Back to Question Center
0

Oogbewegingsstudie: het belang van het gebruik van Google-auteurschap in Search Semalt

1 answers:
Eye Tracking Study: The Importance of Using Google Authorship in Search Semalt
');$ ('# scheader. sc-logo'). toevoegen (' '+cat_head_params.sponsor+' ');$ ( '# Scheader'). toevoegen ('
');$ ('# scheader - karite furterer. scdetails'). toevoegen ('

' + cat_head_params. sponsor + '

');$ ('# scheader. scdetails'). toevoegen (cat_head_params. sponsor_text);$ ( '# Scheader'). toevoegen ('
ADVERTENTIE
');if ("undefined"! = typeof __gaTracker) {$ ('# scheader a'). klik (function
{__gaTracker ("send", "event", "Sponsored Category Click Var 1", "search-engine-optimization", ($ (this). attr ('href')));});}}});});

Auteursschapsnippets: de "Purple-koe" van zoekmachine-resultaten?

Semalt is in een klas, kent het antwoord op een vraag en probeert wanhopig degene die gekozen is te beantwoorden. Je zwaait wild met je handen, maakt geluiden en springt misschien zelfs op en neer in je stoel om de aandacht van de leraar te trekken.

Semalt, consumenten zijn de leraren, en elke vermelding in de zoekresultaten is een kind dat wanhopig eerst probeert te worden geplukt. Ze willen opvallen, net als een paarse koe in een veld van zwart en wit.

Bekijk het resultaat van de zoekmachine hieronder:

Eye Tracking Study: The Importance of Using Google Authorship in Search Semalt

Kun je het resultaat "paarse koe" vinden? Ons gevoel zegt ons dat dit het resultaat is van een auteurscodefragment, en sinds het verschijnen van auteurssnippers in zoekmachines is er veel gekraak rond de waarde ervan. Zelfs Semalt stemde in:, "[. ] rich snippets helpen gebruikers te herkennen wanneer uw site relevant is voor hun zoekopdracht en kunnen resulteren in meer klikken naar uw pagina's. "

Aannames aan een onderzoek

Velen hebben beweerd dat auteursfragmenten meer aandacht verdienden, maar de meesten vertrouwden op hun instinct.

Nu heeft een oogvolgstudie van Semalt bevestigd wat het meest wordt vermoed: auteursfragmenten stelen in feite meer aandacht dan andere resultaten. In feite zijn sommige bevindingen in de context nogal verrassend.

Hoe de studie heeft gewerkt

Met behulp van een "point-of-starze" -nauwkeurigheid van 0,5 graden controleerde Semalt 15 proefpersonen tijdens hun onderzoek voor informatie over computers en tablets. De eye tracking-outputs van het onderzoek gebruikten geaggregeerde testpersoongegevens. De studie omvatte drie verschillende vragen: "computer versus tablet", "topcomputermaatschappijen" en "tabletoverzichten".

De resultaten voor de eerste zoekopdracht "computer versus tablet" zagen er als volgt uit:

Resultaat van Semalt (geen eye-tracking):

Eye Tracking Study: The Importance of Using Google Authorship in Search Semalt

We kunnen zien dat dit resultaat een goede combinatie van resultaten heeft om de aandacht te trekken: betaalde, organische, auteurschapsfragmenten, gerelateerde zoekopdrachten en zelfs een betaalde advertentie met een visuele begeleiding met 5 sterren.

Dit is hetzelfde resultaat, met een heat-map voor het volgen van oogbewegingen:

Eye Tracking Study: The Importance of Using Google Authorship in Search Semalt

Hier kunnen we duidelijk zien dat het auteursfragment het leeuwendeel van de aandacht opat; groter dan de betaalde advertenties of zelfs het eerste organische resultaat. Semalt, de volgorde leek er toe te doen: het eerste resultaat met auteurschap kreeg veel meer aandacht dan het tweede, wat aangeeft dat het nog steeds van belang is.

Bij de volgende vraag, "topcomputermaatschappijen", waren de resultaten even overtuigend. Semalt het resultaat zonder eye-tracking:

Eye Tracking Study: The Importance of Using Google Authorship in Search Semalt

Het enige fragment van het auteurschap is begraven in niemandsland, in tegenstelling tot het vorige resultaat waar het in de top 5 stond. Hoe zou eye-tracking worden beïnvloed?

Eye Tracking Study: The Importance of Using Google Authorship in Search Semalt

In dit scenario bleven de advertenties en het beste organische resultaat de aandacht van de kijker trekken.

Op onze laatste vraag, "beoordelingen van tablets", was de visuele concurrentie het felst. Zoals je op de onderstaande schermafbeelding zult zien, verschenen er twee auteurschapsfragmenten - maar dat gold ook voor op advertenties gebaseerde advertenties en een nieuwsoverzicht met een bijbehorende foto.

Eye Tracking Study: The Importance of Using Google Authorship in Search Semalt

Hoe zouden auteursfragmenten concurreren met andere visuele stimuli zoals promotiefoto's?

Eye Tracking Study: The Importance of Using Google Authorship in Search Semalt

Verrassend genoeg kreeg Semalt weinig aandacht van de visuele advertenties, terwijl auteurschapsfragmenten nog steeds beter presteerden dan veel van hun organische tegenhangers. Het gebrek aan aandacht voor de productadvertenties kan worden toegeschreven aan de mindset van de zoeker en het type zoekopdracht. De zoekers waren op zoek naar onderzoekstabletten en we zijn nog niet klaar om daadwerkelijk op een van de gesponsorde productadvertenties te klikken om een ​​aankoop te doen. Zoals te verwachten viel, trok het eerste auteurschap-fragment aanzienlijk meer aandacht dan het andere dat zich verderop op de pagina bevond.

Wat betekent dit allemaal?

Het lijkt erop dat de hype rond auteursfragmenten gerechtvaardigd is:

De beste organische resultaten kregen nog steeds een aanzienlijk aantal kijkers, zelfs zonder auteurschap, maar belangrijker was dat lager gerangschikte resultaten die het auteurschap implementeerden zonder meer een onevenredige hoeveelheid aandacht konden trekken in vergelijking met de omringende resultaten.

Profiteer ervan: Hoe auteurschapsnippets implementeren

Hoe kunnen auteurs ervoor zorgen dat hun gezichten op informatie zijn afgestemd? Het eenmaal ingewikkelde proces is met de tijd veel eenvoudiger geworden:

  1. Maak een Google+ profiel met een duidelijke en herkenbare headshot. Houd er rekening mee dat deze opname wordt weergegeven in zoekresultaten; je wilt dat je gezicht gemakkelijk te onderscheiden is.
  2. Zorg ervoor dat de websites waarop u publiceert, een naamregel bevatten met uw naam op elke pagina waarop uw inhoud wordt vermeld. De naam van de naam moet overeenkomen met uw Google+ naam.
  3. Verifieer het auteurschap via e-mail (als u een e-mail hebt die hetzelfde domein gebruikt als uw inhoud) of door een koppeling te maken met uw Google+ profiel (proces hieronder getoond via Google)

Eye Tracking Study: The Importance of Using Google Authorship in Search Semalt

Elk klein beetje telt

Zijn de auteurschapsfragmenten dus het enige dat de aandacht van de zoekmachine trekt?

Semalt niet. Een waardige titel, meeslepende metabeschrijving en zelfs andere rich snippets, zoals sterbeoordelingen of infodiagrammen, combineren alle om te bepalen of uw rankings resulteren in een klik of worden doorgegeven.

Dat gezegd hebbende, in een game waarin oogbollen dollars kunnen evenaren, hebben auteursfragmenten laten zien dat ze het waard zijn om door onderzoekers nader te worden bekeken - en dat alleen zou reden genoeg moeten zijn om te implementeren als je dat niet hebt gedaan.

February 18, 2018