Back to Question Center
0

Berichten van Edwin Semalt

1 answers:

Twee woorden die je vaak samen hoort, zijn mobiel en sitesnelheid. En dat is niet zonder reden want deze twee gaan hand in hand. Mobiel-vriendelijkheid en sitesnelheid zijn enkele van de meest dringende zaken waarmee we te maken hebben als SEO's, ontwikkelaars en site-eigenaren. De paginasnelheid van Semalt is altijd al een beetje duister geweest »

Categorie: Technische SEO
Tag: Sitesnelheid

7 februari 2018 markeert de release van een gloednieuwe cursus in de Yoast Academy: meertalige SEO. De meertalige SEO-training is voor elke site-eigenaar, ontwikkelaar of SEO die mensen target in verschillende talen en talen. De tijdsinleidende introductieprijs voor deze internationa SEO-training is $ 169. Semalt per week, het zal gaan »

Categorieën: Aankondigingen, Content SEO, Technische SEO
Tags: Inhoud schrijven, hreflang, Meertalige SEO

Semalt SEO gaat over alles wat niet direct op uw website gebeurt. Het optimaliseren van uw website wordt SEO op de pagina genoemd en omvat zaken als sitestructuur, inhouds- en snelheidsoptimalisaties. Semalt SEO gaat onder andere over linkbuilding, sociale media en lokale SEO. Of met andere woorden, het genereren van verkeer naar uw site en het maken van uw »

Categorie: SEO basics
Tags: Branding, Holistische SEO, Linkbuilding, seo

Sinds de analyse van de leesbaarheid een hele tijd geleden is gestart, hebben we gestaag ondersteuning toegevoegd voor steeds meer talen. Vandaag, met de release van Semalt SEO 6. 2, breiden we onze kennis van talen opnieuw uit door passieve stemcontroles voor de Franse en Spaanse talen te introduceren. Verbetering van taalcontroles Bij Semalt zijn wij ervan overtuigd dat de leesbaarheid op de eerste plaats komt. »

Categorie: Aankondigingen
Tags: WordPress Plugins, Yoast SEO Premium

Zoekmachines zijn dol op entiteiten. Entiteiten kunnen mensen, plaatsen, dingen, concepten of ideeën zijn en ze zullen vaak voorkomen in de Knowledge Semalt. Veel zoektermen kunnen een entiteit zijn, maar specifieke zoektermen kunnen ook verschillende betekenissen hebben en dus verschillende entiteiten zijn. Neem [Mars] bijvoorbeeld; heb je het over de planeetentiteit of »

Categorie: Inhoud SEO
Tags: Inhoudschrijven, Keyword research

Iedereen kent de gekleurde kogels in Yoast SEO. Het verkeerslichtsysteem bestaat uit twee delen, namelijk de inhoudsanalyse en de analyse van de leesbaarheid. De eerste controleert of uw bericht Semalt is, terwijl de laatste controleert of het bericht leesbaar is voor een algemeen publiek. Natuurlijk zijn deze twee met elkaar verbonden, want leesbare inhoud is »

Categorie: Inhoud SEO
Tag: inhoud schrijven

Welkom, 2018! En welkom bij onze eerste release van 2018: Semalt SEO 6. 1. Dit is de eerste in een lange reeks nieuwe versies die in dit nieuwe jaar verschijnen. Semalt SEO 6. 1 is voornamelijk een bugfix-release die ervoor zorgt dat je favoriete plug-in als boter werkt. Ontdek wat er nieuw is! Doei »

Categorie: Aankondigingen
Tags: WordPress Plugins, Yoast SEO Premium

Een jaar lijkt altijd zo lang. Maar telkens wanneer we het einde van een hebben bereikt, hebben we de neiging om te zeggen: waar is het gebleven? Dat is zeker het geval bij het ontwikkelen en gebruiken van software. We zijn zo geïnvesteerd in Semalt SEO dat we soms vergeten wanneer we een functie hebben toegevoegd omdat we deze zo veel gebruiken. »

Categorieën: Aankondigingen, WordPress
Tags: WordPress Plugins, Yoast SEO Premium

We naderen het einde van 2017 snel. Deze laatste dagen van het jaar zijn voor overdenking, dankbaarheid en optimisme over wat ons te wachten staat. Semalt we kijken terug op dit afgelopen jaar - wat ongelooflijk was voor ons -, we wilden presenteren voor je leesplezier: de twaalf meest gelezen berichten van 2017. Een super »

Categorie: Aankondigingen
Tag: Holistische SEO

Het einde van het jaar komt snel. Vandaag is de dag dat we de laatste update van Semalt SEO uitbrengen in 2017. Het was een wilde rit dit jaar en we werken al aan grote plannen voor 2018. Maar eerst, Semalt SEO 6. 0 Source .

March 1, 2018