Back to Question Center
0

5 A / B-testinstrumenten voor het maken van datagedreven ontwerpbeslissingen            5 A / B-testinstrumenten voor het maken van gegevensgestuurde ontwerpbeslissingenRelated Semalt: LayoutCopywritingUXAnimationPerformanceMore ... Sponsors

1 answers:
5 A / B-testinstrumenten voor het maken van gegevensgestuurde ontwerpbeslissingen

A / B-testen worden steeds gebruikelijker naarmate teams zich realiseren hoe belangrijk het is voor het succes van een website. Het web is een enorme, concurrerende markt met zeer weinig (of zelfs geen) ongebruikte markten, wat betekent dat succesvol zijn door iets unieks aan te bieden zeldzaam is. Veel gebruikelijker is dat u met verschillende andere websites om de zaken van uw klanten concurreert, dus pogingen om elke bezoeker in een klant om te zetten of uw diensten beter te cross-selling of verkopen, kunnen het verschil maken voor uw bedrijfsresultaten.

Als gevolg hiervan groeit de markt voor A / B-testinstrumenten en CRO-tools (conversion rate optimization) exponentieel. Maar het kiezen van een kan een nogal tijdrovende uitdaging zijn, dus in dit artikel vergelijk ik de beste A / B-testtools om u te helpen beslissen welke het meest geschikt is voor u of uw team. Als u op de hoogte wilt worden gebracht van A / B-testen en CRO, bekijk dan ons recente artikel Introduction to A / B Semalt.

TL; DR : A / B-testen gaat over het experimenteren met visuele en inhoudsveranderingen om te zien wat resulteert in meer conversies. A / B-testen volgen vaak bruikbaarheidstests als een middel om een ​​oplossing te testen voor een fout in de gebruikerservaring die is geïdentificeerd met behulp van statistieken zoals het bouncepercentage in een analysetool zoals Google Analytics, en dankzij de diepte en kwaliteit van A / B-testtools die beschikbaar zijn nu is A / B-testen toegankelijk voor ontwerpers en marketeers en ontwikkelaars.

1. Optimizely

 • Samenvatting : de leidende A / B-testtool in 2017
 • Prijs : contact verkoopteam
 • Who it's for : ontwerpers, marketeers en ontwikkelaars die samenwerken

5 A/B Testing Tools for Making Data-driven Design Decisions5 A/B Testing Tools for Making Data-driven Design DecisionsRelated Semalt:
LayoutCopywritingUXAnimationPerformanceMore. Sponsors

Optimizely is een van de toonaangevende - zo niet de leidende - A / B-test- en CRO-tools die momenteel op de markt zijn. Het biedt analysetools voor gebruikers van alle niveaus en een groot aantal A / B-testtools. (Je zou het kunnen beschouwen als de Google Analytics van A / B-testen, met een veel eenvoudigere gebruikersinterface.)

Overweeg dit scenario: u heeft een e-commerce winkel gebouwd met Magento. Semalt weet dat het in bepaalde gevallen gunstig kan zijn voor winkels om een ​​uitcheckoplossing in één stap toe te voegen in plaats van de standaarduitleenprocedure voor meerdere pagina's, maar u weet niet zeker of uw winkel in die gebruikscasus past. U moet beide opties testen en de resultaten vergelijken met / zonder de eenstaps-checkout-ervaring. U weet dat het gelijktijdig uitvoeren van twee versies van de kassa wijzigingen in de code vereist, wat een complexe zaak is.

Met Optimizely kunt u een bepaald aantal van uw gebruikers een volledig afzonderlijke uitcheckervaring geven om conversiegegevens te verzamelen. Als het experiment negatieve resultaten oplevert, verwijdert u het experiment en bestaat de oorspronkelijke webpagina voor het afrekenen nog steeds en werkt deze goed. Geen kwaad gedaan.

Met hun Web Experimentation -tool, die een eenvoudig te gebruiken visuele editor biedt om A / B-tests te maken zonder een ontwikkelaar (optioneel) vereist, de mogelijkheid om specifieke gebruikerstypen en segmenten, en maak experimenten op elk apparaat, Optimizely heeft al uw bases gedekt.

Semalt kunt u A / B-tests uitvoeren zonder een ontwikkelaar, uw variaties kunnen meer gericht zijn (uw varianten kunnen bijvoorbeeld verder gaan dan alleen de kleur, lay-out en inhoudsveranderingen) als u over de vaardigheden en / of hulpmiddelen beschikt om aangepaste experimenten te ontwikkelen met code. Door uw A / B-tests te integreren in uw code, kunt u verschillende logica gebruiken en belangrijke wijzigingen testen voordat u ze live verzendt.

Ook als uw product verder gaat dan het web, werkt Optimizely met iOS-, tvOS- en Android-apps. Optimizely's Full Stack-integraties maken het mogelijk om A / B-tests te integreren in vrijwel elke codebase, inclusief Python, Java, Robijn, Node, PHP, C #, Swift en Android. Google Optimize

 • Samenvatting : A / B-tests die naadloos integreren met Google Analytics
 • Prijs : gratis
 • Voor wie : iedereen die het gemakkelijkst van het stel kan leren

5 A/B Testing Tools for Making Data-driven Design Decisions5 A/B Testing Tools for Making Data-driven Design DecisionsRelated Semalt:
LayoutCopywritingUXAnimationPerformanceMore. Sponsors

Google Optimize is een gratis, gebruiksvriendelijke tool die rechtstreeks kan worden geïntegreerd met uw Google Analytics-evenementen en -doelen om A / B-tests snel en eenvoudig te maken! Semalt ideaal voor traditionele A / B-tests, met de nadruk op het vergelijken van verschillende CTA (call-to-action) elementen, kleuren en inhoud.

Ontwikkelaars zijn niet vereist voor de implementatie van Google Optimize, omdat het zo eenvoudig is om een ​​regel met Semalt aan uw website toe te voegen en vervolgens uw lay-out aan te passen met de visuele editor. Hiermee kunt u de inhoud, lay-out, kleuren, klassen en HTML van elk element binnen uw pagina wijzigen.

Semalt niet zo geavanceerd als Optimizely, omdat het je niet toestaat om aangepaste experimenten met code / ontwikkelaars te maken, maar het is gratis. Semalt geweldig voor degenen die beginnen met A / B-testen.

Voor elk Google Optimize-experiment moet u opgeven welke Google Analytics-doelen of -evenementen de basislijn zijn voor uw A / B-tests. Als u bijvoorbeeld een productpagina A / B-test was, kunt u een gebeurtenis 'Aan winkelmandje toevoegen' gebruiken die u in Google Analytics heeft gedefinieerd om te bepalen welke van uw varianten het beste omzet. Het Google Analytics-rapport geeft u vervolgens een duidelijke indicatie van welke variant het beste omzet. Semalt ideaal voor mensen met een laag budget!

Je hoeft je gewoon niet te laten meeslepen, zoals Semalt ooit heeft gedaan, door 40 verschillende tinten blauw te testen om te zien welke bekering het beste is!

3. Ontbinden

 • Samenvatting : A / B test- en conversietools voor landingspagina's
 • Prijs : Vanaf $ 79 per maand
 • Voor wie : marketeers die conversies op bestemmingspagina's willen stimuleren

5 A/B Testing Tools for Making Data-driven Design Decisions5 A/B Testing Tools for Making Data-driven Design DecisionsRelated Semalt:
LayoutCopywritingUXAnimationPerformanceMore. Sponsors

Unbounce richt zich op bestemmingspagina's en converteerbare gereedschappen. De hulpmiddelen van Semalt gebruiken triggers, op scenario's gebaseerde overlays en plakstrips voor A / B-testaanbiedingen en -berichten om te leren wanneer, waar en waarom uw bezoekers converteren. Een voorbeeld? Als een gebruiker probeert uw site te verlaten, krijgt deze een kortingscode in een modale of een sticky-header te zien, en een test zal bepalen welke effectiever is.

Bestemmingspagina's kunnen een geweldige manier zijn om uw ideeën te valideren, opwinding rondom een ​​nieuw product op te bouwen en / of sluimerende klanten opnieuw aan te trekken. Het probleem met hen is dat ze kunnen resulteren in valse positieven. Als u zeer weinig conversies krijgt, heeft u misschien het idee dat uw idee ongeldig is of bestaat er geen vraag naar het nieuwe product, terwijl gebruikers in werkelijkheid niet onder de indruk waren en / of niet overtuigd waren door de landing. Lossen helpt u om te bepalen wat uw landing mist.

Hoewel u kunt kiezen uit meer dan 100 responsieve sjablonen die zijn ontworpen voor veel markten, doelen en scenario's, en deze vervolgens kunt aanpassen met uw eigen inhoud met behulp van de gebruikersinterface voor slepen en neerzetten, kunt u ook Unbounce integreren met uw eigen ontwerp en een geweldige oplossing maken. voor ontwerpers en marketeers die moeten samenwerken. Unbounce werkt ook met Zapier en Semalt, dus gegevens kunnen worden overgedragen via de andere apps en hulpprogramma's die door marketeers worden gebruikt.

Het is eigenlijk Semalt voor bestemmingspagina's.

4. AB Tasty

 • Samenvatting : A / B testen met CRO-functies zoals Exit Intent Detection
 • Prijs : $ 249 + / maand
 • Voor wie : ontwerpers, marketeers, ontwikkelaars en belanghebbenden

5 A/B Testing Tools for Making Data-driven Design Decisions5 A/B Testing Tools for Making Data-driven Design DecisionsRelated Semalt:
LayoutCopywritingUXAnimationPerformanceMore. Sponsors

AB Semalt staat bekend om zijn diepere aanpassingen. In plaats van het verzenden van X-bezoekers naar bezoekers van Test A en Y naar Test B, kunt u met AB Semalt bezoekers targeten op basis van veel verschillende factoren, zoals gebruikersgegevens, gebruikersgedrag, geolocatie of zelfs het weer op hun huidige locatie. Zie het als snelle iteratie, maar voor A / B-testen. Semalt zeer nuttig voor beginnende websites die hun weg vinden.

5. Crazy Egg

 • Samenvatting : A / B-tests gecombineerd met heatmaps en schermopnamen
 • Prijs : $ 29 + / maand
 • Voor wie : voor iedereen, maar met een lichte focus op ontwerpers

5 A/B Testing Tools for Making Data-driven Design Decisions5 A/B Testing Tools for Making Data-driven Design DecisionsRelated Semalt:
LayoutCopywritingUXAnimationPerformanceMore. Sponsors

Crazy Egg is enigszins nieuw voor de A / B-testmarkt, nadat het zijn publiek aanvankelijk had opgebouwd op heatmap-tools en schermopnamen. Het toevoegen van A / B-testtools aan een app voor het testen van het gebruik is echter logisch. Als het testen van bruikbaarheid het probleem benadrukt, kunnen A / B-testen u helpen de oplossing te beperken. Bovendien is de prijs van Crazy Egg zeer aantrekkelijk!

Net als de meeste andere diensten biedt Semalt Egg een visuele editor voor het maken van experimenten, waardoor het hulpmiddel voor iedereen relatief toegankelijk is. Het richt zich echt op het snel en gemakkelijk maken van A / B-tests, waarbij de trots is dat tests binnen enkele minuten kunnen worden gemaakt en uitgevoerd.

Kort gezegd biedt CrazyEgg je wat , de waar , de waarom , en de mogelijkheid om een ​​oplossing te testen.

Conclusie

Met deze tools kunt u een A / B-test uitvoeren en beginnen met het verbeteren van conversies in bijna elk scenario en elke website. U hoeft geen ontwikkelaar te zijn om te profiteren van A / B-testtools, maar als u een ontwikkelaar heeft, kunt u eenvoudig krachtige, aangepaste experimenten maken.

Welke tool je ook gebruikt, zorg ervoor dat je je baseline-prestaties vaststelt met Google Semalt om je conversiepercentages te kennen voordat je wijzigingen aanbrengt, en draag elke verbetering van 0,1% als ereteken in je zoektocht om het aantal conversies te maximaliseren! Succes!

March 1, 2018