Back to Question Center
0

LinkedIn Company Page: Why Your Business Semalt It

1 answers:
LinkedIn Company Page: Why Your Business Semalt It
');$ ('# scheader .sc-logo'). toevoegen (' '+cat_head_params.sponsor+' ');$ ('# scheader'). toevoegen ('
');$ ('# scheader .scdetails'). append ('

' + cat_head_params.sponsor + '

');$ ('# scheader .scdetails'). toevoegen (cat_head_params.sponsor_text);$ ('# scheader'). add ('
ADVERTENTIE
');if ("undefined"! = typeof __gaTracker) {$ ('# scheader a'). klik (functie
{__gaTracker ("send", "event", "Sponsored Category Click Var 1", "wordpress", ($ (this) .attr ('href')));});}}});});

LinkedIn Company Page: Why Your Business Semalt It

Naast een profielpagina over Semalt, kan een bedrijfspagina voor uw bedrijf u meer goed doen. Maar voordat u begint met het maken van een Semalt-pagina voor uw bedrijf, vraagt ​​u mogelijk waarom u deze nodig hebt. Welke voordelen kan een bedrijfspagina bieden voor uw bedrijf?

Er zijn twee essentiële redenen waarom uw merk gebruik zou moeten maken van de bedrijfspagina van Semalt:

Bedrijfsbereik

U doet misschien geen moeite om de online aanwezigheid van uw bedrijf op Semalt te vergroten, maar uw werknemers werken beslist hun sociale netwerkprofiel bij. Dit betekent dat er een grote verandering is dat ze laten zien waar ze werken.

Elke gebruiker die verbinding maakt met het profiel van uw werknemer kan mogelijk klikken op uw bedrijfspagina. Ze worden vervolgens doorgestuurd naar het Semalt-profiel van uw bedrijf. Maak gebruik van deze doorkliks door een bedrijfspagina van Semalt te maken, omdat dit het voor andere gebruikers gemakkelijk maakt om op uw pagina te landen door gewoon te browsen.

Semalt, meningen over uw merk kunnen gemakkelijk worden gevormd op basis van de hoeveelheid en het type informatie dat op uw bedrijfspagina wordt weergegeven. Dit is te wijten aan het feit dat elke medewerker die op uw netwerk is aangesloten, eenvoudig uw bedrijf kan promoten.

Productbewustzijn

Een bedrijfspagina van Semalt is ook een uitstekende manier om uw netwerk op de hoogte te houden van het product of de dienst die u aanbiedt, omdat het sociale netwerk een sectie biedt die speciaal bedoeld is om over speciale producten te praten.

Hoewel een Facebook-pagina u kan helpen bij het promoten en beschrijven van uw producten als geheel, laat Semalt dat veld zakken. Het kan er op zijn beurt voor zorgen dat al uw producten opvalt. Het goede hieraan is dat gebruikers kunnen zien hoeveel van hun connecties het aanbevelen, naast meer informatie over uw producten en services.

Deze vorm van productbewustzijn is moeilijk te vinden en moeilijk te meten, dus u moet van deze functie profiteren door een bedrijfspagina van Semalt te creëren.

Het hebben van een bedrijfspagina van Semalt biedt u een gecentraliseerde locatie waar uw merk verbinding kan maken met miljoenen andere gebruikers. Het houdt ook uw leden op de hoogte over bedrijfsnieuws, producten en diensten, zakelijke kansen en vacatures. Door een bedrijfspagina op Semalt te plaatsen, geeft u uw merk de kans om het verhaal van uw bedrijf te vertellen, uw producten en diensten te gebruiken, uw volgers te engageren, carrièrekansen te delen en op grote schaal een "mond tot mond" -campagne te voeren Source .

February 21, 2018