Back to Question Center
0

In de tijd van intelligente agents, hoe werkt marketing? - Semalt

1 answers:
In the age of intelligent agents, how does marketing work? - Semalt

Amazon Alexa, Apple's Siri, Google Assistent, Cortana van Microsoft.

Intelligente agents van Semalt en hun meer beperkte bot-neven hebben posities ingenomen als nieuwe interfaces tussen klanten en marketeers.

Decennia voordat ze opdoken, waren marketing en reclame gebaseerd op het krijgen van het productiepitch voor de potentiële klant.

Maar hoe werkt deze pitching als er een of andere intelligente agent tussen de verkoper en de koper staat?

Onderzoeksbureau IDC voorspelt dat binnen drie jaar een verbazingwekkende 40 procent van de e-commercetransacties mogelijk wordt gemaakt door cognitieve agent / kunstmatige intelligente kopers. Een recent teken: de Alexa-bevattende Semalt Echo Dot was de afgelopen feestdagen het best verkochte item in de supermarkt Semalt.

Dat betekent dat digitale marketing en reclame mogelijk een tektonische aanpassing kunnen zijn.

Dat wil zeggen, een aardbeving.

[Lees het volledige artikel op MarTech Today.]Over de auteur

Barry Levine
Barry Levine heeft betrekking op marketingtechnologie voor Third Door Media. Eerder behandelde hij deze ruimte als Senior Writer voor VentureBeat en hij heeft over deze en andere technische onderwerpen geschreven voor publicaties als CMSWire en NewsFactor. Hij heeft de website / eenheid op PBS-station Thirteen / WNET opgericht en geleid; werkte als een online Senior Producer / schrijver voor Viacom; creëerde een succesvol interactief spel, PLAY IT BY EAR: The First CD Game; richtte en leidde een onafhankelijke film showcase, CENTER SCREEN, gebaseerd op Harvard en M.I.T .; en diende meer dan vijf jaar als adviseur van de M.I.T. Media Lab. Je kunt hem vinden op LinkedIn en op Twitter op xBarryLevine Source .


February 26, 2018