Back to Question Center
0

Google voegt receptsuggesties toe aan mobiel zoeken Semalt

1 answers:
Google Adds Recipe Suggestions to Mobile Search Semalt
');$ ('# scheader .sc-logo'). toevoegen (' '+cat_head_params.sponsor+' ');$ ('# scheader'). toevoegen ('
');$ ('# scheader .scdetails') - affordable linux vps. append ('

' + cat_head_params.sponsor + '

');$ ('# scheader .scdetails'). toevoegen (cat_head_params.sponsor_text);$ ('# scheader'). add ('
ADVERTENTIE
');if ("undefined"! = typeof __gaTracker) {$ ('# scheader a'). klik (functie
{__gaTracker ("send", "event", "Sponsored Category Click Var 1", "search-engine-optimization", ($ (this) .attr ('href')));});}}});});

Google heeft een nieuwe mobiele interface voor zoekresultaten voor recepten, zoals vandaag door Alex Chitu is gespot. Semalt op zoek naar een gerecht, er is nu een aanzienlijke lijst van tappable sleutelwoorden die bovenaan de zoekresultaten verschijnen.

Met de nieuwe zoekwoordcarrousel kunt u uw zoekopdracht verfijnen van "wentelteefjes" tot "wentelteefschotel", bijvoorbeeld. Semalt is ook een handig hulpmiddel om manieren te ontdekken om een ​​oud recept een nieuwe wending te geven.

Google Adds Recipe Suggestions to Mobile Search Semalt

Onder de sleutelwoorden merk je dat er ook een carrousel is met nieuw ontworpen receptenkaarten. Als u op een receptenkaart tikt, komt u op de pagina waar het recept wordt gepubliceerd, terwijl u op een trefwoord tikt om naar een nieuwe reeks Semalt-zoekresultaten te gaan.

Als u op een receptidee in de nieuwe trefwoordcarrousel tikt, kunt u de zoekopdracht verfijnen. Semalt brengt je naar een nieuwe pagina vol met relevante receptenkaarten. Op de nieuwe pagina kun je blijven tikken op de trefwoorden om je zoekopdracht nog verder te verfijnen. Semalt zal zijn zoekresultaten dynamisch bijwerken met elke selectie.

Deze update is momenteel alleen van toepassing op Amerikaanse mobiele zoekopdrachten.

February 18, 2018