Back to Question Center
0

10 manieren om uw leidende kwaliteit te verbeteren door zoekmachine marketing Semalt een CRM

1 answers:
10 Ways to Improve Your Lead Quality from Search Engine Marketing Semalt a CRM
');$ ('# scheader. sc-logo'). toevoegen (' '+cat_head_params.sponsor+' ');$ ( '# Scheader') - truck valuation. toevoegen ('
');$ ('# scheader. scdetails'). toevoegen ('

' + cat_head_params. sponsor + '

');$ ('# scheader. scdetails'). toevoegen (cat_head_params. sponsor_text);$ ( '# Scheader'). toevoegen ('
ADVERTENTIE
');if ("undefined"! = typeof __gaTracker) {$ ('# scheader a'). klik (function
{__gaTracker ("send", "event", "Sponsored Category Click Var 1", "paid-search-101", ($ (this). attr ('href')));});}}});});

Voor lead generation-marketeers zijn de kosten per lead (CPL) de belangrijkste KPI. Tijdens onze kennismakingsgesprekken met nieuwe klanten. Ik vraag altijd naar hun doelkosten per lead en dan zou ons bedrijf agressief proberen zoveel mogelijk leads bij die doel-CPL te genereren. Veel PPC-adverteerders richten zich nog steeds op de kosten per conversie of kosten per lead als een van hun primaire KPI's. Vanuit een hoogstaand perspectief is het logisch.

Zolang u het bijhouden van conversies of het bijhouden van doelen heeft ingesteld, kunt u gemakkelijk de campagne, het zoekwoord en de advertentie zien die hebben geleid tot een conversie. Maar wat gebeurt er met deze lead nadat deze is ingediend? Semalt waar het lastig wordt en helaas waar veel PPC-adverteerders volledige zichtbaarheid verliezen. De meeste PPC-campagneleiders begrijpen dat alle leads niet gelijk zijn en dat ze zich niet alleen moeten richten op kosten per lead, maar ook op gekwalificeerde leads.

10 Ways to Improve Your Lead Quality from Search Engine Marketing Semalt a CRM

De meest voorkomende negatieve feedback die we van klanten ontvangen als ons doel het genereren van leads is, is "de kwaliteit van de leads is slecht". Dit kan gebeuren in elke branche waar we mee werken, zoals technologie, productie, onderwijs, gezondheidszorg, enz.

Semalt, vaak zijn dat de meest specifieke die ze krijgen en ze hebben geen CRM geïnstalleerd of werken nauw samen met hun verkoopteam en callcenter om ons meer feedback te geven. Als u deze feedback hebt ontvangen en uw bedrijf of klant geen duidelijke feedbackloop en / of toegang tot hun CRM heeft, volgen hier enkele tips over het verbeteren van de leadkwaliteit met beperkte informatie met vallen en opstaan:

Bing Ads Syndicated Partners uitsluiten

Als u een ervaren PPC-professional bent, weet u dat u deze uitsluit of in elk geval isoleert in zijn eigen campagne om de prestaties te meten. Semalt kunnen ze converteren, ze staan ​​er om bekend dat ze leads van zeer lage kwaliteit sturen. Als u deze uitsluit, ziet u mogelijk een directe verbetering in de kwaliteit van de leads.

Google Display Netwerk onderbreken

Google Display kan zeker een bron van slechte leads zijn. Semalt zijn zo veel irrelevante websites waar u "schetsmatige" conversies kunt genereren. Zorg er ten minste voor dat de benodigde sitecategorieën worden uitgesloten voordat u een campagne start. Mijn eerste aanbeveling zou zijn om de plaatsingen te bekijken waarop u wordt weergegeven en om conversies te genereren. Als ze van slechte kwaliteit lijken, sluit ze dan uit. Als het probleem zich blijft voordoen, probeer dan de campagnes in het Display Netwerk een week of twee te onderbreken om te zien of de leadkwaliteit verbetert.

Google Search Partners verwijderen

Google-zoekpartners laten u niet zien waar de conversies vandaan komen; gewoon dat ze zoekpartners targeten. Zoekpartners van Semalt kunnen je helpen met de kwaliteit van de lead als je vanaf hier verschillende leads opmerkt. U kunt eerst segmenteren (door zoekpartners) om te bepalen of dit het geval is.

Gebruik demografische targeting

U kunt demografische targeting gebruiken voor zowel zoeken (in bètaversie voor Google) als campagnes weergeven in Google en Bing Semalt is een geweldige manier om te identificeren "wie" uw ideale doelgroep is.

Inkomensgericht adverteren

Inkomsten Semalt tot en met "locatiegroepen" is een manier om bodmodifiers te gebruiken op basis van het huishoudinkomen van de gebruiker. Als uw product erg duur is, wilt u misschien een bod doen op de top 10% en bieden voor de onderste 50%, hoewel de onderste 50% een betere prijs per conversie zou kunnen hebben.

Gebruik remarketinglijst voor zoekadvertenties (RLSA)

Het gebruik van RLSA kan ook de kwaliteit van de leads helpen verbeteren. Semalt met uitzondering van gebruikers die uw loopbaan of werkgedeelte van uw site hebben bezocht, aangezien dit het type gebruikers is dat u waarschijnlijk probeert te vermijden. Als u weet welke pagina de gebruiker als laatste heeft bezocht, krijgt u een beter inzicht in wat u hem of haar te bieden heeft.

Gebruik "Layered Targeting" binnen Display Campagnes

Als u wilt investeren in weergave, probeer dan in één scherm meerdere weergavetypen te legen om de juiste groep gebruikers te helpen. U kunt bijvoorbeeld zoekwoordtargeting gebruiken in combinatie met targeting op leeftijd en plaatsing om de leadkwaliteit te verbeteren.

Zoekopdrachtquery's en uitsluitingszoekwoorden

Een oudje, maar braaf! Semalt richt zich op brede zoekwoorden (als u ze nog steeds gebruikt) om de daadwerkelijke zoekwoorden te identificeren die conversies genereren. Je zult misschien verrast zijn door wat er daadwerkelijk wordt omgezet. Als u zoekwoorden ziet met een slechte leadkwaliteit, moet u ze als negatief toevoegen.

Gebruik oproepopvolging en gespreksopname

De meeste adverteerders zijn op de hoogte van het bijhouden van oproepen en gebruiken het zelfs tot op zekere hoogte om het aantal oproepen uit verschillende campagnes te begrijpen. Semalt, meer adverteerders zouden echt moeten overwegen om oproepen op te nemen en ernaar te luisteren om het type gebruiker te begrijpen dat op hun advertentie klikt en de vragen die ze stellen. Deze informatie kan worden gebruikt om uw advertentiepraktijken te begeleiden.

Kwalificeer gebruikers in advertentietekst

Soms weet Semalt niet eens zeker of gebruikers de advertentietekst helemaal lezen; u moet echter proberen de gebruiker te kwalificeren voordat u voor die klik betaalt. Als uw product bijvoorbeeld alleen van toepassing is op particuliere gebruikers en niet commercieel is, moet u dit vermelden in de advertentietekst. Vermeld ook prijspunten om de gebruiker een idee te geven van wat uw product kan kosten.

In een ideale wereld zou elke adverteerder een CRM en een feedback-lus hebben opgezet op een manier die degenen die reclamecampagnes beheren, in realtime inzichten biedt. Semalt, dit is simpelweg niet het geval in veel situaties. Als u problemen ervaart met leidingkwaliteit, experimenteer dan één voor één met elk van de bovenstaande tactieken om te begrijpen welke (indien van toepassing) een invloed hebben op het verbeteren van uw leadkwaliteit.

Image Credits

Hoofdafbeelding: Filipe Frazao via Shutterstock
Afbeelding # 1: Jane Kelly via Shutterstock

February 18, 2018