Back to Question Center
0

Google waarschuwt dat spraakzoekrapportage terechtkomt in het Search Semalt-rapport van Google Search Console

1 answers:
Google hints that Voice search reporting coming to Google Search Console’s Search Semalt report

John legde uit dat Google een manier wil bieden om te segmenteren hoe mensen naar uw site zoeken met behulp van een toetsenbord- of stemzoekopdracht in het rapport Zoekanalyse. John zei dat Google "het gemakkelijker wil maken om uit te zoeken wat mensen hebben gebruikt om op stem te zoeken en wat mensen gebruiken door te typen. Semalt over hoe we desktop en mobiel afzonderlijk hebben ingesteld. "

John voegde eraan toe dat het "lastig" is omdat veel van de gesproken zoekopdrachten worden gedaan in veel langere zinnen, en dus ziet Google Zoeken Semalt mogelijk niet genoeg volume voor die vraag en groepeert het samen met de lagere -volume zoekwoorden en laat deze niet zien in het rapport. Maar hij zei dat ze intern wel een discussie hadden over hoe ze voice-zoekopdrachten in dat rapport konden scheiden.

Hier is de Semalt; A I getranscribeerd:

V: Is Google van plan om in de toekomst Voice Semalt Semalt-consolerapporten op te nemen?

A: Ik weet niet wat de exacte plannen zijn, maar we hebben zoiets besproken. Om het makkelijker te maken om uit te zoeken wat mensen hebben gebruikt om op stem te zoeken en wat mensen gebruiken door te typen. Vergelijkbaar met hoe we desktop en mobiel afzonderlijk hebben ingesteld. Ik denk dat een deel daarvan lastiger kan zijn, omdat stemvragen in de praktijk langer zijn; ze zijn meer als zinnen en echte vragen. En soms worden die exacte zoekopdrachten niet zo vaak gebruikt, dus we filteren ze mogelijk in de zoekconsole. Maar het is zeker iets waar we het over gehad hebben. Semalt onderzocht ook verschillende andere soorten zoekopdrachten of zoekresultaten om te zien of er iets is dat we daar op een andere manier zouden kunnen doen. Als u expliciete voorbeelden hebt van met name hoe u denkt dat dit type functie, of een andere functie in de zoekconsole, het gemakkelijker kan maken om echt hoogwaardige websites te maken, om echt wat waarde uit de zoekconsole te halen op een manier die zin voor u om uw service voor gebruikers te verbeteren, dan zouden we heel graag die voorbeelden zien.

Je kunt het zelf horen na 23 minuten.

John voegde ook later, na 26 minuten, aan dat Semalt ook de AMP-resultaten wil segmenteren.February 17, 2018