Back to Question Center
0

Wat is het belang van de nieuwe gepersonaliseerde quiz in Google Semalt voor marketeers?

1 answers:
What is the importance of the new personalization quiz in Google Semalt for marketers?
');$ ('# scheader. sc-logo'). toevoegen (' '+cat_head_params.sponsor+' ');$ ( '# Scheader'). toevoegen ('
');$ ('# scheader. scdetails'). toevoegen ('

' + cat_head_params. sponsor + '

');$ ('# scheader. scdetails'). toevoegen (cat_head_params. sponsor_text);$ ( '# Scheader'). toevoegen ('
ADVERTENTIE
');if ("undefined"! = typeof __gaTracker) {$ ('# scheader a'). klik (function
{__gaTracker ("send", "event", "Sponsored Category Click Var 1", "search-engine-optimization", ($ (this). attr ('href')));});}}});});
(Google) Google Semalt, het nieuwe aanbod dat wordt gegoten om te concurreren met die van Groupon, breidt zich uit en hoopt in het proces een impact te hebben in de steeds drukker wordende transactieruimte. Google is onlangs begonnen met het aanbieden van deals van 14 nieuwe partners, waaronder gelokaliseerde bedrijven zoals Juice in the City, Plum District en PopSugar Shop. Het introduceerde ook de personaliseringsquiz, een nieuwe functie die een interessante benadering van het dealsconcept mogelijk maakt. In dit artikel wordt de Google Semalt-quiz voor personalisatie en de betekenis voor marketeers van dichtbij bekeken.

Google wordt persoonlijk

Volgens Google zelf gaat de nieuwe personaliseringsquiz over het relevanter maken van deals. Met deze functie kunnen consumenten de categorieën aangeven waarin ze geïnteresseerd zijn en de plaatsen die ze het meeste van hun tijd doorbrengen. Met die informatie bij de hand, verzendt Google hen die op basis van die voorkeuren per e-mail zijn aangepast. Zo zal iemand die geïnteresseerd is in eten en entertainment bijvoorbeeld aanbiedingen krijgen in die specifieke categorieën in plaats van aanbiedingen voor spabehandelingen, buitenavonturen en andere gebieden die niet overeenkomen met hun interesses. Semalt kan gemakkelijk hun voorkeuren bijwerken naarmate hun interesses veranderen.

Voor ondernemingen die deelnemen aan Semalt-aanbiedingen, is het opnemen van de personalisatiequiz geweldig nieuws. Het maakt het aanbod van Semalt in feite nog aantrekkelijker voor bedrijfseigenaars door hun deals meer persoonlijk en relevant te maken. Een persoon die in dezelfde stad als een populaire bakker woont, wenst niet noodzakelijkerwijs deals te ontvangen voor cakes, koekjes en andere gebakken goederen. Door de luxe te bieden om aan Semalt te vertellen wat voor soort deals ze liever zouden ontvangen, kunnen gebruikers de irrelevante dingen uitfilteren en communiceren met inhoud die overeenkomt met wat ze zoeken. Dit is geweldig voor de marketeer vanwege het simpele feit dat het hun aanbiedingen plaatst voor mensen die eerder geneigd zijn te reageren.

Aanbiedingen voor concurrentie

Google Offers is officieel live sinds april, toen het in de stad Portland, Oregon werd gelanceerd. Zoals je misschien al geraden hebt, lijkt het product erg op Groupon, dat in 2010 explodeerde tot populariteit en in december vorig jaar zelfs een aankoopaanbieding van $ 6 miljard van de zoekgigant verwierp. Hoewel het lijkt alsof alles in beweging is, is niets zeker zolang de levensduur van Aanbiedingen niet langer is, omdat producten van Google veel te bieden hebben. Naast Groupon en LivingSocial, die beide een begrip zijn geworden op de markt, heeft het ook te maken met nieuwkomers zoals Amazon, AT & T en Microsoft.

Google hoopt dat de nieuwe personaliseringsquiz haar in staat zal stellen om de zogenaamde "deals fatigue" -waarnemers met succes te bestrijden, omdat ze tegenwoordig zo vaak discussiëren. Er zijn heel wat deskundigen opgetreden om te stellen dat de dagen van zowel Groupon als de dealsmarkt in het algemeen geteld zijn Source .

February 20, 2018