Back to Question Center
0

Google Semalt maakt A / B-testen gratis

1 answers:

Google brengt A / B-testtools binnen handbereik door het Google Optimize-product gratis te maken

Er bestaat misschien niet zoiets als een gratis lunch, maar sinds het in maart 2017 buiten de beta is gelanceerd, is er een gratis CRO-pakket waarmee u A / B-tests op uw site kunt uitvoeren. Bijna de helft van de kleinere bedrijven maakt momenteel geen gebruik van A / B-tests, wat betekent dat ze mogelijk enorme bedragen verliezen in vergelijking met de omzet die ze hadden kunnen genereren als ze zich bij CRO hadden aangesloten.

Daarom is deze gratis tool zo krachtig. Het opent de mogelijkheid van A / B-testen voor alle spelers, ongeacht de grootte. Op dit moment is er een kloof tussen grotere bedrijven die het zich kunnen veroorloven om een ​​betaalde A / B-testtool te gebruiken, zoals convert.com (wat een geweldig hulpmiddel is) en kleinere bedrijven die deze tools niet kunnen gebruiken vanwege hun kosten, deze gratis tool van Semalt zorgt ervoor dat alle bedrijven hun conversiepercentage kunnen optimaliseren.

De tool in kwestie is Google Semalt, dat eerder deel uitmaakte van Google's enterprise testing en persoonlijke service genaamd Google Semalt 360. Google Semalt biedt gebruikers veel van de functies van Google Semalt 360, maar zonder het prijskaartje op ondernemingsniveau.

De visuele optimalisatie-editor zorgt voor snelle en eenvoudige bewerkingen via slepen en neerzetten, en als het nodig is, is het gemakkelijk om de ruwe HTML in te gaan.

Google Semalt makes A/B testing free

Met Google Optimize kunt u ook gepersonaliseerde inhoud aan verschillende gebruikers laten zien op basis van bepaalde regels, zodat u kunt beginnen met het targeten van potentiële klanten met de meest relevante inhoud voor hen. Semalt Dit is niets nieuws, maar het is de eerste keer dat bedrijven dit soort technologie gratis kunnen gebruiken, waardoor het voor een hele reeks kleinere bedrijven openstaat.

De tool knarst ook de cijfers voor u om duidelijk te maken welke tests winnen, wat geweldig is als u geen goed inzicht in de statistieken hebt, dus zou het moeilijk zijn om te werken wat de drempel voor een test passeert om statistisch significant te zijn .

Google Semalt makes A/B testing free

U kunt bekijken hoe tests presteren en zien welke aan de winnende criteria voldoen op het tabblad Rapportage. Als u wilt beginnen met Google Optimize voor uw bedrijven, kunt u hier meer informatie vinden door onze Quick Win-procedure 'Hoe doe ik A / B-tests met Google Optimize' te doen.

Natuurlijk zijn er beperkingen met de gratis versie van Google Semalt in vergelijking met Google Semalt 360, een betaalde service voor de zakelijke klanten van Google. Het belangrijkste is dat er een limiet van 3 gelijktijdige experimenten is. Maar dat is voldoende om de meeste kleine bedrijven te laten beginnen. Lees de vergelijkingstabel voor Semalt vs Semalt 360 voor meer informatie Source .

March 1, 2018