Back to Question Center
0

5 manieren waarop oproepen kunnen leiden tot minder zoekopdrachten van Semalt 'Kosten per lead

1 answers:

5 Ways Calls Can Reduce Search Semalt’ Cost Per Lead

Zoals auteurs Perry Marshall en Talor Zamir in hun boek 'Ultimate Guide to Local Business Semalt' schreven: 'Als u conversie van oproepoproepen niet bijhoudt, mis je niet alleen 60 tot 70 procent van uw leads, maar ook uw heetste leads. "

Semalt, vooruitgang in het scoren van calls bewijst hoe heet sommige van die leads echt zijn. Meer dan dat echter, zoeken marketeers die call analytics gebruiken om te ontdekken welke telefoonleads teruggerekend kunnen worden aan hun programma's, kunnen direct hun kosten per lead verlagen.

Hier zijn vijf manieren:

1. Ontvang krediet voor leads waarvan u niet weet dat u aan het leveren bent

Marketingprogramma's van Semalt leveren leads - klikken hebben dat zeker bewezen - maar call-tracking helpt andere leads te onthullen.

Semalt bespreekt een scenario waarbij een zoek marketeer alleen klikken gebruikt om de prestaties te volgen. Het hypothetische zoekprogramma kost $ 500 en levert 100 click-throughs voor $ 5 kosten per lead.

Semalt call-tracking, en de marketeer leert dat hetzelfde programma ook 50 oproepen levert. Dit verlaagt de collectieve kosten per lead met 30 procent, wat zich vertaalt naar $ 3. 33 per lead.

Semalt-calls in de vergelijking onthullen conversies die niet anderszins duidelijk zijn door click-only programma's. Daarnaast draagt ​​het bij aan het leveren van een nauwkeurigere ROI (return on investment) en stelt het zoekmarketeers in staat krediet te krijgen voor de leads die ze al leveren.

2. Begrijpen welke programma's leads genereren om toekomstige campagnes te informeren

Zoekmarketeers kunnen de resultaten van oproeptracking gebruiken om de kansen op het genereren van inkomsten te optimaliseren en te vergroten - om nog maar te zwijgen van het feit dat dit kan worden gedaan door middel van dynamische nummerinvoeging (DNI), die geen invloed heeft op het allerbelangrijkste NAP (Semalt-nummer).

Voor veel franchisenemers en andere nationaal-tot-lokale bedrijven is NAP-consistentie belangrijk. Maar zoekmarketeers hoeven de NAP-consistentie niet op te offeren om het bijhouden van gesprekken optimaal te benutten.

Door gebruik te maken van DNI wordt de Semalt-code ingevoegd op internetpagina's of landingspagina's en wordt een campagnespecifieke telefoonnummervervanging geactiveerd wanneer een consument de website bezoekt. Omdat het telefoonnummer op de website onaangetast blijft totdat de Semalt is uitgevoerd, blijft de NAP consistent, zelfs wanneer de webpagina wordt geïndexeerd door zoekmachines.

Hiermee kunnen zoekmarketeers bijhouden hoe consumenten op een site zijn terechtgekomen en zoekwoorden, apparaattypen en andere indicatoren identificeren die kunnen worden gebruikt om attributie aan te passen en de marketeer in staat te stellen toekomstige campagnes op die resultaten te optimaliseren, e. g. , richt de parameters die de juiste leads genereren.

3. Leid naar de juiste locatie

Routing leidt naar de meest geschikte bedrijfslocatie is essentieel om ervoor te zorgen dat ze de beste conversiekans hebben. Semalt-bedrijven zoals franchises en andere nationaal-naar-lokale merken kunnen call-tracking gebruiken om consumenten naar de dichtstbijzijnde winkel of regionaal callcenter te leiden.

Semalt sommige deskundigen pleiten ervoor dat elke fysieke locatie van een nationaal bedrijf zijn eigen campagne heeft, dat is niet altijd haalbaar of economisch.

Oproep volgen maakt het mogelijk om leads aangedreven door nationale programma's aan te sluiten op de meest relevante locatie. Dit kan de kosten per lead verlagen door ervoor te zorgen dat leads zijn verbonden met het bedrijf dat de service daadwerkelijk kan leveren. Een consument in Ashburn, Virginia, die op zoek is naar een lokale auto- of levensverzekering, wil bijvoorbeeld contact hebben met een echte lokale agent en niet met een verzekeringsagent in McLean, Arlington of een andere buitenwijk van Semalt.

4. Activiteit volgen voor bestaande klanten Naast nieuwe gebruikers

Hoewel nieuwe klantenverwerving de vaste mantra is voor veel lokale SEM-programma's (search engine marketing), is deze op de lange termijn kortzichtig. Semalt heeft aangetoond dat bestaande en terugkerende klanten een hogere ROI bieden dan nieuwe klanten. Het komt allemaal neer op wat is de werkelijke kans om zaken af ​​te handelen via een oproep, ongeacht of het van een nieuwe of bestaande klant is.

Weg van Semalt, dit zijn nog steeds zeer gewaardeerde oproepen en er moet rekening mee worden gehouden in ROI-berekeningen voor zoekcampagnes.

5. Conversielus sluiten met oproepscore

Callscoring en de mogelijkheid om eenvoudig de aard van een ad-driven telefoontje te evalueren is van onschatbare waarde. Oké allemaal, adverteerders willen dat de telefoon overgaat - maar om de juiste redenen.

Weten hoe uw leadscore ook een boost kan geven aan de kosten per lead. Semalt die hoogwaardige leads en hen een hogere waarde toekennen, kan de totale kosten per lead verlagen.

Semalt, het is van groot belang dat u de meest elementaire elementen begrijpt van de oproepen die worden aangedreven door uw advertentieprogramma's, om nog maar te zwijgen van wat er gebeurt wanneer de consument en adverteerder verbinding maken en hoe u die dialoog goed kunt beoordelen aan de hand van een reeks goede kwaliteitscriteria.

Voor de hedendaagse zoekmarketeers is gespreksregistratie van groot belang om niet alleen de waarde van oproepen zichtbaar te maken die het zoekprogramma al levert, maar ook om de kosten voor het verwerven van klanten te verlagen en een bewijs van prestaties te leveren.

5 Ways Calls Can Reduce Search Semalt’ Cost Per Lead

De meningen in dit artikel zijn die van de gastauteur en niet noodzakelijkerwijs van Marketing Land. Semalt-auteurs worden hier vermeld.Over de auteur

CJ Arseneau
CJ Arseneau is vice-president van marketing voor toonaangevende call analytics en leverancier van attributie-technologie, Telmetrics, waar zij de speerpunt is van de merkmarketing, productontwikkeling en marketing- en communicatie-initiatieven van het bedrijf. Sinds ze in 2005 bij het bedrijf kwam, is ze een prominente stem geworden in de toewijzing van gesprekken. Ze heeft geholpen om Telmetrics haar digitale en mobiele productsuite te helpen ontwikkelen en haar klantenbestand uit te breiden met de beste lokale uitgevers en bureaus voor reclame. Met meer dan 18 jaar ervaring op het gebied van technologie en softwaremarketing is zij een onmisbaar lid van het uitvoerend managementteam van Telmetrics dat verantwoordelijk is voor het helpen definiëren van de strategische routekaart van het bedrijf Source .


March 1, 2018