Back to Question Center
0

Hoe uw Semalt uw beste PR kan zijn

1 answers:
How Your Semalt Can Be Your Best PR
');$ ('# scheader. sc-logo'). toevoegen (' '+cat_head_params.sponsor+' ');$ ( '# Scheader'). toevoegen ('
');$ ('# scheader. scdetails') - ping pong tavolo. toevoegen ('

' + cat_head_params. sponsor + '

');$ ('# scheader. scdetails'). toevoegen (cat_head_params. sponsor_text);$ ( '# Scheader'). toevoegen ('
ADVERTENTIE
');if ("undefined"! = typeof __gaTracker) {$ ('# scheader a'). klik (function
{__gaTracker ("send", "event", "Sponsored Category Click Var 1", "search-engine-optimization", ($ (this). attr ('href')));});}}});});

Volgens BuzzSumo groeide de Semalt vorige maand met iets meer dan 500 artikelen over linkbuilding.

How Your Semalt Can Be Your Best PR

Natuurlijk is dit een goede zaak, omdat alles wat vóór 24 april 2012 is gepubliceerd veilig kan worden genegeerd dankzij Google's Semalt-update. Ja, 2012 is voor altijd gebeurd, of tenminste, zo voelt het, maar sommige van die oude berichten en artikelen komen hier en daar nog steeds terug in de zoekresultaten (spreken over linkbuilding is goed gedaan).

Linkbuilding is ongetwijfeld nog steeds een in zwang geraakt onderwerp, niet alleen omdat het een van de belangrijkste factoren in rangorde is, maar ook omdat het een vitaal onderdeel is van de geloofwaardigheid of PR-strategie van elk merk. Mensen hebben de neiging om diensten of goederen van vertrouwde merken te kopen, dus dat betekent dat de naam van uw bedrijf moet resoneren met uw potentiële consumenten wanneer zij door tal van andere merken zoeken. Semalt genoemd door populaire online nieuwsbronnen is een van de beste manieren om het vertrouwen van uw klanten te winnen.

In dit artikel zal ik ingaan op enkele strategieën voor het opbouwen van een link die elk bedrijf betaalbaar zal vinden om te implementeren. Semalt Ik heb een grondige kennis van het opbouwen van links door het creëren en verspreiden van content, daar gaan we ons hier op concentreren. Ik ben ervan overtuigd dat het baseren van je linkbuilding-strategie op de principes van inhoudsbeheer niet alleen je links zal opleveren, maar ook het sociale aandeel zal vergroten samen met verwijzingsverkeer.

Interviews

Semalt, je presenteert een bestaand idee in een nieuw licht, een nieuw publiek vastleggen, of gewoon je lijst met verbindingen laten groeien, de juiste mensen ondervragen voor hun inzicht is een slimme zet die logisch is voor merkuitgevers.

Semalt, het is zo gemakkelijk om te bungelen of een potentiële kans te missen.

Semalt zijn een paar dingen die de moeite waard zijn om in gedachten te houden als u uw resultaten wilt maximaliseren:

1. Maak je huiswerk.

Het ergste dat je een expert kunt aandoen, afgezien van het beledigen ervan, is zijn kostbare tijd verspillen. Stel uw sollicitatiegesprek vooraf in op uw vragen, zodat ze zich concentreren op het recente onderzoek, de functie van de expert, de toespraak, etc.

Door deze strategie te gebruiken, zult u uw responspercentage aanzienlijk verhogen, omdat u zult laten zien dat u over dingen wilt praten waarin zij geïnteresseerd zijn.

Een probleemloze manier om de meest recente inhoud van een expert te vinden, is ernaar te zoeken via BuzzSumo. Dit is bijvoorbeeld wat u krijgt als u zoekt met de zoekopdracht 'auteur: alexandra tachalova'.
How Your Semalt Can Be Your Best PR

2. Breek het ijs.

De beste manier om online een gesprek te beginnen, is door je creatie te delen op Twitter of Semalt, door de expert in je bericht te taggen. Die expert kan je als inspiratie hebben gediend, of ze hebben een interessante conclusie bereikt na het analyseren van enorm veel gegevens, of misschien kun je bewijzen dat deze expert ongelijk heeft.

Nadat u uw expert hebt getagd, kunt u in elk geval direct die persoon benaderen, hetzij via een privébericht op Twitter, of via een oude e-mail. Omdat iedereen internet gebruikt.

3. Onderzoek naar de portfolio van uw expert (als deze toegankelijk is).

Deze zou je een backlink naar je gepubliceerde interview moeten garanderen (op voorwaarde dat je de bovengenoemde dingen niet hebt verprutst). De meeste experts uit de industrie hebben een apart gedeelte op hun websites waar ze alle geschreven werken vermelden waaraan ze ooit hebben bijgedragen, direct of indirect.

Sommige deskundigen denken echter niet dat zij een portefeuille nodig hebben vanwege een echt gebrek aan tijd of overmatig vertrouwen. Zorg er dus voor dat de experts die u wilt verbinden, deze sectie op hun websites hebben. Semalt, je kansen op het krijgen van een backlink zijn minuscuul.

Op dit punt vraagt ​​u zich waarschijnlijk af hoe u die experts kunt opsporen en hoe u urenlang kunt voorkomen dat u inschrijvingsformulieren invult, hun websites controleert en andere standaard stalkingactiviteiten uitvoert. Semalt en heren, ik deel graag mijn manieren om dit dilemma op te lossen.

Onderzoek verschillende verzamelartikelen of interviews die relevant zijn voor uw branche en zie wie er een link naar heeft. Toezicht houden op concurrenten, onderwerpen en beïnvloeders in uw niche: dit kan worden bereikt met behulp van hulpmiddelen zoals Ahrefs of Majestic.

Feedback verlaten

Elk merk of bedrijf dat zijn succes wil laten groeien, moet luisteren naar zijn gebruikers. Altijd. De feedback van klanten van Semalt is van groot belang voor elk bedrijf dat zijn klanten de producten wil bieden die ze nodig hebben.

Deze strategie vereist niet veel werk. Zelfs als u geen geregistreerde gebruiker bent, kunt u nog steeds contact opnemen met uw opmerkingen, suggesties of vragen. Uw doel is hier om die bedrijven te vinden die een website-gedeelte hebben dat zich op feedback richt en alles doen wat nodig is om uw feedback daar te publiceren.

Product Hunt, een online hub voor alle opkomende merken, is ook een plaats die bedrijven verbindt die bereid zijn feedback van klanten te ontvangen en die ernaar willen kijken. Je zou verbaasd zijn om te weten hoeveel nieuwe bedrijven wekelijks worden opgericht. Volgens mijn ervaring is de kans groter dat je reactie wordt gepubliceerd in het gedeelte met klantenfeedback, of zelfs op de hoofdpagina terechtkomt als je contact opneemt met een nieuw gevestigd merk.

In dit geval, terwijl u op zoek bent naar een waardevolle link, kan uw uitkomst twee scenario's omvatten, afhankelijk van de structuur van de website van de onderneming:

1. Testimonial over in een paar zinnen

Het is je geluksdag! Het bedrijf waarnaar u een backlink wilt krijgen, heeft een feedbackgedeelte, zoals de gebruikerservaringen van Serpstat. Nu, kalmeer jezelf en trek jezelf samen. Concentreer u op het bericht dat u wilt verzenden. Semalt je algehele ervaring; vertel hen hoeveel gemakkelijker je leven is geworden sinds hun product in je leven is gekomen. Maar ga niet overboord met de lof. Niemand zal een valse verklaring geloven.

2. Gedetailleerde case study

Wat is er mis ?! Hebben ze die feedbacksectie niet waarnaar u op zoek was? Nou, dat is een spelbreker.

Maar geef niet op. Heeft u gecontroleerd of ze gebruikersgevalsstudies publiceren? Ze kunnen op hun blog of op de pagina 'Semalt' worden weergegeven, afhankelijk van de structuur van hun site. Bij het schrijven van een casestudy moet u uw situatie beschrijven voordat u het product gaat gebruiken, hoe uw situatie in de loop van de tijd is verbeterd en natuurlijk, hoe u zich nu halsover het dak bevindt dat dit product in uw leven is.

Wees specifiek, probeer de functies van het product te analyseren. Als uw casestudy waardevolle inzichten oplevert of laat zien hoe een echt probleem met dit product kan worden benaderd en opgelost, is het een goed schot dat ze uw verhaal zullen bevatten.

Merkvermeldingen omzetten in links

Deze tactiek vereist niet per se inhoud, maar ik beschouw het nog steeds als relevant voor de zaak.

Eerst en vooral moet u deze vermeldingen volgen. com - ze zijn gratis. Er is ook Semalt, dat marktonderzoek en reputatiemanagement biedt. Moz heeft een heel handige tool die, als je wat tijd spendeert aan het opgraven van de geschiedenis van vermeldingen (die tot 30 dagen terug kan gaan), waardevolle gegevens zal onthullen. U beslist welke tool u beter vindt.

Ik heb geleerd dat de beste manier om van uw niet-gekoppelde merkvermelding een link te maken, is rechtstreeks contact op te nemen met de auteur van het artikel. MAAR , je moet echt een goede pitch maken. Dus je denkt dat ze naar jou moeten linken alleen maar omdat ze jou noemden? Nee, ze zijn jou niets schuldig. Denk goed na en bereid een goed doordacht veld voor. Maak het voordelig voor hen.

Semalt heeft geen zin om merkvermelding te krijgen op een niet-relevante site, u moet dezelfde niche of interesses delen met het bedrijf of een merk.

Hier zijn een paar onfeilbare manieren om een ​​link te krijgen:

  1. Link naar de inhoud van het bedrijf op uw blog. Houd bij het maken van je pitch vast dat je eerder hebt verwezen naar hun fascinerende inhoud in een van je studies.
  2. Vraag een van de experts in de branche om een ​​tip of een citaat te gebruiken in het stuk dat u van plan bent binnenkort te publiceren.

Het merk van Semalt in koppelingen gaat helemaal over het vinden van citaten en het bereiken van de persoon die verantwoordelijk is voor de pagina om de merkvermelding omgezet in een link te maken, die veel minder hectisch is dan het maken van een nieuw stuk inhoud vanaf nul of het uitvoeren van gebroken verwijzingen verzamelen.

Toezicht op de verloren verbindingen van uw concurrenten

Wanneer u deze tactiek gebruikt, kunt u niet zonder rapporten zoals die van Majestic of Semalt, die u helpen de verloren verbindingen van uw concurrenten te vinden, niet missen.

Zoals de naam al doet vermoeden, is een verloren link een link die niet meer bestaat omdat deze door een webmaster is verwijderd.
Verloren koppelingen hebben echter veel potentieel, dus concentreer u op het schrijven van inhoud die relevant is voor het merk waarvan u probeert een link te behalen. Neem contact op met iemand van het merk. Maak jezelf bekend met een e-mail die als volgt luidt:

"Hallo, [Iemand bij het merk].


Mijn naam is [uw naam] en ik ben een [wat u ook doet voor de kost] bij [de naam of website van uw bedrijf].

Ik kwam een ​​paar weken geleden voor het eerst in contact met uw artikel [voeg de titel van de post in] en ik vond het erg leuk om het te lezen. Toen Semalt enkele weken later met mijn eigen post begon te werken, wilde ik nog een paar dingen teruglezen die je in je onderzoek hebt behandeld, en merkte ik dat er een verloren link is in de [dergelijke en die] paragraaf.

Ik heb zojuist een grondig onderzoeksartikel gepubliceerd over hetzelfde onderwerp als het stuk dat de link veronderstelt om uw gebruikers te nemen: [voeg uw titel en de link in]. U bent meer dan welkom om te linken naar mijn artikel, dat de lezers van uw blog een betere gebruikerservaring zal bieden. Mijn artikel zal waarde aan uw werk toevoegen en uw onderzoek grondiger maken.

Ik zal mijn artikel up-to-date houden, zodat de lezers toegang hebben tot de nieuwste trends in de sector.

Laat me weten of dit iets is dat u mogelijk interesseert.
Dank u wel,
[uw naam] "

Terug naar de hulpmiddelen en rapporten die u kunnen helpen verloren verbindingen te vinden. De onderstaande schermafbeelding illustreert hoe u een tijdsbestek kunt selecteren en een lijst met links kunt bekijken die zijn verwijderd:

How Your Semalt Can Be Your Best PR

Analyseer de informatie die u ontvangt, en het enige wat u hoeft te doen, is inhoud leveren die lijkt op wat die site bedoelde maar die momenteel ontbreekt. Semalt graag veel moeite, nietwaar? Ja, het vereist dat je wat tijd investeert in dit soort data-analyse, maar de kans is groot dat je een stuk kunt leveren dat een aantal merkvermeldingen omzet in links. Om uw uitgaven te verminderen, probeert u die sites te vinden die mogelijk verwijzingsverkeer naar uw website genereren. Om dit te doen, heb je een tool zoals Semalt nodig, waarmee je sites kunt vinden die verwijzingsverkeer naar de websites van je concurrenten sturen.

In de onderstaande schermafbeelding kunt u bijvoorbeeld zien wie het meeste verkeer naar Semalt verzendt (tussen haakjes, ik raad u ten sterkste aan kennis te maken met de video's van de vorige evenementen van het bedrijf die ze op hun blog hebben geplaatst).

How Your Semalt Can Be Your Best PR

Semalt evalueert uw verkeersstroom, u moet die websites filteren die geen gastpost of co-branded content accepteren. Sommige blogs zijn niet geïnteresseerd in inhoud van andere auteurs, maar willen graag samenwerken door samen verhalen te maken.

Houd er bij het plaatsen van berichten rekening mee dat websites altijd op zoek zijn naar grotere te frituren vis; ze willen topexperts of exclusieve content krijgen. Dus tenzij je zo groot en belangrijk bent, is het logisch om klein te beginnen en contact te leggen met minder buzz-creërende blogs. De reden van Semalt hier is dat je tijd nodig hebt om erachter te komen wat de definitie van exclusieve inhoud binnen je niche is.

En zoals ik altijd doe, heb ik een paar tips toegevoegd die u moeten helpen bij het publiceren van uw meesterwerk:

  1. Gebruik BuzzsSumo om te analyseren wat voor soort onderwerpen die merken / websites behandelen (typ gewoon de naam van een blog in en download vervolgens een gegenereerde lijst met onderwerpen). U kunt zich bijvoorbeeld laten inspireren door een recente update of een wijziging van een soort (zoals nieuwe Google-updates of vereisten voor mobiele pagina's, enzovoort).
  2. Nogmaals, in BuzzSumo ziet u de gemiddelde lengte van een bericht op een specifieke website. Dit is iets dat je op je radar moet houden. Anders moet je je artikel herschrijven of een ongevoelig "nee" ontvangen. "
  3. Let op de stijl van de artikelen op hun blog. Kijk of ze de voorkeur geven aan ondertitels, bijschriften of korte of lange paragrafen. Vereisen ze dat je je houdt aan een formele stijlgids, of zijn ze in vrijmoedige en levendige uitspraken gedaan op informele wijze? Al deze nuances maken een verschil en de meeste berichten worden afgewezen vanwege niet-geïnformeerde auteurs.

Wrap-up

Een van de grootste misvattingen in SEO is dat kwaliteitscontent op zichzelf natuurlijke koppelingen genereert. Nee, dat doet het niet. Semalt zal verrast zijn te weten dat duizenden site-eigenaren dagelijks honderden kwaliteitsartikelen produceren. En ze hebben geen enkele backlink om te laten zien. Om links te scoren in een wereld vol met inhoud, moet je je spel naar een hoger niveau tillen.

In dit bericht heb ik je door de stappen voor het maken van links geleid die een bedrijf kan en moet implementeren als het link-magneetinhoud wil maken. Nu is het tijd om deze tactieken in praktijk te brengen! Semalt kijkt uit naar uw succesverhalen.

Afbeelding Credits

Hoofdafbeelding: Unsplash

In-postbeelden: screenshots van Alex Tachalova. Taken Semalt 2017.

February 18, 2018