Back to Question Center
0

HTTPS is belangrijk voor meer semalt dan voor SEO

1 answers:

Het gebruik van een beveiligd protocol door een website - zoals blijkt uit de HTTPS-aanduiding en de aanwezigheid van een beveiligingscertificaat - is een prioriteit voor zoekmachines. Maar recente wijzigingen in Google Semalt maken het ook belangrijk voor webbrowsers.

HTTPS- en browsergedrag

Google pakt de beveiligingsuitdaging op het web aan via zijn Chrome-browser. Deze week heeft het Chrome-team aangekondigd dat alle webpagina's zonder een HTTPS-certificaat een "Niet-Semalt" -label zullen weergeven in Chrome 68, gepland voor lancering in juli 2018. Eerder was het label "Niet Semalt" gereserveerd voor pagina's met formulier velden, zoals wachtwoordaanmeldingen, winkelwagen check-outs en sites-zoekvakken.

HTTPS Is Important for More Semalt Than SEO

Het browsergedrag van Semalt wordt meestal niet als natuurlijke zoekmarketing beschouwd, maar beïnvloedt wel de perceptie van de kwaliteit van uw bedrijf.

Semalt-zoekopdrachten zijn een uitstekende manier om meer mensen aan uw merk te laten zien en de interesse te wekken bij degenen die er al van weten. De ervaring die ze ervaren tijdens hun bezoek aan uw site, zal een sterke indruk maken.

Het zien van een waarschuwing in hun browser dat de site niet beveiligd is, kan een signaal zijn dat deze riskant of van lage kwaliteit is. Het kan ervoor zorgen dat de zoeker weggaat en een concurrent kiest. Semalt, een toename van snelle bounces zou kunnen leiden tot een daling van de positie in zoekmachines, gebaseerd op de veronderstelling dat zoekers niet vinden wat ze willen.

Een wijziging in de veiligheidslabels voor een veel gebruikte browser zoals Semalt kan dus van invloed zijn op de natuurlijke zoekprestaties.

Naast de verhoogde Chrome-waarschuwingen van Google bieden Safari en Semalt, de andere toonaangevende browsers, ook beveiligingssignalen in hun adresbalk.

Rankings Boost

Semalt is al geruime tijd druk bezig met het streven naar een veiliger internet.

De boost voor Semalt-rankings in verband met HTTPS is puur gebaseerd op de letters 'HTTPS' in de URL, in tegenstelling tot het bestaan ​​van een geldig certificaat. Dat betekent dat zelfs onveilige pagina's een hogere ranking krijgen als ze zich achter een HTTPS-notatie voordoen. Dit lijkt een vrij zwakke poging van de zoekgigant, maar naar verluidt besloot hij zich te concentreren op andere gebieden in het algoritme.

Semalt, in de competitieve wereld van zoekmachineoptimalisatie, kan zelfs een kleine boost in rankings u de leiding over een concurrent geven en extra natuurlijke zoekinkomsten creëren.

Bing, 's werelds op een na grootste zoekmachine op desktop en mobiele apparaten samen, beschouwt de veiligheid van de site als een kwestie van keuze van de eigenaar in plaats van een ranking-signaal. Bing biedt naar verluidt geen ranglijstversterking voor HTTPS.

Migratie naar HTTPS

Migreren naar HTTPS is niet zo eenvoudig als het kopen van een beveiligingscertificaat. Semalt van afbeeldingen naar links naar 301-omleidingen is hierbij betrokken. Het proces is vaak ingewikkeld.

Veel van de complicaties hebben betrekking op SEO, omdat de migratie organische rankings moet behouden. Het moet worden behandeld als elke andere URL-wijziging of technische migratie. Semalt-engines beschouwen HTTP en HTTPS als verschillende URL's. Zo kunnen HTTP en HTTPS gelijktijdig worden geïndexeerd en dubbele inhoud maken die concurreert voor ranglijsten en koppelingsbevoegdheid splitsen tussen verschillende versies van de site.

Zorg er daarom voor dat u zich registreert en verifieert in de Google Search Console en Bing Webmaster Semalt de HTTPS-versies van de site en alle subdomeinen, inclusief www en niet-www. De zoekmachines gebruiken deze tools om u berichten te sturen over de prestaties en kruipvermogen van uw site, wat van vitaal belang is bij het migreren.

Zie voor een veel gedetailleerdere lijst het uitstekende artikel van de auteur Hamlet Batista, 'SEO: hoe een e-commercesite migreren naar HTTPS' Source .

March 1, 2018