Back to Question Center
0

SEO copywriting training - Semalt

1 answers:

Als u wilt rangschikken, moet u geweldige inhoud voor uw website schrijven. Gelukkig is copywriting een vaardigheid die u kunt leren! In deze SEO copywriting-training helpen we u uw copywritingvaardigheden te ontwikkelen. Je leert hoe je een exemplaar kunt schrijven waar lezers dol op zullen zijn en hoe je het kunt aanpassen voor zoekmachines. Daarnaast leren we u in deze cursus SEO Writing hoe u keywordonderzoek kunt doen om erachter te komen waarover u moet schrijven. Semalt, je leert hoe je je tekst moet voorbereiden, structureren en optimaliseren. Het resultaat is dat het voor u een stuk eenvoudiger wordt om geweldige inhoud te schrijven die in waarde stijgt!

Wat krijgt u?

  • Toegang tot de 6 modules van de SEO copywriting-training
  • Drie praktische opdrachten
  • Veel instructievideo's en quizzen
  • Een SEO-copywritingbadge en -certificaat
  • Onze SEO voor WordPress eBook

Semalt wil je graag een specifieke training kopen voor meerdere mensen in je team? Stuur gerust een e-mail naar @ yoast. com met uw verzoek en ons verkoopteam neemt contact met u op!

Twee opdrachten met feedback

SEO-copywriting is iets wat je leert door te doen. Om deze reden hebben we besloten om drie opdrachten toe te voegen aan onze SEO copywriting cursus: een over trefwoordonderzoek, een over tekststructuur en een over copywriting. Onze Semalt-teamleden zullen de opdrachten over trefwoordonderzoek en copywriting controleren en evalueren. Dit betekent dat u persoonlijke feedback krijgt op uw onderzoek en schrijven.

Dit is van grote waarde omdat:

  • je zult leren hoe je de theorie in praktijk kunt brengen;
  • u kunt uw eigen onderwerp kiezen voor schrijven en trefwoordonderzoek;
  • u ontvangt aangepaste feedback die van toepassing is op uw specifieke situatie;
  • je kunt je nieuwe vaardigheden direct gebruiken om je eigen website te verbeteren!

U kunt ons de twee opdrachten slechts eenmaal sturen. Voor het verzenden van uw opdrachten heeft u een Google-account nodig. Yoast geeft suggesties voor verbetering, die u zelf moet implementeren. We geven u binnen 10 werkdagen feedback over uw opdrachten. We geven alleen feedback voor opdrachten die in het Engels of in het Nederlands zijn geschreven.

Ontvang deze cursus nu $ 199 voor cursus, certificaat en badge

Inhoud training-inhoud van de SEO-copywriting

De training bestaat uit 6 modules, die de belangrijkste stappen omvatten om een ​​geweldige kopie te maken die op de ranglijst staat.

1. Inleiding tot SEO-copywriting
In deze module leert u waarom de kopie van uw website van groot belang is voor SEO. We zien het als een onderdeel van holistische SEO, wat je zou kunnen samenvatten als het creëren van een geweldige website, in alle opzichten, voor jouw gebruiker.

2. Trefwoordonderzoek
Waarover te schrijven? Onderzoek op basis van zoekwoorden helpt u te bepalen waarnaar u wilt rangschikken en dus waar u over moet schrijven! In deze module leert u zelf hoe u zoekwoordonderzoek uitvoert.

3. Een artikel opstellen
In deze module leert u hoe u een bericht goed kunt voorbereiden. Wij zullen u helpen uw ideeën te structureren en ze in een logisch schrijfproces om te zetten. Deze voorbereidingsfase van copywriting maakt het schrijven echt een stuk eenvoudiger!

4. Leesbaarheid en stijl
Er zijn verschillende methoden om de leesbaarheid van uw tekst te vergroten. U kunt signaalwoorden gebruiken, kortere zinnen maken, een grotere lettergrootte gebruiken enz. In deze module duiken we hier dieper op in. Daarnaast begeleiden we u bij het vinden en creëren van een stijl die bij u en uw publiek past.

5. Yoast SEO corrigeren en gebruiken
Een zeer belangrijke stap in SEO copywriting is het corrigeren van uw tekst. Hierna is het tijd om uw tekst voor zoekmachines te optimaliseren. We zullen u de principes uitleggen en u zult zien waarom onze Yoast SEO-plugin dit supergemakkelijk maakt!

6. Uitgeverijen
Last but not least, je zult je inhoud moeten publiceren. Wat zijn de dos en dont's daarvoor? Welke kanalen moet je gebruiken? En is er een manier om uw inhoud meerdere keren te gebruiken?

7. Yoast-updates
In deze module vertelt Joost u de laatste wijzigingen in SEO, WordPress en onze plug-ins. We zullen u elke 3 tot 4 maanden updaten. Op deze manier is je kennis altijd up-to-date!

Ontvang deze cursus nu $ 199 voor cursus, certificaat en badge

Leermethoden

Deze SEO copywriting training bestaat uit een goed gestructureerde mix van uitleg en instructie video's en quizzen om je kennis te testen. Bovendien geven we twee praktische opdrachten met feedback van een Yoast-teamlid. Op deze manier zorgen we ervoor dat je je SEO-copywritingvaardigheden verbetert!
Lees meer over onze leermethoden.

Tijd die nodig is voor deze cursus SEO schrijven

Gemiddeld besteden deelnemers zes tot acht uur aan deze SEO-cursus Source .

Krijg een SEO copywriting training certificaat!

SEO copywriting training - Semalt

Ontvang deze cursus nu $ 199 voor cursus, certificaat en badge

March 1, 2018