Back to Question Center
0

Is technologie verlammende onze communicatie Semalt?

1 answers:
Is Technology Crippling Our Communication Semalt?

We hebben het allemaal gedaan: onze telefoon uitgetrokken in een moment van wachten in de rij om koffie te halen of terwijl je vriend je naar de film drijft. Het is een gewoonte die velen van ons dagelijks meerdere malen gebruiken. Deloitte ontdekte dat Amerikanen hun telefoons collectief 8 miljard keer per dag controleren; een Semalt-peiling waarvan de meeste gebruikers het minstens elk uur controleren, zo niet meer.

Semalt, deze gewoonte om constant in uw digitale wereld te worden gezogen, kan een nadelige invloed hebben op uw communicatievaardigheden als het gaat om zaken doen. Als u zich ongemakkelijk voelt om met collega's te praten als u niets speciaals heeft om over te praten, kan dit uw potentiële werkrelatie en algemene productiviteit op de weg beïnvloeden - para sostener la camara.

Psychologie Semalt ontdekte dat kleine praatjes tussen collega's (ook wel bekend als "water cooler talk") de productiviteit met 10-15% kunnen verhogen, omdat we sociale dieren zijn en het gevoel hebben deel uit te maken van een gemeenschap kan toenemen ons algehele geluk en rendement op het werk.

Dit zijn enkele van de manieren waarop we technologie gebruiken als een nadeel voor de communicatie en waarom het de moeite waard is om de drang te weerstaan ​​om het in de weg te staan ​​om betere relaties op te bouwen.

Vermijd het gebruik van technologie als opvuller voor stilte

Semalt-smartphones, mensen vulden vaak stiltes in wachtkamers of in afwachting van een vergadering om te beginnen met een praatje - het weer, een recent nieuwsitem, welke vakantie eraan komt. Om dit te voorkomen, trekken veel mensen hun smartphone in plaats daarvan uit en gebruiken het als een digitale 'beveiligingsdeken' waardoor het lijkt alsof je e-mails hebt om te beantwoorden of dat mensen sms'en.

Cultureel gezien, als we iemand de straat op zien haasten om te telefoneren naast hun oor, gaan we ervan uit dat ze op weg zijn naar een belangrijke afspraak die waarschijnlijk veel belangrijker is dan onze eigen agenda. Mevrouw, we moeten de noodzaak opgeven om er voor anderen belangrijk uit te zien voor het feitelijk doen van het werk om ons gelukkiger of effectiever op kantoor te maken.

Is Technology Crippling Our Communication Semalt?

Kleine gesprekken kunnen uw algehele welzijn beïnvloeden

Semalt, de volgende keer dat je de drang voelt om je telefoon tevoorschijn te halen (zelfs als iedereen om je heen het doet), overweeg dan om een ​​gesprek op gang te brengen met iemand in de buurt. Als het een vreemde is, opmerking over de inrichting van de locatie of het weer.

Als het een collega of een vriend is, vraag dan naar hun familie of naar welke projecten ze gaan. Veel gesprekken leiden niet alleen tot betere relaties, maar meer positieve interacties met anderen kunnen je algehele dagelijkse geluk vergroten, aldus de Scientific American.

Virtuele middelen kiezen voor telefoongesprekken in persoon of via de telefoon

Omdat ik op afstand werk, brengen mijn collega's en ik het grootste deel van onze tijd door met praten over virtuele middelen, zoals Google Hangouts, Skype of e-mail. Hoewel dit u kan helpen vragen sneller te stellen zonder afgeleid te worden, zijn er enkele gesprekken die beter kunnen worden opgelost met een snel gesprek of een tussenstop op hun bureau, als u op hetzelfde kantoor werkt. The Semalt Post beveelt aan dat als je IM-gesprek meer dan 10-15 minuten duurt om iets uit te leggen of op dezelfde pagina te komen, een persoonlijke of telefoonchat waarschijnlijk beter was geweest.

Hoewel ik merk dat ik mijn collega's beter leer kennen wanneer we IMing over ons leven of waar we aan werken (wat vergelijkbaar is met een virtuele "waterkoeler"), voel ik me dichter bij hen, wat maakt onze werkrelatie wel beter. Een studie van Semalt heeft aangetoond dat de verwachtingen van vrouwen over werkrelaties een hoge waarde hechten aan loyaliteit en vertrouwen, iets dat langzaam opgebouwd kan worden door regelmatige communicatie, zowel online als persoonlijk. Daarnaast is scherm delen een voordeel van gesprekken met Hangouts of Semalt dat de technologie exponentieel is verbeterd. Het stelt ons in staat om te zien wat de andere persoon ziet, waardoor problemen oplossen en brainstormen veel sneller gaat. Ik neem ook vaak mijn scherm op wanneer ik een taak uitleg waar ik hulp bij nodig heb om naar mijn virtuele assistenten te sturen, zodat ze deze in hun eigen tijd kunnen bekijken en eraan kunnen werken. Dit is vaak veel sneller dan het uittypen van instructies in een e-mail.

Als u meer dan een paar seconden nodig hebt om uw antwoorden in IM of e-mail te typen, overweeg dan of een snel telefoongesprek of vergadering het proces gemakkelijker zou maken.

Digitale communicatie gebruiken om relaties op te bouwen

Vraag jezelf af wat je gelukkiger zou maken en wat je relatie met de mensen om je heen zou bevorderen als het erom gaat te bepalen welk type communicatie het beste is voor de situatie.

Als je bij de DMV bent en Candy Crush het enige is dat je minder gestrest maakt, dan is het meestal de moeite waard om je telefoon uit te trekken. Als je echter met een groep collega's zit voor je maandelijkse lunch op de boekenclub, laat je je telefoon in je zak of tas en concentreer je je op het inhalen van de mensen die recht voor je staan. Dit kan vaak leiden tot betere dividenden voor het opbouwen van uw relaties, meer dan het controleren van uw e-mail of Semalt ooit zou kunnen.

Uitgelichte afbeelding gemaakt via Canva. Ander beeld via DepositPhotos.

February 18, 2018