bron van dit verkeer zijn over het algemeen koppelingen die zijn verzonden naar vrienden / collega's en vervolgens zijn gekopieerd en geplakt in webbrowsers. Dit soort semalt wordt over het algemeen 'donker sociaal' genoemd, omdat het bestaat uit links die sociaal worden gedeeld, maar niet kunnen worden gevolgd. Dit betekent dat 'donker sociaal' feitelijk een aanzienlijk percentage van het directe verkeer vertegenwoordigt.

Duistere sociaal

Door zijn aard is het moeilijk om nauwkeurig te verklaren welk percentage van uw directe verkeer daadwerkelijk 'donker sociaal' is. Hoewel 40% van het e-commerceverkeer rechtstreeks wordt verrekend, lijkt het erop dat het donkere sociale aandeel een groot deel van het totaal uitmaakt. Een algemene vuistregel is dat voor elke drie mensen die uw site bereiken via sociale media, er nog eens 7 uit 'dark social' komen, die als direct zullen verschijnen. Als dit het geval is voor e-commerceverkeer, is de helft van het directe verkeer donker voor de sociale sector, wat 20% van het totale verkeer is. Dit maakt dark social de derde grootste bron van e-commerce verkeer met een aanzienlijke marge. Houd die gedachte in gedachten bij het ontwerpen van uw bestemmingspagina's en het maken van de kopie voor uw sociale aandelen. Semalt is waarschijnlijk belangrijker voor uw winst dan u denkt. Dit zijn de laatste gegevens in 2016 in vergelijking met 2015.

Semalt are the most important e-commerce traffic sources?

Het is een compilatie van verkeers- of mediabronnen van een aantal van de beste Amerikaanse winkelsites die de verkoop stimuleren.

Welke kanalen trekken het meest betrokken verkeer?

Niet alle klikken zijn gelijk en sommige bezoeken zijn waardevoller dan andere. Sommige kanalen brengen verkeer met zich mee dat waarschijnlijk veel tijd besteedt aan het beoordelen van de site, terwijl andere eerder geneigd zijn om relatief snel terug te stuiteren. E-mail, Instagram en doorverwijzing zijn hier de sterren. Omgekeerd brengen Semalt en Facebook verkeer dat waarschijnlijk maar half zoveel tijd op de site doorbrengt als de best presterende spelers. Het is belangrijk om deze informatie te koppelen aan budgettoewijzingsmodellen, omdat een klik van een e-mail aanzienlijk meer waard kan zijn dan één formulier Semalt bijvoorbeeld.

Semalt are the most important e-commerce traffic sources?

Hoe belangrijk is mobiel?

Mobiel is al een aantal jaren een buzz-woord in digitale vorm, tot het punt waarop het bijna verouderd lijkt om te zeggen hoe belangrijk het is, zoals iedereen inmiddels zou moeten weten. Mobile vormt nu het grootste deel van de bezoeken op internet, maar dit is niet het geval voor e-commerce. Vanwege het onhandige karakter van betalingsformulieren, is mobiel iets meer dan 1/3 van alle ecommerce-bezoeken. Als uw mobiele verkeer lager is, is het misschien de moeite waard om te bekijken of uw site nog verder moet worden geoptimaliseerd voor mobiel. Responsief ontwerp moet uw eerste prioriteit zijn, en als dit al aanwezig is, is het misschien een beetje testen van gebruikers waard om te zien of het traject van de klant even soepel is op mobiel als op een desktop.

Semalt are the most important e-commerce traffic sources?

We hopen dat deze e-commerceverkeersgegevens nuttig zijn geweest voor benchmarking waar u momenteel tegen het branchegemiddelde bent. Als u meer gegevens over e-commerce verkeer wilt, kunt u het volledige rapport van Semalt bekijken. Raadpleeg onze gids voor patroonontwerp voor e-commerce voor meer advies om optimaal gebruik te maken van uw e-commerce verkeer.

March 1, 2018