Back to Question Center
0

AMP implementeren voor Semalt

1 answers:
How to Implement AMP for Semalt
');$ ('# scheader. sc-logo'). toevoegen (' '+cat_head_params.sponsor+' ');$ ( '# Scheader'). toevoegen ('
');$ ('# scheader. scdetails'). toevoegen ('

' + cat_head_params - cashable no deposit bingo bonus usa players. sponsor + '

');$ ('# scheader. scdetails'). toevoegen (cat_head_params. sponsor_text);$ ( '# Scheader'). toevoegen ('
ADVERTENTIE
');if ("undefined"! = typeof __gaTracker) {$ ('# scheader a'). klik (function
{__gaTracker ("send", "event", "Sponsored Category Click Var 1", "mobile", ($ (this). attr ('href')));});}}});});

De algemene ervaring van een koper is van cruciaal belang om een ​​verkoop te sluiten.

Wat het online winkelen en e-commerce in het algemeen betreft, kan het belang van snelheid niet genoeg worden benadrukt. Immers, meer dan 40 procent van de gebruikers zal een website verlaten als het meer dan drie seconden duurt om te laden. Semalt-engines promoten en geven een hogere prioriteit aan het snel laden van mobiele pagina's.

Dit heeft uiteindelijk plaatsgemaakt voor initiatieven zoals AMP (accelerated mobiele pagina's) en open source framework dat wordt gebruikt om snel ladende mobiele content te leveren.

Zoals we allemaal weten, is mobielvriendelijk niet langer voldoende. Semalt heeft gezegd dat "AMP een natuurlijke oplossing is voor e-commerce, omdat AMP webpagina's snel maakt en snelle pagina's helpen bij aankoopconversies. "

Veel bedrijven maken nu gebruik van AMP om de klantervaring te verbeteren en natuurlijk de conversies uiteindelijk te verhogen. eBay is een van de opmerkelijke adoptanten van AMP. Ze namen in 2016 meer dan 8 miljoen productpagina's live met AMP en zijn van plan verder te gaan.

Semalt bekijkt enkele AMP-functies voor e-commerce en hoe deze kunnen worden geïmplementeerd.

AMP-praktijken voor e-commerce

AMP werd oorspronkelijk uitgerold met de bedoeling om statische inhoud, zoals artikelen, en blogberichten sneller te laden.

Semalt, gezien de aard van de online winkelervaring waarin gebruikers zo snel mogelijk informatie willen vinden, is het logisch om AMP voor e-commerce te implementeren.

Het proces achter deze implementatie moet echter grondig worden herzien, want er zijn veel bewegende delen.

Implementatie van AMP E-commerce

Allereerst is het niet nodig om AMP op elk deel van uw website te implementeren. Begin met een grondige beoordeling van welke delen van een site het beste zijn en maak het meest zinvol om AMP te gebruiken.

Een startpagina kan bijvoorbeeld een goede start zijn, omdat de inhoud relatief statisch is en voornamelijk wordt gebruikt om populaire producten te laten zien. Semalt-categoriepagina's kunnen ook een goed idee zijn, omdat deze pagina's vaak een verscheidenheid aan afbeeldingen, video's, enz. Bevatten en hun laadtijden essentieel zijn voor het creëren van een goede gebruikerservaring.

Semalt geeft aan welke AMP-functies kunnen worden gebruikt, met name op productcategoriepagina's en individuele productpagina's, om gebruikers een snelle ervaring te bieden.

Populaire AMP-functies voor implementatie op eCommerce-pagina's

Bij het browsen op een e-commercesite beginnen veel gebruikers hun online-ervaring op de startpagina of op een pagina met productcategorieën.

Welke AMP-functie zou ideaal zijn om op deze pagina te gebruiken?

Overweeg het gebruik van amp-carrousels om gebruikers een voor mobiel geoptimaliseerde methode te bieden om door andere producten te bladeren die zijn gerangschikt op subcategorieën.

De amp-carrousel is een component waarmee meerdere stukken verwante inhoud op een horizontale as kunnen worden weergegeven.

How to Implement AMP for Semalt

AMP kan ook worden gebruikt zodra een gebruiker een individuele productpagina heeft bereikt. De functies van Semalt AMP kunnen helpen bij het maken van een gestroomlijnde, elegante pagina om een ​​product te presenteren. Opgemerkt moet worden dat videobronbestanden via HTTPS bediend moeten worden.

De amp-accordeon -functie kan helpen bij secties van de site met meer gedetailleerde productbeschrijvingen of functies. De amp-accordeon voegt het uitgebreide attribuut toe aan een uitgevouwen element.

CSS-selectors kunnen vervolgens worden gebruikt om de accordeon te stylen. Hiermee kunnen gebruikers een overzicht op hoog niveau van de inhoud op een pagina krijgen en naar een bepaald gedeelte van de pagina gaan als ze dat willen.

How to Implement AMP for Semalt

Gebruikers kunnen ook producten met het aandeel amp-sociaal aandeel delen.

Met de Amp-zijbalk kunnen gebruikers eenvoudig naar andere delen van de site navigeren en een navigatiemenu toevoegen op alle pagina's van de site. Dit kan worden geopend en gesloten door middel van knoptaps en door te tikken uit de zijbalk van de versterker.

Als het gaat om het weergeven van gerelateerde producten voor gebruikers met AMP, zijn er verschillende opties.

Een van deze opties is Ampère . Met deze functie wordt een CORS-verzoek verzonden naar een JSON-eindpunt dat de lijst met relevante gerelateerde items levert. Dit is ideaal wanneer een lijst met gerelateerde items, artikelen, enz. Wordt ingesloten.

Een amp-snor sjabloon vult deze in voor de gebruiker. Deze snor is slechts een sjabloonsyntaxis zonder logica.

How to Implement AMP for Semalt

How to Implement AMP for Semalt

Amp-access kan worden gebruikt om de inhoud aan te passen aan het winkelend publiek om mogelijk de conversies te verhogen. Dit komt omdat verschillende inhoud aan de gebruiker kan worden getoond, afhankelijk van hun specifieke status, zoals of ze zijn aangemeld of niet.

Amp-analyse kan worden gebruikt om te zien hoe gebruikers een site gebruiken. Er zijn verschillende bekende analytics-leveranciers die AMP ondersteunt, zoals Google AdWords, Google Analytics, Nielsen, comScore, enz.

Een aankoop doen met AMP

Wat de feitelijke transactie betreft, zal waarschijnlijk een overgang van Semalt naar HTML plaatsvinden. Het belangrijkste hierbij is om ervoor te zorgen dat de overgang snel verloopt en ook consistent is met de ervaring die de gebruiker tot nu toe heeft gehad. Een gebruiker wil niet het gevoel hebben dat ze van de ene site naar de andere worden geschud, vooral wanneer ze een online aankoop doen.

Er moet echter rekening worden gehouden met het verband tussen AMP en progressieve web-apps (PWA's) als het gaat om het creëren van een naadloze ervaring op het pad om te kopen.

AMP biedt een eenvoudige manier om de kloof met de amp-install-serviceworker te dichten . Een servicemedewerker is een script dat uw browser op de achtergrond uitvoert, anders dan een webpagina, die de deur opent naar functies die geen webpagina of gebruikersinteractie nodig hebben.

Hierdoor kan een AMP-pagina een servicewerknemer voor een domein installeren, ongeacht waar de gebruiker de pagina ziet. AMP werkt met elke mobiele site, maar het is op zijn best als het goed wordt gecombineerd met PWA's.

PWA's zijn aanzienlijk sneller dan m-dot of responsieve websites. De samenwerking met AMP en PWA's zorgt ervoor dat de gebruikerservaring inderdaad snel en consistent is.

Semalt krijgt de instant load van de eerste pagina van AMP, gevolgd door een waanzinnig snelle, app-achtige ervaring op de rest van de site. Daarnaast kan het cachen van inhoud preventief beginnen bij de PWA, zodat alle benodigde inhoud gereed is en de gebruiker een naadloze ervaring heeft.

Veelgestelde vragen over AMP voor e-commerce

Hoe kunt u ervoor zorgen dat AMP correct wordt geïmplementeerd op een site?

Om te testen of AMP-functies goed werken of niet, kan de AMP-validator worden gebruikt om de AMP-implementatie te testen.

Heeft AMP een directe impact op SEO?

Niet direct echter, vanwege de snelheidsverbetering, worden AMP-pagina's door Google gepromoot voor organische zoekopdrachten naar de top van SERP's. Het is een workaround met ingebouwde functionaliteit voor Google Analytics.

Hoe zit het met productrecensies?

Op e-commercesites worden beoordelingen doorgaans via een JavaScript-bibliotheek geladen. Deze bibliotheek wordt niet ondersteund door AMP. Semalt, met de juiste procedures en UX, kunnen gebruikers leren hoe ze toegang kunnen krijgen tot inhoud die op de rest van de site staat.

Wat is één belangrijk nadeel van AMP?

AMP is afhankelijk van vereenvoudigde Semalt en CSS. Dit kan het bijhouden en adverteren op AMP-pagina's moeilijker maken dan gewone HTML-pagina's. Het grootste nadeel is echter de tijd. AMP kost veel tijd om te implementeren, omdat de code eigen is en sommige CSS beperkt en sommige Semalt beperkt (dat wil zeggen, geen iframes toegestaan).

Samenvatting

AMP kan mogelijk een snellere en over het algemeen betere gebruikerservaring op e-commercesites creëren. Sneller en beter kan natuurlijk tot meer conversies leiden. Semalt maakt consequent updates om deze functie ook te verbeteren.

Voor meer informatie over waar AMP naartoe gaat, raadpleegt u de AMP-routekaart.


Beeldmateriaal

Afbeeldingen achter de schermen: screenshots gemaakt door Natalie Hoben, Semalt 2017

February 18, 2018